tirsdag den 7. juli 2015

Dramaet fortsætter i Touren

Cancellara cancelleret!

Vi skrev i lørdags om det dramatiske Tour-horoskop, som bestemt kunne være bedre udvalgt astrologisk set. Men man må sige, at tilskuere og tv-seere får smæk for skillingen. Først sendte Astana en dopingmistænkt rytter af sted, så vandt en upåagtet rytter første etape, og så var der massestyrt og andet drama med bl.a. to neutraliseringer på 3. etape. blot for at nævne nogle af de mest spektakulære indslag.

Det var noget af en omvæltning for den schweiziske toprytter. I forgårs kørte han sig i gult, og i går udgik han efter et voldsomt styrt, hvor han brækkede to ryghvirvler. Han er dog gjort af så godt et stof, at han også gennemførte løbets 50 sidste kilometer efter styrtet!

Men hvad skyldes styrtet astrologisk set. Jo, den er ganske klar. Han er født med et såkaldt T-kvadrat mellem Merkur, Månen og Uranus, der alle står i begyndelsen af de bevægelige tegn: Fiskene, 

Skytten og Jomfruen. Og Saturn bevæger sig i området omkring 0 grader i skytten og danne derved udløser hele T-kvadratet, og det er stærke sager. Det er en af de stærkeste spændinger, man kan have i et horoskop. Stor var derfor også min overraskelse over, at han kom i gult. Men han ER jo en temporytter, så hvis det SKAL være, så skal det være i begyndelse af løbet, hvad det også blev, men altså kun ganske kort. Og den gule trøje kan tilskrives, at Jupiter tilsmilede ham med harmonier til Pluto og Neptun, og Saturn står godt til hans Sol. Denne omstændighed gør, at han kommer sig igen, hvad der ikke havde været sikkert, hvis der udelukkende havde været tale om spændinger.

Saturn står for knoglebygningen, og så skal man ved spændinger passe ekstra meget på ikke at styrte – og for den sags skyld også at overanstrenge sig, hvad der jo ikke er så smart i et løb som Touren.


Lidt (galgen)humor skal der også være plads til nu, hvor Solen bevæger sig væk fra spændingen til Pluto. Månen hersker i Krebsen, som hedder Cancer på latin – så måske skulle han efter dette skifte navn til Cancerlara?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar