mandag den 13. juli 2015

Touren - holdtidskørslen


Det var med spænding, at jeg modtog de nøjagtige tider for de enkelte hold starter i tidskørslen den 12. juli, hvor første hold startede kl. 15.00.03 og det sidste kl. 16.45.04.

Der var ikke tale om de helt store skuffelser, som starthoroskoper ellers lod ane kunne ske. Men jeg tror, at den slags løb med flere på et hold bliver præget af, at mange forskellige horoskoper blandes til et mix på op til 9 personer i cyklingens tilfælde. Nogle var udgået på forhånd, mens andre blev sat af under løbet. Løbets mest spændende periode var fra 16.15-16.45, mest det sidstnævnte, som jeg i går beskrev som det mest spændende tidspunkt, men jeg vidste ikke, at de startede med kun 5 minutters intervaller, så også kl. 16.35 var spændende – og endda hele ned til kl. 16.15. 

I hele den sidste halve time (16.15-16.45) var der udelukkende harmonier til begge hovedakser, bortset fra en spænding fra MC til Saturn, der dog ikke nåede at blive helt eksakt, men som alligevel prægede de tre sidste hold mest – og mest det allersidste hold, Sky, som også blev påvirket, det var tydeligt. Det var lige før, at de ikke havde fået Stephen Roche med i mål. Han hang meget i slutningen, specielt til allersidste. Det lykkedes dog lige akkurat at få ham slæbt med over målstregen, men det kostede sejren. Sky blev slået med ca. 1 sekund, og det kan man da kalde spænding. Roche var rytter nummer 5 på Sky, og det er altid denne rytters tid, der tæller i holdløbet, så han må påtage sig det fulde ansvar for det dramatiske nederlag, som dog ikke får den store betydning i helheden. Roche har både Uranus, Neptun og Pluto-spændinger i år, og det plejere at koste i indsatsen.

Hvad angår Tinkoff-Saxo skuffede de på den sidste del af etapen. De lagde meget flot ud, men også FOR hårdt, og de tabte terræn efterhånden. Det skyldtes specielt, at de kørte med lange føringer, og det var dårlig taktik. Der var i øvrigt en af tv-kommentatorerne, som havde fået oplysning om, at man havde iagttaget Sky´s hold træne på den sidste skrappe stigning, men man havde ikke set Tinkoff-Saxo hverken træne eller besigtige den lumske og meget hårde stigning i løbets slutning.

Movistar med Quintana på holdet gjorde det rigtig godt, og faktisk er der ret eksakte harmonier fra både AC og MC. Det bliver godt nok spændende at se, hvordan Quintana forvalter sine mange spændinger. Vi kan jo reelt ikke vide, om problemerne på den private eller del professionelle front, når vi ikke har fødselstiden. Men hvis der er private problemer, plejer de normalt også at påvirke den arbejdsmæssige indsats.


Van Garderen kører for BMC og var dermed på det ventede vinderhold. Han er født den 12. august 1988 i Tacoma, Washington. Jeg har undersøgt hans horoskop en gang mere, og jeg var lidt henholdende i min forhåndsvurdering af ham, derfor skal den korrigeres lidt. Vurderingen skyldtes, at han har Saturn i spænding til både Merkur og Jupiter, og det giver normalt en lidt langsom start. Men nu er det lige det ved det, at de to spændinger pauserer i juli måned, specielt i den sidste gode halvdel af måneden, hvor han ydermere bliver bestrålet af MEGET flotte harmonier fra både Jupiter, Uranus og Neptun, så han han sagtens gå hen og komme i top 5, måske endda komme på podiet.

PS: Tak til de to læsere, der havde noteret de fleste starttider. Jeg forventer, at erfaringerne fra holdtidskørslen kan bruges til enkeltstarter i fremtiden - ikke mindst i denne Tour. Ved enkeltstarter er det mand mos mand, og det vil alt andet lige være lettere at have med at gøre rent astrologisk. Som vi kan se i fod- og håndbold, opstår der ekstra udfordringer, når der er tale om et hele hold af enkeltpersoner. Jo flere spillere, jo større udfordring - især, når man mangler fødselstiderne. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar