lørdag den 25. februar 2012

Troels igen mv.

Troels Lund Poulsen

Den tidligere skatteminister har vi skrevet om flere gange, også i Astrologimagasinet HOROSKOPET. Han er født den 30. marts 1976 i Vejle, tid ukendt. Han har i lighed med alle, der er født den 30. marts, uanset årstal, Pluto (skat, andres penge) i spænding til Solen i denne tid. Men ikke nok med det, den ramme hele hans stærke spænding i fødselshoroskoper: Solen, Månen, Merkur, Mars og Pluto. Det er ekstremt mange Pluto spændinger at have på en gang. Havde han været minister nu, var han med stor sandsynlighed være blevet nødt til at trække sig.

Nu står han tilmed med en anden sag på halsen, astrologisk set ikke overraskende. Når Pluto står for bl.a. skat, står den også for det hul i leasingloven, som han er blevet spurgt om flere gange i Folketinget – hele fire. Selv om han har kendt alt til fidusen med salg af demobiler, gjorde han intet for at stoppe hullet. Et ”uheld” kommer sjældent alene, især med de aspekter. Poulsen holdt sandheden tilbage, og det gør man ikke i længden ustraffet med sådanne spændinger. Om det er dovenskab eller ond vilje? Ja, han er jo ikke doven…men han kan jo så skyde ansvaret over på horoskopet!



Folketinget og AstrologiHuset

Behøver jeg at sige, at han også var skatteminister på det tidspunkt, hvor jeg rettede henvendelse til Regering og folketing for at få lukket et andet hul i leasingloven, der var med til at fælde os selv med en fatal leasingkontrakt på kopimaskiner? Ingen ville tage sig af det officielt trods henvendelse til medlemmer af både regering og opposition, men lige netop DET hul siges NU at være blevet stoppet. Blot for sent for os, der måtte redde situationen på anden vis. Det var trods alt en lille million, vi var blevet snydt for af verdens største kopimaskineselskab. Unægtelig mange penge for et lille firma.  Se den thrilleragtige artikel i HOROSKOPET nr. 2/11.



Jeanett Rask Thomas

Hun er nu forsvundet på 3. uge, og vi forsøger at tune ind på, hvor hun er. Kommer på senere, hvis vi når et resultat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar