fredag den 17. februar 2012

Fantastisk fodboldhoroskop tilføjelse

Fantastisk fodboldkamp, ikke mindst astrologisk

Den 15. februar kl. 20.45 spilledes en CL-kamp, man ikke glemmer foreløbig. I Milano spillede Milan mod Arsenal og vandt hele 4-0. Hjemmeholdet var fuldstændig suveræne i alle spillets faser og kunne have vundet større. Arsenals træner Wenger græmmede sig grundigt efter kampen og erkendte roller som underdog.

Jeg har aldrig set et lignede horoskop, der understøtter alle mine teorier og lover godt for fremtidens spådomme om fodboldresultater.

AC (hjemmeholdet) står i Vægten, hvor Venus hersker, og denne står i 7. hus (udeholdet), hvor Mars hersker, og Mars er uaspekteret i 12. hus!!!!!

Derimod står Venus i trigon til Månen og i en svag konjunktion med den opfindsomme Uranus. Til gengæld er den i spænding til Pluto, hvad der pludselig bliver en fordel til hjemmeholdet med den uaspekterede Mars. Fantastisk, og så er det lige så vildt med målene, som også faldt lige der, hvor de skulle.

Det første mål blev scoret kl. 21.00 med DC lige på Uranus. Det næste kom kl. 21.23 med DC på Venus. Nummer tre kom med AC i sekstil til Månen (også hjemmebanen). Det fjerde mål blev score af aktuelle Zlatan Ibrahimovitch på straffe: MC var i sekstil til Mars (voldsomhed).

Igen lige efter bogen, især de to første mål. Det er altid ting og sagen, nås AC aspekterer planeter i 1. eller 7. hus.

Og så er Arsene Wenger, Arsenals træner, inde i en Saturn-periode, hvor de store resultater udebliver. Det er ikke katastrofe, men alligevel irriterende, at hans hold er i defensiven og har svært ved at hænge på i toppen af tabellen. Men altså også lige efter den astrologiske kogebog.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar