mandag den 13. juli 2015

Igen en synsk politiker


Vi trænger til visionære politikere, der tænker ud af boksen. Nu har vi igen fået en clairvoyant politiker på tinge, nemlig Karina Due fra DF. Vi har tidligere været begavet med en anden clairvoyant politiker, nemlig Meta Fuglsang fra SF, som dog har forladt Folketinget for et års tid siden, hvor vi skrev om hende.

Karina Due er født den 23. november 1966 kl. 18.00 i Herning. Hun siger modigt til radio 24/7, at hun kan tale med dyrene (Due-navnet forpligter…), og at hun har været indianerdreng i et tidligere liv. Dyrevelfærd hører under hendes mærkesager. Hun har til Radio 24/7 udtalt, at hun bliver guidet til, hvilke mærkesager, hun vil fokusere på.
Astrologisk set er det ikke underligt, at hun har de synske evner. Merkur står i konjunktion med Neptun, og begge er i harmoni med hele tre andre planeter: Mars, Uranus og Pluto. Skønt med folk, der tør stå frem med deres evner, jeg glæder mig til at se, hvordan hun bliver guidet gennem det politiske landskab.

Karina Due er præget af vand- og jordtegn, så hun er på en gang meget sensitiv og indfølende – og så også en praktiker, der vil føre sine holdninger ud i livet. Samtidig har hun tre planeter i ildtegn, og det vidner om et stort engagement, som altså mest gælder glæden ved alt levende. Det bliver meget spændende at se, hvordan hun vil føre sine synspunkter ud i det politiske liv, hvor der helt sikkert vil være en del modstand mod de alternative holdninger.

Lige nu står den progressive Sol i harmoni med viljeplaneten Pluto, så det er nu, det skal være. Pluto hersker over 6. hus (arbejde), så Solens harmoni har givet jobmæssig mulighed for en anden dimension, hvor hun kommer ud til flere mennesker med sine synspunkter, hvad der jo også er meningen med politik.

Nu skal Saturn (ambitioner) i de kommende måneder hen over Solen og Venus, som står harmonisk i begyndelsen af Skyttens tegn. Saturn giver næsten altid udfordringer, som dog kan bekæmpes med tålmodighed og vedholdenhed. Jeg håber, at Karina Due vil gå med ind i den tilstundende kamp for at fremme alternativ behandling, så den kan komme ind som supplement til den traditionelle behandling i sundhedsvæsenet.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar