fredag den 10. februar 2012

Engelsk landstræner/Vestas/dagens overraskelse

Engelsk landstræner i fodbold

Italienske Capello (18.6.46) er gået af, og der grædes nu krokodilletårer over det. Han har Saturn-spændinger i denne tid og til august, så han ville heller ikke kunne levere positiv overraskelse til EM i juni, som England efterhånden trænger til – i den grad.

Valget skal nu tilsyneladende stå mellem Harry Redknapp (2.3.47 London) fra Tottenham og så Stuart Pearce 24.4.62 London), som er udpeget som midlertidig løsning, som han astrologisk set helst også skal forblive at være. Han har Jupiter lige nu på den fede måde, men Jupiter er en flygtig transit. Allerede i 2013 får han besøg af Neptun, så her ville han alligevel blive tvunget til at gå af. Alle, der er født 23.4.-24.4., uanset årstal, får en Neptun-spænding 2013-14.

Så langt hellere Redknapp, der også har lidt spændinger lige nu, men ikke noget videre, så han vil være den bedste løsning. Han er lige blevet frifundet i en sag, netop på grund af hans harmoniske horoskop, men han vil blive upopulær i sin klub - hvor han er MEGET vellidt - hvis han bliver landstræner.Vestas

Jeg er gået i gang med at finde stiftelsesdatoen for Vestas, hvad der ikke er nogen nem sag.

Vi ved dog, at lederen Ditlev Engel er ansat fra 1. maj 2005 og er født den 24. maj 1964 på Frederiksberg. Tidspunktet er ukendt, derfor gælde betragtningerne for alle, der er født den dag over hele kloden.

Hvad angår ansættelseshoroskopet er den 1. maj 2005 en søndag, så han er sikkert først begyndt dagen efter. Her er Merkur i spænding til Jupiter, så man kunne vante store ord og fine filosofier, hvad han også leverede, mens det gik godt. Økonomisk er horoskopet ikke godt, og han kom da også til, hvor Vestas var i krise. Pluto (storfinans) er stort set uaspekteret, og Venus står i spænding til både Månen og Neptun (opløsning, kaos). Ganske vist står Venus godt til Saturn, som er god på den lange bane, men krisen er her og nu, så det er ikke nemt at være leder af Vestas nu, hvor fyresedlerne hænger løst på ansættelseskontrakterne.

Hvad angår det personlige horoskop, som vil gælde for alle, der er født samme dag over hele Jorden, da vi ikke har tidspunktet – så står Pluto i spænding til deres Venus i perioden 2011-12. Så måske kommer der på et tidspunkt også en fyreseddel til Engel, eller han går selv. Det kan ske allerede i dette forår, da Neptun her begynder et toårigt angreb på hans Sol – et af de almindeligste fyringsaspekter i astrologien som helhed. På samme tid begynder Uranus en spænding til samme Venus, så økonomien er virkelig presset, og en klækkelig lønnedgang venter forude, også hvis Vestas skulle vælge at beholde ham, hvad der dog ikke er voldsomt sandsynligt på blot lidt længere sigt. Det ligner unægtelig en fyringssæson i foråret, hvis han ikke selv tager sit gode tøj og går.

Dagens – og årtiers - overraskelse

Sørme om jeg ikke hørte en skovdues karakteristiske kukken fra træerne lige uden for vinduerne i mit meget lyse hjørnekontor. Klokken var 7.41. Der var kun to sekvenser, og jeg nåede ikke at se den. Men jeg slog straks computeren over på uret og så, at AC naturligvis stod i overraskelsernes tegn. Jeg har ikke hørt en skovdue i mindst fire årtier, og da slet ikke inde i byen om vinteren på en råkold morgen – så måske var det en imitation, som jo også ville være overraskende.

Og så var der hele to konjunktioner (som jeg nævnte i ugen, der kommer – udsendt i sidste uge). Soll/Merkur og Venus/Uranus. Desuden stod Neptun i huset, så det er et horoskop med vægt - eller skulle man rettere sige Vandmand…

Ingen kommentarer:

Send en kommentar