torsdag den 23. februar 2012

Prinsesse i Sverige

Yngletid i kongehusene

Nu er det den svanske kronprinsesse Viktoria, der har født. Det blev en velskabt datter født 23. februar kl. 4.26 i Stockholm. Hun er nummer to i tronfølgen efter sin mor, vejede 3280 gram og målte 51 cm.

Parret mødte hinanden i 2001, blev fanget af en paparazzi-fotografs linse kyssende til en fest i 2002, forlovet 24.2.09, gift 19.6.10 og graviditet offentliggjort 17.8.11.

Horoskoper er ret harmonisk, bortset fra Måne/Merkur-konjunktionen i Fiskene, der er i opposition til Mars i Jomfruen - begge skikkelige tegn, så den vrede, Mars giver, kan hovedsagelig tøjles og nøjes med at give implosioner i stedet for eksplosioner, som den normalt ville ved udadvendte tegn. Nu bliver den til følsomme konfrontationer inden for hjemmets fire vægge – med sin mor. Ikke med sin far, som hun har et meget harmonisk forhold til. Det er mor, der må tage konflikterne, som det dog ikke ligefrem vrimler med.

Prinsessen har Skytten som AC, og det retter blikket mod den store verden og giver stor rejselyst samt en filosofisk tilgang til livet.

Med Solen og to andre planeter i Fiskene er hun følsom og sensitiv, hvad der dog kun vises glimtvis udadtil på grund af Skytte-Ascendanten.

Pluto i 1. hus giver hende en jernvilje, hvad der understøtter den følsomme Fisk flot.

Alt i alt et horoskop, der passer perfekt til en prinsesse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar