mandag den 6. februar 2012

Contador-sagenTo års karantæne til Contador

Cykelrytteren Alberto Contador fik i dag kl. ca. 12.00 to års karantæne for doping. Han har udstået en del af karantænen og kan køre løb allerede den 5. august i år. Han misser dog Touren, men kan være med ved VM senere på året.

Astrologisk set er det ikke så underligt, at han blev dømt, så han lige nu har Saturn stående i spænding til sin Pluto. Desuden er både Neptun og Pluto med i spændinger, hvis han er født på det formodede tidspunkt midt på eftermiddagen, ca. 14.30, så han får AC i begyndelsen af Vædderen med Pluto i spænding til den samt Neptun i spænding til Månen. Så vil den progressive MC være i spænding til hans Saturn/Pluto- konjunktion i 7. hus.

Dagen i dag er i øvrigt præget af en meget stærkt T-kvadrat mellem Månen, Saturn og Jupiter. Det tapper på kræfterne og får humøret i bund, især midt på dagen.

Hvad Bjarne Riis angår, har vi tidligere skrevet, at han i 2011-12 har en slem Neptun-spænding (doping) mellem samme Neptun og Venus/Saturn-spændingen. Det er noget karmisk, der nu er udløst, og aspektet er udløst i hele det næste år. Derfor vil det få alvorlige konsekvenser for Riis, og han kan risikere at måtte lukket holdet ned, da det er opbygget omkring Contador. Hvis sponsorerne vil tillade det, kan han stille hold til de store etapeløb, men holdet vil gå mere eller mindre i opløsning (Neptun) under alle omstændigheder. Om ikke andet, så med en masse negative vibrationer, der får de store resultater til at udeblive.

Det, der er humlen i sagen, er, at de har dømt en mand uden at have konkrete beviser. Derfor kan dommen simpelthen være forkert, hvad Neptun i begge horoskoper sagtens kan indikere. Neptun er kaos- og offerplaneten over alle. Contador kan sagtens være en martyr her, men det står desværre nok ikke til at redde nu. I det mindste burde han have tilgivet et halvt års afsoning, så han ikke får karrieren smadret, hvad der er risiko for nu.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar