fredag den 17. februar 2012

Putins skæbeår 2014

Læs fra i går: Nye sider af Månen?

Putins skæbneår

Vladimir Putin er først den 7. oktober 1952 i Leningrad. Han får derfor – som alle, der er født den 7. oktober, uanset årstal og fødested – besøg af Pluto i 2014/15. Hvad Putin angår får han samtid i begyndelsen af 2014 besøg af Saturn, der går han over hans Pluto, vad der sket for alle, der er født 1 1951-53. Men set over hele horoskopet bliver begyndelse af 2014 virkelig hård for Putin, uanset om han stadig er ved magten til den tid, og det er han sikkert. Han er ikke meget for at give slip på magt og kontrol, hvad der ville passe fint til en Skorpion-AC.

Vi kan altså allerede nu udråbe 2014 som Putins skæbneår. Giver han ikke frivilligt slip på magten, vil han bliver tvunget til at gå på grund af den fejl, han synes at være ved at begå: At bytte rolle med Medvedev, som sidder på magten nu, i hvert fald af navn. Bagved det hele er Putin, og han øver stærk indflydelse.

Pluto var også inde i billedet i Sovjetunionens horoskop i slutningen af 80´erne og begyndelsen af 90´erne. Nu er det Putin personlige tur til snart at få Pluto i spænding til Solen, og så gør han særdeles klogt i at begynde en demokratiseringsproces – ellers er den helt gal. Det er hans eneste chance for at komme ud af politik med nogenlunde rejst pande. Men det skal vi ikke regne med, at han gør i nævneværdig grad (Lenin-grad...). Han kan derfor se frem til en periode om et par år, hvor der falder brænde ned. Han SKAL derfor i gang med yderligere indførelse af den glasnost, som så dagens lys i slutningen af 80´erne, men som slet ikke er fuldført.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar