torsdag den 23. februar 2012

Fodbold: Chelsea og Zlatan

FodboldChelsea og Zlatan i fokus

Chelsea er et af verdens bedste og dyreste fodboldhold, men de har på det seneste ikke levet op til forventningerne og tabt kampe både i CL og PL, den hjemlige liga. Det forudså vi sidste år, hvor vi skrev om klubbens og anførerens (John Terry) horoskopspændinger fra Neptun og Pluto. Terry er i mellemtiden blevet frataget anførerbindet, og sådan bliver det sikkert ved, for spændingerne varer det meste af 2012 med. Det betyder sikkert også, at hans klub vil skrante i år. Især fordi flere andre spillere har problematiske horoskoper. For ikke at tale om træner Villas-Boas, som har spændinger fra både Pluto og Neptun, men de er dog i kraftig aftagende nu. Spørgsmålet er så, HVOR langt han har kørt klubben ud på sidesporet, mens aspekterne var på deres højeste sidste år. Træneren har altid ansvaret, men astrologien må tilskrives sin del med alle de mange spændinger. Dog passer det hele altid sammen i den sidste ende. Jeg tror, at hvis det fyres et par spillere, så vil han kunne rette skuden op igen. Hvis han skifter klub, vil han få stor succes der.

Men Ashley Cole burde udskiftes på grund af særdeles stærke Pluto-spændinger. Og det gælder også Neptun og Uranus, den er MEGET grel med ham. Frank Lampard har både Neptun- oh Plutospændinger, men ikke i lige så høj grad. Torres er i gang med Plutos udløsning af hans Merkur/Jupiter-kvadrat.

Når så mange markante spillere, træner og klubben selv har så stærke spændinger, så er en nedtur som den aktuelle helt forudsigelig og nærmest uundgåelig. Medmindre man naturligvis havde lavet horoskoperne i så god tid, at man havde haft mulighed for at regulere tingene på forhånd.

Zlatan Ibrahimovic
Der er lige udkommet en anmelderrost bog om den serbiske/kroatiske svensker, som er født i Malmø den 3. oktober 1981. Han har derfor - i lighed med alle født samme dag, uanset årstal - Pluto i spænding til sin Sol i de næste to år, hvor han ikke undgår at lægge sit liv om. Vi har ikke tidspunktet for hans fødsel, men det kan være et klubskifte, en skade eller en skilsmisse, der volder ham udfordringer privat, professionelt eller begge dele. Det ville være rigtig spændende at få fødselstiden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar