lørdag den 4. juli 2015

Touren


Jeg har tidligere lagt Nibali, Contador, Froome og Quintana på bloggen og Facebook. Her har Nibali det bedte horoskop, men har lige mistet en af sine hjælperyttere, har jeg set. Det gør det ikke nemmere, men jeg tror stadig på ham som vinder, og Quintana skal passe på ikke at udgå eller havne et godt stykke nede i feltet. Han skal være glad, hvis han ender i top-10. De tre førstnævnte må være dem, der skal slås om podiepladserne, selv om der er et par stykker med kun få eller ingen spændinger, som kunne være outsidere. Svagheden er her, at vi ikke har fødselstidspunkterne på nogle af rytterne.

Af de andre ryttere, der kan have interesse, er:
Valverde har Saturn i spænding til Mars og Jupiter, så han holder ikke hele vejen hjem – til en podieplads, forstås, men han kan godt komme tæt på, da Uranus står på Merkur og udløser et såkaldt mystikerrektangel, ret positivt! Men han skal køre med fornuft, kløgt og være lidt defensiv, ellers bliver det svært for ham til sidst.
Van Garderen har også Saturn i spænding, dog mest i begyndelsen af løbet, hvor han skal være tålmodig og ikke køre et vildt ridt derudad. Slutresultatet kan godt blive blandt top 5.
Thibaut har Neptun i spænding til Solen som alle, der er født den 29.5. – læs tidligere indslag med fx Henrik Sass Larsen, der tog sig en ordentlig blæser for åben skærm på valgnatten. Aspektet er dog ikke eksakt, så han kommer sikkert blandt top-10 – i den sidste halvdel.
Rodriques har Neptun i spænding til Saturn, men det er ikke helt eksakt. Da Jupiter står rigtig godt, kan han måske komme blandt top-10 også, men han skal disponere sit løb perfekt så, og det er ikke altid det letteste med Neptun-spænding. Man kan mangle dømmekraft.
Bardet har Uranus i spænding til Saturn, og dermed er Pluto også inden i billedet, så han skal være lidt heldig for at slutte i top-10. Man da Saturn i sig selv står fint, kan det ikke helt udelukkes.
Martin har Pluto i spænding til Venus, som tager til hen mod slutningen af løbet. Her står Jupiter til gengæld på Solen, og DET er ikke dårligt, hvis man ellers når så langt, og det vil jeg alligevel tro, at han gør trods Pluto-spændingen.
Kelderman har flotte Jupiter-aspekter, så han bør ende i top-10.
Mollema har ingen spændinger, kun harmonier og bør ende i top-10.
Så er der danskerne, og her bør Fuglsang kunde ende i top-10 med sit meget spændende horoskop, hvor Uranus står på både Merkur og Venus.
Michael Vahlgren har stort set ingen aspekter, så han skal bare passe sit arbejde som hjælperytter, men når man ikke har aspekter, kan det være lidt svært at lave det helt store. Men på den anden side er der heller ikke spændinger, så han skal så at sige bare cykle derudad.
Peter Sagan har heller ikke så meget at stå imod med, men han skal nok tager et par etaper og nå et hæderligt resultat, men så heller ikke mere.
Majka har heller ikke meget at stå imod med, næsten ingen væsentlige aspekter, men jeg vil tro at han når top-10.
Kreutziger har Neptun i spænding til Saturn, og det er ikke så godt, selv om aspektet godt nok ikke er helt eksakt. Han skal være glad for en top10-placering.
Uran er ved at være færdig med en Pluto-spænding til Mars, så jeg vil tro, at han begynder at røre mere på sig nu og kan havne i top-10.

Porte har ingen aspekter i juli, så han vil nok bare klare sig godt som hjælperytter for Froome.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar