torsdag den 16. juli 2015

Touren med overraskelser


Det er ikke så overraskende, at Froome fører løbet på nuværende tidspunkt, og sikkert også gør det efter i dag. Men han skal passe på en enkelt ting, nemlig Saturnspændingen, som dog delvis pauserer i øjeblikket – og gøre det i ”stigende” grad resten af løbet. Men Saturn er i spænding til hans Sol, og så skal han passe gevaldigt på ikke at overvurdere sig selv. Han skal være meget påpasselig i resten af løbet og køre klogt og forsigtigt, og kun forcere, hvis han føler sig sikker i sin sag. Det må ikke være nogen slinger i valsen, heller ikke, når de kommer til Alperne.

Men det overraskende ligger i, at Nibali er degraderet på holdet efter en svag start. Herefter blev Fuglsang kaptajn og startede med er køre sig næste et kvarter bagud, hvilket også er overraskende – men jeg vil tro, at han gør skaden god igen ret hurtigt. Også Vinoukourov, direktøren, har et godt horoskoper, så det er meget mystisk, hvad der sker på holdet. Måske er de blevet slået ud af, at Lars Boom er dopingmistænkt. De tog chancen og tog ham med i Touren alligevel. Og selv om han nok er uskyldig, kan det have skabt så stor turbulens, at det er gået ud over motivation og sammenhængskraft. Noget, som Fuglsang heller ikke har kunnet råde bod på.

Det kunne være virkelig spændende, hvis en læser kunne finde holdets stiftelsesdato, som jeg ikke har kunnet opdrive på nettet, for her må forklaringen afgjort ligge. Den eneste astrologiske forklaring KUNNE måske være – men det er lidt langt ude - at det flotte horoskop er blevet brugt til at hvile lidt for meget på laurbærrene efter sidste års sejr. Harmonier i et horoskop, især når der ikke er andet, dog bort set fra en progressiv spænding: Mars til Saturn. Men transitterne står meget flot, især Saturn, som plejer at vokse stille og rolig med opgaven.

Men jeg tror, at fo0rklaringer ligger i, at der er en eller flere spændinger i holdets horoskop, og sikkert også i både Nibalis og Fuglsangs horoskoper. Når vi opererer helt uden fødselstider, SKAL der statistisk set opstå den slags situationen nogle gange.

Hvad angår Contador – vi skal måske til at kalde ham Contrador, så han kan køre lidt mere kontra) – lever han foreløbig ikke op til forventningerne om at være en af favoritterne til en af pladserne på podiet. Bjarne Riis er blevet tv-kommentator, og han kender om nogen Contador. Han siger, at Contadors allergi er særligt aggressiv i denne sommer, og at det må være forklaringen på hans svage indsats. Han har da også Saturn-spændinger, og det kan føre til en defensiv kørsel.


Hvad angår progressioner har han Merkur i spænding til Saturn, hvad der sagtens kan være forklaringen; og hvis det viser sig, at han er født midt på dagen, står transit Saturn i spænding til hans Måne i denne sommer. Igen: det er et handicap at mangle fødselstidspunkterne. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar