lørdag den 11. februar 2012

Vestas og os selv

Vestas og Astrologimagasinet HOROSKOPET i overlevelseskampe

Så lykkedes det at få fat i stiftelsesdatoen på Vestas, og det er igen lige efter den astrologiske kogebog, hvad angår de aktuelle begivenheder. Tilbage i 2011, hvor grundlaget for den nuværende situation er skabt (ved godt det naturligvis er tidligere i realiteten), er der disse spændinger:

Neptun til AC

Saturn til Jupiter

Pluto til Neptun

MC til Jupiter

P Sol til Saturn (krise, mangler)

P Merkur til Neptun (røgslør, tågetale, tilbageholdte realiteter – ikke at se realiteter i øjnene)I 2005, hvor der også var krise, og hvor man ansatte en frelsende Engel den 1. maj, er der disse spændinger:

P Mars til P Jupiter

P AC på Neptun

P Mars på Saturn

T Neptun til både Solen og MC

Man blev i 2005 naturligvis nødt til at handle på de daværende udfordringer. Der er bare det ved det, at det mest er Neptun-udfordringer, og dem har moderne ledere meget svært med. Det er skjulte mekanismer, der også virker på langt sigt, og som har med den skjulte, åndelige verden at gøre. Det siger sig selv, at dette let kan være i modstrid med den materielle verden. Derfor kan en tilsyneladende korrekt handlemåde dengang sagtens i bakspejlet kunne være mismanagement, Det kunne ingen dog se i situationen. Det er Neptuns natur: Hvis man ikke bruger intuitionen, fantasien og mavefornemmelsen, så ender man i grøften ikke så længe senere. Det begyndte i 2008 under krisen, men her havde man dog nogle store ordrer i ordrebogen. Da disse slap op i løbet af 2010/11, så var fanden løs i Laksegade, som man siger. Nu skal der ske massefyringer, som vil være katastrofale for Lem by og brede opland.

Vi har nu fået information om væsentlige datoer, hvad angår den for Vestas så vigtige fusion med NEC Micon i 2004. Horoskoperne tyder alle på, at den nuværende krise var forudbestemt, måske nærmest forhekset.

Under alle omstændigheder er Vestas et godt eksempel på, at krisen kunne være forudset længe før den kom. Astrologien kunne derfor have hjulpet med til at hindre de store virkninger af krisen. Men igen et eksempel på det moderne samfunds store sårbarhed, det har vi tidligere skrevet om, og der komme i næste måned en monumental artikel i Astrologimagasinet HOROSKOPET om de moderne udfordringer og løsningen på dem.

Aspekter i de tre horoskoper

Fondsbørsmeddelelsen kom den 12. december 2003 efter et dokument udfærdiget to dage tidligere. Begge disse horoskoper har en destruktiv Sol/Pluto-konjunktion i spænding til udlandsplaneten Jupiter. Denne følges af en Merkur/Saturn-spænding, og det er helt tosset set med astrologiske briller. Nu har de været igennem den første syvårsperiode og er truet på eksistensen.

Endnu værre ser det ud med en anden væsentlig dato, nemlig den 28. januar 2004. Det fremgår dig ikke klart, hvad der sket den dag, men ud over en Sol/Neptun-konjunktion er der et meget spændingsfyldt T-kvadrat mellem Venus (penge), Jupiter (udland) og så Pluto (risici, konkurs). En giftig cocktail af horoskoper, som en astrolog aldrig ville have anbefalet.Også krise her – god løsning for dig og os: Bak op

Vi har selv oplevet en nedtur på Astrologimagasinet HOROSKOPET, om end af en helt anden karakter, som er et resultat af den generelle nedtur i den trykte presse i disse internettider, så der var ganske forudsigeligt, også uden brug af horoskoper.

Det er ikke kun de store magtkoncentrationer, der er i krise i denne tid. Magasinet er gået voldsomt ned i antallet af abonnenter fra år til år og har nu nået et så lavt punkt, at vi bliver nødt til at råbe vagt i gevær i overlevelseskampen. Vores spændinger er dog mest fra nytænkningens planet, Uranus. Tænker vi ikke nyt, dør vi en hurtig død. Vi begynder med at tænke i nye abonnenter, og har et meget flot tilbud til dig vedhæftet en bøn om hurtig støtte til en pris af 260 kr. Eller et billigere PDF-abonnement, som også udløser en gaveregn. Se linket herunder. Trykning og porto er blevet så stor en belastning, at det fremover kan bliver nødvendigt kun at udkomme som e-magasin. Dette vil være synd og skam, derfor råber vi op nu, hvor en redning stadig er mulig.

Vi tilbyder derfor nye abonnenter hele tre gratis horoskoper, hvis man vil støtte op om os. Horoskoperne repræsenterer en værdi af 600 kr. Det er altså den gave, man får, hvis man vælger at støtte os. Gaverne kan være både til dig selv og til andre, du kender. Abonnementer koster kun 260 kr. for et helt år, og det kan bestilles på www.astroshop.dk eller ved at maile på astrologi@astrologihuset.dk

Husk at sende data på de tre gavemodtagere.

Vi håber, der er mange, der synes om vores blad eller gerne vil lære det at kende. Vi har hele tiden forbedret bladet kvalitetsmæssigt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar