onsdag den 8. februar 2012

Joachim og gødningen

Prins Joachim beskyldt for snyd med kunstgødning

Bare rolig, der er ikke tale om en bombe af norske dimensioner, men om snyd med ulovlig import af kunstgødning for at omgå de restriktive, danske regler på området. Er Joachim involveret, ville det unægtelig være noget af en bombe. Men passer det nu - astrologisk set? Den pågældende gødning skulle angiveligt være solgt til bl.a. Schackenborg, men har Joachim astrologisk set noget at gøre med dette?

Det skulle være ganske sikkert, at han ikke har med det fantastiske horoskop, han har i denne tid, hvor Jupiter står lige på hans Venus (kærligheden og dens frugter) og på hans Saturn (mål). Han fik i sidste måned en glædelig familieforøgelse, som tydeligt er vist af flere faktorer i hans horoskop. At andre så kan have fiflet med love og regler, er noget ganske andet.

Anderledes forholdet det sig i 2013, hvor prinsen skal være agtpågivende med, hvad han foretager sig. Her kan han godt blive draget til ansvar, selv for ting, der ikke angår ham personligt. Så det gælder om at holde sig på dydens smalle sti til næste år

Lige nu er det anderledes, her kører det bare for ham – selv om det nævnte 2013-aspekt fra Neptun til Merkur så småt begynder at indfinde sig i det kommende forår. Men det er kun som indledning til det eksakte aspekt til næste år.

Jeg erindrer ikke, om prinsen stadig er ryger, men hvis det er tilfældet, kan det være et godt råd med et rygestop til næste år, hvor han også skal passe lidt på sit helbred.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar