søndag den 5. juli 2015

Uge 28 astrologisk set

Uge 28 astrologisk set

Information til abonnenter på Astrologimagasinet HOROSKOPET
Ekstra gave til dig, der abonnerer!
Da bladet er forsinket og tidligst kommer ud nu på lørdag – dog senest mandag - har vi en god kompensation til dig. Hvis du mailer dit abonnementsnummer eller din postadresse, sender vi dig GRATIS det seneste nummer som e-magasin på en pdf-fil (husk at godkende os, så du kan modtage filen, den skal helst ikke ryge i spamfilteret).
VIGTIGT! Bladet har 6 ekstra sider på i forhold til originalen – også en kompensation, ikke mindst for den fejl, der sker i de sidste hektiske minutter af bladproduktionen. Aase Kærgaards artikel om den astrologiske udkigspost kom ikke med, og den ER med i den nye udgave sammen med den fulde udgave af Rigets tilstand.

Tv-udsendelse søger tidstvilling
Vi laver et program om astrologi for DR2, der skal optages i efteråret 2015. I den forbindelse søger vi en medvirkende, som er født samme dag som vært Michael Jeppesen:
Født den 6. oktober 1975 kl. 11.40 i Viborg.
Hvis du er født samme dag, eller kender nogen som er, er du meget velkommen til at kontakte os via e-mail: kresten64@gmail.com

HOROSKOPET ude
Nu er HOROSKOPET sendt ud, og det skal være alle i hænde senest mandag. Der var så meget stof til dette nummer, at noget måtte udelades. Det gælder især ”Astrologisk Udkigspost” af Aase Kærgaard, som nu er blevet inkluderet i e-magasinet. Derfor er dette nu på 70 sider mod normalt 64. Det er udsendt i den udvidede udgave til alle abonnenter på e-magasinet, og vi tilbyder det gratis til alle abonnenter på e-magasinet. Blot send din maildresse til astrologi@astrologihuset.dk – så kommer det fluks, kvit og frit. Husk, at du lige nu kan tegne abonnement på årgang 2015 til halv pris – læs herunder.  

HOROSKOPET til halv pris
Vi har hævet abonnementspriser på HOROSKOPET, men som ny abonnent får du hele 2015 for halv pris: 149,00 kr. Du får altså de to første numre gratis. Beløbet kan overføres til regnr. 3679, konto 1057 8590.

Sommerkursus i AstrologiHuset
Sidste sommer oplevede vi en succes i AstrologiHuset i form af en workshop i Transformational Breath. Underviserne var Helle Thomson og Line Bork. De kommer lykkeligvis igen den 27. juli kl. 17.00-20.00.
Du vil lære, hvordan dit åndedrætsmønster fortæller din historie, og du vil blive støttet blidt gennem en dyb og forvandlende åndedrætssession. De arbejder med kroppens cellehukommelse, og dermed er healingen permanent. Alle er velkomne, der kræves ingen forudsætninger.
Tilmelding og information: Line Bork tlf. 60611002, eller line_bork@hotmail.com

Ugen, der kommer
Ugen begynder med en eksakt spænding mellem Solen og Pluto, og det kan give konfrontationer og nogle negative følelser som modvilje og jalousi. Sidst på ugen er det Solen, der spænder Uranus op, så det er noget urolige energier, der er i denne uge. Mange vil gøre oprør og have deres frihed, og mange vil også føle sig magtesløse. Det kan blive i denne uge, at grækerne er i oprør på grund af et nej til EU. Ja- og nejsiden står ganske vist næsten lige, men jeg vil tro, at det ender med et nej, og at Grækenland forlader Euroen. Der kan dog komme et sidste løsningsforslag fra Merkel & Co., men det ligner mere og mere et regulært brud, som vi også har skrevet om tidligere i forbindelse med Grækenlands horoskop.

MANDAG
Ugen begynder med god og direkte energi, for Månen står godt til energiplaneten Mars fra tidligt om morgenen. At der så også er tale om indre energi, skal tilskrives Månens konjunktion med Neptun, som er eksakt kl. 8.30. Derfor er der en del, der gerne vil sove ekstra længe denne mandag. Neptun er drømmenes og intuitionens planet, så disse kvaliteter og i fokus, og det kan give sig udtryk i kunstnerisk kreativitet. Sidst på eftermiddagen står Månen godt til Solen og Pluto, og det kan give spændende og passionerede oplevelser. Mange har en stærk vilje sidst på dagen. Nogle kan komme til at bruge den forkert og fx handle magtbetonet med negative følelser. Det er nemlig i dag, at Solen er i eksakt spænding til Pluto. Pas på tyranner!

TIRSDAG
Der er dårlig kommunikation og mangel på gensidig forståelse om eftermiddagen, men det retter sig op, jo længere vi kommer ud på eftermiddagen, hvor Månen stabiliserer sig på grund af harmonien med Saturn. Kl. 18.37 går Månen ind i Vædderen og giver et par dage med energi og temperament.

ONSDAG
Her har vi ugens ”lavdespringer” energimæssigt. Om formiddagen er Månen i spænding til Mars, og det kan få temperamenterne til at gå i udbrud. Sidst på eftermiddagen og om aftenen er Månen i spænding til Pluto, og så kan jalousi og modvilje præge det følelsesmæssige landskab. Det fortsætter langt ud på aftenen hvor Månen spænder Solen op, og hele dagen er der store følelsesmæssige udsving, som vil påvirke mange. Kl. 20.52 går Merkur ind i det fredelige tegn, Krebsen, hvor den er i nogle få uger og sørger for god, indfølende kommunikation.

TORSDAG
Mars er i dag i eksakt harmoni med Neptun, så mange bruger en del energi på indre aktivitet, kreativitet og afslapning. Dog kan de sene nattetimer og morgenstunden være atypisk. Der kan nemlig være tale om stress og anden uro, som pludselig kan opstå ud af næsten ingenting, pga. Månens spænding til Uranus.  Formiddagen er dog præget af harmoni med Månens harmoni med Jupiter, som spreder glæde og godt humør. Eftermiddagen står i kvalitetens og hyggens tegn, da Venus bestråles meget positivt af Månen. Dette bliver ikke mindre af, at Månen går ind i Tyrens tegn kl. 21.49 og bliver der i et par dage.

FREDAG
En meget harmonisk dag, Hvor Månen om eftermiddagen står formidabelt til Mars og giver stor følelsesmæssig åbenhed og til Neptun, som fremmer drømmene og intuitionen.  Om aftenen står Månen godt til Pluto, og så er det tid til passion!

LØRDAG
Det starter flot med Månens harmoni med Solen. Eftermiddagen er meget mere flyvsk på grund af en Jupiter-spænding. Det samme gør sig gældende om aftenen, hvor Månen spænder Venus op og kan give lidt mindre hygge, end man havde håbet på.

SØNDAG
Kl. 2.16 går Månen ind i Tvillingerne og giver et par dage med livlig kommunikation og stor nysgerrighed. Aftenen kan dog blive lidt sej at komme igennem, da Månen er i spænding til Neptun - så regn ikke med noget her, du kan nok alligevel ikke have kontrol over ret meget. En lidt kaotisk aften, hvor mange er meget trætte. Det er tid til at læse en god bog eller se en god film, som bevæger.

Gang i politikken - redigeret
Søndag den 28. juni skete der to vigtige begivenheder i dansk politik. Løkkes mindretalsregering blev præsenteret lidt efter kl. 10.00 for dronningen. En læser skriver, at Løkke kørte ind på slottet kl. 10.03, så det har været lidt forsinket, og starten har sikkert været kl. 10.05. Ministrene skal skrive under på, at de gerne vil være ministre, og den del har kørt fra ca. 10.10-10.20. Den officielle præsentation for pressen skete kl. 10.31. Dog var ministerlisten lækket til pressen omkring kl. 8.00. BT kunne således offentliggøre listen kl. 8.05. Der er ikke mange spændinger her i slutningen af juni, men det lykkedes alligevel Løkke at ramme et af dem med Månen i spænding til Venus/Jupiter-konjunktionen i 12. hus og Månen meget tæt på IC. Faktisk er kl. 10.00 et af de dårligste tidspunkter på hele døgnet at begynde noget nyt på. Derfor går det sikkert som spået: At regeringen må kaste håndklædet i ringen efter max 1,5-2 år. Men som tidligere skrevet er Løkke ret meget i defensiven i slutningen af 2015 og begyndelsen af 2016, så der bliver der udfordringer.
Nu skal man huske, at Løkke har en utrolig evne til at manøvrere i oprørte vande, og det vil naturligvis komme ham til gode nu i denne mindretalsregering, som ikke er tynget af løfter, men skal manøvrere fra sag til sag med skiftende flertal. Det skal han nok klare, selv om det blive udfordrende – men altså ikke tiden ud. Der vil komme en stor metaltræthed, som begynder at vise sig allerede i slutningen af året. Han skal nok få ting at se til, bl.a. af en Mette Frederiksen i kampform.
Statsministeriet blev overdraget til Lars Løkke ved et arrangement, der begyndte kl. 13.00 samme dag. Her står Solen i konjunktion med Mars på MC, og begge er i spænding til AC. Det siger noget om den kampparathed, Løkke må lægge for dagen i jobbet som statsminister i en mindretalsregering, men han skal nok lægge scenevant fra kaj på sin nye regeringssejlads.
Udenrigsministeriet overtog Kristian Jensen på et møde, der begyndte kl. 14.00, og Søren Pind overtog Justitsministeriet kl. 14.30. Alle tiderne kan ses på: www.dr.dk/service/privatlivspolitik/
Apropos Mette Frederiksen blev hun kåret som ny S-formand på et møde i Falkonercentret, som begyndte kl. 14.00 samme dag. Her står Pluto tæt på IC og er i spænding til AC. MC er desuden i spænding til Uranus, så her har vi et andet tidspunkt, som bestemt ikke er optimalt. Men godt for Frederiksen, at hun personligt har et fint horoskop i denne tid.
Nu er det i hvert fald slået fast, at ingen af de to partier bruger astrologi på nogen måde. Her skal det siges, at det absolut er lettere at være i opposition end i regering. Eller skulle man nærmere sige: Mindre svært.
Det skal tilføjes, at selve kåringen ikke er sket kl. 14.00, men noget senere. Mette Frederiksen gik på talerstolen kl. 15.05. Det vil sige, at kåringen er sket ca. kl. 15.00.

Valget i Grækenland
Den græske situation har udviklet sig til en tragikomisk farce, hvor der nu er valg i gang, og hvor landets leder anbefaler et nej. I pressen kan man læse, at ingen ved, hvad der kommer til at ske i Grækenland. Men det er jo notorisk forkert. Der er altid én, der ved sådanne ting, nemlig Gud – og så må man jo se, om man kan kigge ham lidt i kortene via horoskopet.
Valget startede søndag kl. 7.00 lokal tid med en MC i spænding til Mars i 12. hus, og så går tingene i hvert fald ikke stille af. Især ikke, når Mars hersker over MC og står i kaoshuset (12. hus). Den står sammen med Solen, og de er begge i spænding til Pluto (andres penge og konkurser). Derfor vil det sandsynligvis ende med et nej, men selv et ja kan vise sig at medføre et nej. Så kaotisk ser tingene ud astrologisk – og dermed også i virkeligheden. Solen hersker over 2. hus (egne penge), og den er i spænding til konkursplaneten Pluto og står i 12. hus. Herskeren over 8. hus (andres penge) er Uranus, og den står i 10. hus ved valgets begyndelse – og med undtagelse af spændingen til Pluto må man sige, at den står ret fint. Det er derfor ikke nytænkning, der astrologisk set mangler. Uranus hersker i det faste tegn Vandbæreren, og jeg vil mene, at regeringen på forhånd har låst sig fast på et synspunkt, som derefter ikke bliver fraveget. Bliver det mod forventning et ja, vil regeringen gå af, eller i hvert fald true med det til en begyndelse for at se, hvordan der reageres.
Både Venus og Jupiter i 2. hus er i spænding til Månen i 8. hus og Saturn i 5. hus, og hvor Saturn hersker over 7. hus. Derfor kan den aktuelle situation ikke undgå at få store konsekvenser for forholdet til EU. Jeg vil konkludere, at de må forlade Euroen, i det mindste for en tid.
I løbet af valgdagen passerer Månen en spænding til Saturn. Dette sammen med fine aspekter til hovedakserne, når valget slutter om aftenen, kan godt få resultatet til at tippe til slut, så det alligevel ender med et ja, men jeg tror mest på et nej. Det bliver dog meget lige, da der er lige mange planeter i jeg- og du-siden. Tre af planeterne i jeg-siden er dog retrograde og tæller derfor ikke fuldt. Derfor ser det skidt ud for det gamle Hellas, uanset valgresultatet.
Tsipras er landets leder, født den 28. juli 1974, samme år som demokratiet indførtes i Grækenland. Han har en spænding mellem Månen og Mars, og Saturn er i gang med at udløse denne. Derfor står han ved en korsvej, hvor han må vælge, og det har han altså på forhånd gjort så eftertrykkeligt, at han har malet sig selv op i et hjørne, hvor der kun er én mulighed, nemlig at forlade euroen og tage konkursen. Dermed bliver det op til Merkel at se, om hun vil finde et nyt kompromis, hvad hun nok ikke vil, selv om hun fristes af det på grund af alternativet for grækerne, nemlig at vende ansigtet mod Putin og Rusland, og måske også mod Kina. Det vil ingen lande i EU være glade for, og det kan bringe et nyt kompromis ind i billedet. Men tilbage står fastlåsheden. Tsipras har også transit Pluto i spænding til Merkur, og så viger man ikke en tomme, medmindre man direkte tvinges til det.
Det er dog ikke helt ligegyldigt, om der stemmes ja eller nej. Et nej vil være et endegyldigt farvel til Euroen, mens et ja vil åbne en mulighed for en ny løsning.
Vi venter spændt på Hellas!

Den internationale terrordag
Den 26. juni var der terroraktioner i både Frankrig, Tunesien og Kuwait samt i Kobane og i Somalia, men de to sidstnævnte har jeg ikke kunnet finde tidspunkterne på. Astrologisk set er det overraskende, at der lå en så omfattende terror, især fordi det ligger så sent på måneden. Havde det været en måneds tid tidligere (eller for den sags skyld i den sidste halvdel af juli), havde det ikke været så overraskende. Denne mulighed skrev vi om for et par måneder siden, hvor vi samtidig  skrev, at det nok ikke ville blive til noget, fordi det blev forpurret på forhånd.  
Faktisk tror jeg, at der kan have været noget planlagt i maj, men det er så af en eller anden grund ikke kunne gennemføres, hvorfor det har ventet til juni, hvor der ganske vist er både en Sol/Mars-konjunktion og en Merkur/Neptun-spænding. Det er dog normalt ikke nok til at bevirke terror, især ikke af den meget markante slags.
Nu var ingen af de tre angreb i sværvægtsklassen, selv om de hver for sig var alvorlige. Den franske aktion var tilsyneladende sat i scene for at provokere til angreb. Det fandt sted ved Lyon kl. 9.28-9.36, hvor AC passerer Venus. Her kom kun et menneske af dage, derfor kan man vist heller ikke kalde det for terror.
Det var meget værre i Sousse i Tunesien, men her stod MC også på Sol/Mars-konjunktionen – og AC var i spænding til samme konjunktion.
Angrebet i Kuwait skete også midt på dagen, men det var måske dansk tid. Har du det nøjagtige tidspunkt, hører jeg gerne derom.

Døden i Roskilde
For 15 år siden døde 9 mennesker foran scenen under en koncert med Pearl Jam på Roskilde Festival. Den 30. juni 2000 kl. 22.34 gik gruppen gik på scenen, og kl. 23.05 gik det galt. Da stod MC på konjunktionen mellem dødsplaneten Pluto og healingplaneten Chiron. Begge var de i kvinkuns-aspekt til konjunktionen mellem Solen og Mars. Samtidig med, at MC står på Pluto, stod AC på Neptun (kunst). Horoskopherskeren er Uranus, og er i fokus i 1. hus. Den står i spænding til skæbneplaneten Saturn, som hersker over 12. hus. Noget er altså kommet ud af kontrol, og det fik store konsekvenser og er blevet en central del af festivalens historie.

Skyderi i Charleston
Jeg beklager, det er ikke fordi jeg har valgt at skrive så meget om døden, men sådan faldt det bare denne gang. Astrologisk set er det ikke underligt, når Solen er næsten i eksakt spænding til Pluto. Samtidig er Venus/Jupiter-konjunktionen i spænding til både Månen og Saturn – så der er alvorlige sager, det handler om. Læs evt. også på bloggen om sporten, specielt dette års Tour de France, som er startet noget uroligt med dopingmistanke.
Dem 17. juni kl. 21.05 blev mange dræbt under et skyderi i Charlestin, South Carolina. Pluto (død) står i 1. hus i spænding til Månen og Uranus (pludselige begivenheder).  Dette er den vigtigste spænding, men Merkur er også i spænding til Neptun (kaos).
Byen Charleston blev grundlagt den 19. april 1670 kl. 12.19. Neptun har bevæget sig hen til konjunktionen mellem Uranus og Chiron i 8. hus. Her kommer Saturn lige på 8. husspids ind i billedet også, da den er i konjunktion med de to andre. Også her er døden altså i fokus astrologisk set.

UGEHOROSKOP uge 28 - 2015 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Det skal være sjovt og spændende.
TYR
PS: Glem ikke familien.
TVILLING
PS: Tænk dig godt om.
KREBS
PS: En Romantisk udflugt er lige sagen.
LØVE
PS: Er du single, så flirt endelig løs.
JOMFRU
PS: Det umulige kan gøres muligt.
VÆGT
PS: Små ting gør en stor forskel.
SKORPION
PS: Sæt selv din dagsorden.
SKYTTE
PS: Alt løser sig.
STENBUK
PS: Din partner er en god støtte.
I
VANDBÆRER
PS: Du har en rigtig god intuition lige nu.
FISK
PS: Påtag dig ikke for meget.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar