søndag den 12. juli 2015

Uge 29 astrologisk setIndhold:

Nyt fra antikvariatet
Ugen, der kommer
HPV-vaccinen – en katastrofe
Grækenland
Kinas udfordringer
EU´s horoskop
Ugehoroskoper for alle tegn

Nyt fra antikvariatet – 50 kr. pr. bog
Gerhard Ritter, Succes med dit liv
J.K. Ellis, Mindcontrol 101
The Mind Gym
Napoleon Hill: The NEW think and grow rich
David Alexander: Fotoguide til Det Nye Testamente
Lobsang Rampa: Mit liv med Lamaen, Historien om Rampa og Det tredie øje
Lyall watson: Supernature II
Marciniak: Bringers og the dawn
Aleister Crowley: The book of Thoth
Aleister Crowley: For his own Magical order
Love is in The Earth
Jesse Cannone: The 7-day Back Pain
Mary Baker Eddy: Videnskab og Helse med Nøgle til Skriften
C.W.Leadbeater: Den Kristne Trosbekendelse
Robert M. Persig:  Zen og kunsten at vedligeholde en motorcykel Birgit Klein: Og jeg ser en ny Jord
Palle Wichmann: Kirkens Dilemma
Klaus Gormsen: Ekstasens nødvendighed
Therese Jacobs-Stewart: Vejen mod lykke og visdom
Byron Katie: Elsk det som er
Jerry og Esther Hicks: En ny begyndelse
Tal Ben-Shahsr: Lykkeligere
Lone Hertz: Krystalhealing Sibylles
Cyprianus: Store Drømmebog
Gustav Meyrink: Golem
Jette Holm: Krystal Visdom
Dr. Stephen T. Chang: Slanke Linie
Jette Holm, Krystallernes Univers
Edith Herand: Sai Baba og Mit indre univers
Ole Bidsted: Kend din Håndskrift
Utroligt men sandt no. 5
Chögyam Trungpa: Shambhala
Klaus Aarsleff: Mysterier fra det overnaturlige
Den ukendte virkelighed Videnskabens Univers, Hjernens Mysterier
Sohnen-Moe: Business Mastery


Ugen, der kommer
Merkur og Mars er i konjunktion i denne uge, og aspektet er helt eksakt onsdag, hvor Månen ydermere er med i konjunktionen. Derfor er ugen som helhed meget urolig, men det er især onsdag, at det kan mærkes, især på de projekter, der sættes i gang den dag – og de beslutninger, der i det hele taget føres ud i livet. Solens spænding til Uranus kan også stadig mærkes, især i ugens første dage. Der vil være uro på den økonomiske front flere steder i verden, og her til lands kan det være et svingende aktiemarked, der bliver tale om. Aspektet aftager i slutningen af ugen, men vil stadig have en vis effekt.
Det skal her tilføjes, at Venus i denne uge står i spænding til Saturn, og det kan lægge en dæmper på både økonomien og kærligheden, som kan vise sig at blive lidt af en mangelvare i forhold til forventningerne. Aspektet er eksakt tirsdag, læs under denne dag.
For dem, der er interesseret i Makemake, skifter den endegyldigt tegn den 15. juli. Den går fra Jomfruen til Vægten efter at være gået lidt frem og tilbage mellem de to tegn i perioden fra oktober 2013 til juli 2015. Det er blot en almen information, da jeg endnu ikke selv er begyndt at bruge Makemake, som skifter tegn hvert ca. 30. år.
Dagen inden, den 14. juli, ankommer rumsonden New Horizon til Pluto og tager nærbilleder i ca. et døgn, før den rejser videre mod nye horisonter og forlader Kuiperbæltet om ca. fem år.

MANDAG
Spændingen mellem Solen og Uranus er eksakt kl. 4.53 om morgenen, derfor kan mange stå op til en urolig og stresset mandag, hvor det gælder om at slappe lidt af og tage det så roligt, som man nu kan. Men man kan roligt sige, at denne uge skydes i gang med maner, selv om det ikke er udelukkende positivt ment. Friheds- og oprørstrang kan vise sig hos mange, ikke kun i Grækenland.
Heldigvis ligger det sådan, at der også dannes tre harmonier, heraf to fra Månen. Om eftermiddagen er Månen i harmoni med Uranus, hvilket gør oprørstrangen mere harmonisk og let. Om aftenen står den godt til Jupiter og betoner lykke, humør og glæde i betragtelig grad. Kl. 21.14 står Merkur i eksakt harmoni med Neptun og virker inspirerende og retter fokus indad mod drømmene og fantasierne. Dette virker også i resten af ugen, selv om harmonien aftager i løbet af ugen.

TIRSDAG
Dagen begynder med en harmoni mellem Månen og Venus, og det kan appellere til hygge tidligt på dagen, måske med kaffe på sengen. Kl. 8.14 går Månen ind i Krebsen og sætter yderligere fokus på familiehyggen i et par dage. Men så er det dagen, hvor Venus er i eksakt spænding til Saturn, og så kalder pligterne, også for nogle er jer, som er på ferie. Det er et krævende aspekt, som ikke levner megen tid til glæde og hygge. Man kræver meget af sig selv, og andre kan også kræve en del, så det giver en pligtbetonet uge, hvor tålmodighed er en borgmesterdyd. Aspektet aftager i ugens løb, men kan mærkes alligevel.

ONSDAG
Dagen begynder med Månens konjunktion til Merkur. Nærhed er derfor vigtigt lige fra morgenstunden, så husk at tage en lang og god snak med familien. Et par timer senere er der fut i fejemøget, for nu står Månen på Mars og sætter gang i energien og temperamenterne. Desuden er den i opposition til Pluto, som elsker at konfrontere de mere negative følelser, som kan præge denne dag, især døgnets første halvdel. Mars er nemlig også i spænding til Pluto, helt eksakt, endda. Gå med livrem og seler på alle områder og sats kun, hvis det føles helt i orden. Om aftenen er Månen i spænding til Uranus, og det kan også gøre aftenen urolig og stresset, så her har vi ugens ”lavdespringer”, hvor man ikke skal gøre noget, hvis man er det mindste i tvivl. Derfor er det klogt at udskyde opgaver til senere, medmindre det handler om selvransagelse, selvudvikling og alt andet, der sætter fokus på den indre verden. Terapi og kurser er også af det gode.

TORSDAG
I dag er Merkur i eksakt spænding til Pluto, så du kan læse under onsdagen også. Ikke mindst, fordi Merkur står eksakt på Mars kl. 6.14 og derfor også føltes meget stærk i går. Man skal passe på, hvad man siger og gør, det vil virke meget stærkt på andre mennesker. Lidt over middag står Månen i harmoni med Saturn, og det gør, at tingene går lidt mere stille for sig, men ikke ret meget på grund af de meget stærke energier, der er nævnt tidligere. Kl. 16.15 går Månen ind i Løven og giver et par dage med storsind og høj cigarføring.
Og så fik jeg slet ikke nymånen kl. 3.24 med. Mange vil sikkert gerne sætter nye skibe i søen i dag, men være meget varsom dermed, da ugen som helhed har mange stærke spændinger, som så kommer til at præge projekter, der sættes i gang i denne uge, specielt i midten af ugen.

FREDAG
I dag er der ikke et eneste eksakt aspekt, så nu begynder der at falde LIDT mere ro over tingene, men vi skal længere frem i tiden, før de foregående dages spændinger dæmpes afgørende.

LØRDAG
Her er nok ugens mest harmoniske dag, eller skulle man hellere kalde den for den mindst uharmoniske? Månen står fra morgenstunden harmonisk til Uranus, hvad der sætter skud i mange nye ting, fx ideer eller forslag til at gøre tingene anderledes og mere originalt. Det er vigtigt at føle frihed. Sidst på eftermiddagen står Månen på Jupiter og kræver fest og højt humør. Inviter til fest her og glæd andre mennesker i det hele taget. Det er tiden til begejstring nu.

SØNDAG
En blandet dag, hvor udfordringerne ligger i den eksakte spænding mellem Merkur og Uranus, som nok kan skabe uro og oprør. Der diskuteres og udveksles meninger og holdninger i stor stil, og talelysten fejler ikke noget, selv om en del vil drage forhastede konklusioner. Måske især om aftenen, hvor Månen står i spænding til kaosplaneten Neptun. På den anden side skabes der noget ro af Venus og Månen. Venus går ind i Jomfruen i nogle uger, og kl. 2.47 følges den af Månen, som går ind i samme tegn – og næsten samtidig står på Venus. Dette giver en meget hyggelig tid for natteravnene, da aspektet er eksakt kl. 2.49.   

HPV-vaccinen – en katastrofe
Vi har tidligere skrevet om, at unge piger og kvinder nærmest invalideres af denne vaccine, som anbefales på det varmeste af Sundhedsstyrelsen.
Naturlægen Christian Andersen er nu oppe på ca. 300 patienter, hvor årsagen til lidelserne muligvis kan tilskrives HPV-vaccinen. Der er tale om mange forskellige lidelser, og nogle af dem er virkelig kradsbørstige. Det går især ud over dem, der er meget fysisk aktive, fx sportsudøvere. De får ofte ødelagt milten og går derefter fysisk ned. Flere har fået kræft i underlivet, acne, hovedpine, og mange kan ikke passe deres skolegang. Mellem 70 og 90 % kan ikke tage sig sammen til at gå i skole og sover deres tid væk. 
Nogle kan ikke gå på grund af lammelse, og andre får følelsesforstyrrelser i armene og ud i fingerspidserne. Det er meget individuelt, og det er derfor svært at danne et klart billede af situationen.
Nogle får konstateret kræft, kort efter at de er blevet vaccineret. Man var ellers ved at have nedkæmpet stigningen af tilfælde med kræft i underlivet, men nu er der i stedet sket en stigning, og mange er blevet sterile. Det sker for ca. 30 % af kvinderne.

Amerikanske læger myrdet?
På Facebook kan man læse, at tre amerikanske, alternative læger er blevet myrdet, måske på grund af deres arbejde med skader efter HPV-vaccine. Mordene skulle være begået inden for de seneste uger, hvor de alternativt orienterede læger er blevet fundet døde under mystiske omstændigheder. Dr. Jeff Bradstreet MD blev fundet i en flod, men måske var det selvmord. Han døde af skud i brystet, og familien frygter, at han blev myrdet.
På den amerikanske Fars Dag, den 21. juni, blev Dr. Bruce Hedendal DC, Ph.d fra Miami fundet død i sin bil. Begge doktorerne havde haft besøg af myndighederne på grund af deres ukonventionelle behandlingsformer. Bradstreet havde fået sit kontor ransaget af FDA få uger før sin død.
Endnu en Florida-læge er død for nylig under mystiske omstændigheder. Hun havde specialiseret sig i holistisk behandling. Alle de tre døde doktorer levede sundt og var ikke akut syge, da de døde.
Er der nogen, der ved mere om disse sager, hører jeg meget gerne derom.

Sundhedsstyrelsens horoskop
Loven om Sundhedsstyrelsen blev vedtaget den 30. april 1909, formentlig om formiddagen. Sætter vi vedtagelsen til lidt over kl. 10.00, så er den progressive AC lige nu i spænding til kaosplaneten Neptun, hvilket synes at beskrive situationen meget godt. Styrelsen er øjensynligt i total vilderede og ude af trit med realiteterne. I de næste to år er transit Neptun i spænding til Månen. Lige nu er Uranus i spænding til sig selv, og Pluto spænder disharmonien mellem Saturn og Neptun op og medfører krise i systemet – som sikkert ret hurtigt vil vide sig at forværres af, at befolkningen øger fokus på den alternative behandling.
Jeg vil mene, at der bør ske en omstrukturering af styrelsen snarest, så den fx bliver mindre afhængig af den økonomiske støtte fra medicinalindustrien, hvis man vil undgå yderligere udfordringer i fremtiden. Det er indlysende, at medicinalindustrien derved får stor indflydelse på sundheden i Danmark – en af de mest markante indflydelser i noget sammenligneligt land på hele kloden. 

Grækenland – astrologiske råd til EU – ny udgave
Nu er klokken ved at falde i slag for grækerne, som er havnet i et økonomisk morads, som truer med kollaps. Faktisk er de allerede konkurs, men de lever i håbet om støtte fra EU. De har nu – på trods af det forudsagte nej ved folkeafstemningen – afleveret en rapport, som er i delvis modstrid med folkeafstemningsresultatet, og som derfor også er bluff-agtigt, men nu har Tsipras fået et klart mandat til forhandlinger med EU. Hvad siger horoskoperne?
Vi har tidligere skrevet om Grækenland flere gange, men det var ud fra horoskopet fra 1821. Faktisk står det hele også tydeligt skrevet i det moderne Grækenlands horoskop fra den 24. juli 1974 kl. 4.00, hvor man sagde farvel til diktaturet.
I 2008 gik Pluto ind i Stenbukkens tegn, og her begyndte den hurtigt at spænde Venus (egne penge) op. Kort efter gik den i gang med Pluto (andres penge, skat, pensioner), som står sammen med Månen (fædrelandet), så her eskalerer alle de tidligere fadæser vildt. I 2011-13 spænder den både Merkur (logik, tænkning, kommunikation) og Saturn (karma, skæbne) op. Og nu står den så på DC og øver enorm indflydelse på Grækenlands forhold til omverdenen. Det vil sige, at både hjemlandet og udlandet er i voldsomme spændinger så store, at der reelt ikke er nogen vej ud af moradset – og dog.
Derfor er de også – realistisk set – på vej ud af Euroen, men som vi skrev tidligere, er der en enkelt mulig løsning, nemlig Angela Merkels Tyskland. I Politiken den 11. juli var der en helsides artikel om den franske filosof Thomas Piketty. Han mener, at tyskerne stadig skylder enorme beløb væk til de besatte landet under de to verdenskrige, selv om de måske ikke juridisk set skylder nogen noget. Sådan er det muligvis også karmisk set, og heri ligger grækernes mulighed. Merkel er dog i en kattepine, for selv om hun sikkert gerne ville hjælpe endnu mere, så kan det blive en glidebane. Det er ikke nogen hemmelighed, at andre lande også er ude i problemer, herunder Portugal, Irland, Italien og Belgien.
Der er en del myter om Grækenlands økonomi, og det gennemgående træk er, at de ikke holder stik, fx er der generelt ikke tale ekstravagante velfærdsordninger, som udgør ca. 24 % af BNP. Dette er faktisk mindre end flere andre lande, heriblandt Danmark. Det er det korrupte bureaukrati, som har kanaliseret store summer ud til bestemte, privilegerede grupper og derved styret uden om den brede befolkning. Det samme er tilfældet med skatten, hvor de rigeste har fået alt for store fordele. Og de græske arbejdere er nogle af de mest aktive i Europa, men pensionerne har nok udgjort et økonomisk problem.
Det er ikke første gang, at Grækenland i så fald bliver smid ud af en møntunion. I 1908 blev de ekskluderet fra Dem Latinske Møntunion, fordi de blandede for lidt guld i deres mønter, som således var mindre værd. De snød også på vægten, da de i 1897 havde tabt krigen mod osmannerne. Alt sammen på grund af pengenød.  

Hvad kan Merkel gøre?
Merkel må derfor finde ud af at sætte proppen i ved at fortælle omverdenen, at det er sidste gang, noget sådant vil ske. På den måde får hun lettet lidt mere på Tysklands karmiske byrde. Måske har universet allerede tilgivet dem, det er svært at vide; men det ville klæde tyskerne at gribe fat i læderet og derved få sig nogle gode venner i stedet for at risikere splittelse af markant omfang. Tyskerne kunne gøre det ved så at sige at kautionere for den enorme gæld, og måske få EU til at tage en del af ansvaret også. En kombination af kaution og eftergivelse er den bedste løsning på sigt – set gennem en astrologs menigmandsbriller, som dog måske trænger lidt til at blive pudset, kan jeg ”se”.

EU´s horoskop
Man må ikke glemme, at EU også har været i alvorlige problemer astrologisk set, det har jeg skrevet om mange gange tidligere. Den progressive DC står på Månen (EU-familien) i Tyren (værdier) i 8. hus (andres penge). Månen er medhersker over 10. hus (mål). DC udløser Månens spænding til Uranus (frihed, oprør). Derfor risikerer man en alvorlig splittelse af EU, og DET kan blive en endnu dyrere end løsning af den græske gældskrise.
Dertil kommer de tidligere spændinger, herunder Plutos spænding til Solen for et par år siden, hvor der var krise i flere middelhavslande. Dette har stille og roligt udviklet sig til noget, der kan medføre en familiekrise i EU, og den vil blive forværret, hvis der ikke findes en god løsning på situationen i det hellenske rige. 
Jupiter (storhed, rundhåndethed) danner nogle fantastiske aspekter i Merkels horoskop i denne måned, så kære Angela Merkel: Bolden er hos dig, og den ligger lige til højrebenet!

Kinas krise
Så kom den økonomiske krise i Kina, som vi skrev om for længe siden, og som jeg havde troet vil indfinde sig tidligere, fordi Pluto i 2011-13 var i spænding til Solen. O.k., her var der negativ vækst i landet, og det er astrologisk set i den periode, den nuværende aktiekrise (hvor børsen er lukket) er grundlagt.
Nu står Pluto i spænding til Merkur/Neptun-konjunktionen, og så kommer følgerne af tidligere tiders synder. Dette har medført panik på børsen og et forbud mod at sælge aktier. Aktierne er nu begyndt at stige, men frygten for landets økonomi lurer i baggrunden. Og det er set med astrologiske briller med god grund, når Pluto raserer. De skal dog nok få ”styr” på det i første omgang, da konjunktionen står harmonisk, men der rokkes ved koncepterne lige nu, og det giver usikkerhed.
Folkets tillid til regeringen er faldet, og det er sket på et tidspunkt, hvor regeringen står over for at iværksætte et omfattende privatiseringsprogram. Nu er der lagt en kraftig dæmper på interessen. Folk vil holde på pengene i usikre tider. Man forventer fx en halvering af bilsalget i 2015, hvor man havde ventet en stigning på 7 %. 
Den nævnte Pluto-spænding slutter ved årsskiftet, og så vil problemerne stoppe. Måske med lidt efterdønninger i nogle få måneder. Men tilbage står Kinas buldren derudad uden tilstrækkelig hensyntagen til natur og miljø. Det vil på et tidspunkt give et kollaps i økonomien, det vil universet sørge for, og det vil ske senest omkring 2030, hvor Pluto tager fat i spændingen til både Venus, Mars og Pluto. Her vil konsekvenserne af den totale ansvarsløshed over for miljøet senest vise sig fra sin værste – eller bedste – side. Det vil sige om kun halvandet årti. Sker der ikke en kursændring meget hurtigt, vil skaderne vise sig at være uafvendelige. Det er slet ikke nok, det der sker nu. Og privatiseringer gør altid forholdene endnu værre for naturen, det ligger i grådighedens DNA. Læs meget mere derom under Tænketanken Mikro på www.astrologihuset.dk

UGEHOROSKOP uge 29 - 2015 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Vent gerne med de vigtige beslutninger.
TYR
PS: Læn dig tilbage og nyd det.
TVILLING
PS: Du er heldig i pengesager.
KREBS
PS: Træf dine egne beslutninger.
LØVE
PS: Læg din energi der, hvor du får mest ud af det.
JOMFRU
PS: Du må tage ansvar for dine handlinger.
VÆGT
PS: Gør en lille status og læg nogle nye mål.
SKORPION
PS: Pas godt på dine ejendele.
SKYTTE
PS: Fordyb dig i en god bog.
STENBUK
PS: Du går snart ind i en meget lettere periode.
I
VANDBÆRER
PS: Hæng dig ikke i detaljer.
FISK
PS: Du har mange personlige ressourcer.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar