søndag den 12. februar 2012

Kommentarer og ugehoroskoper 7

  1. Ugen, der kommer
  2. Vestas og AstrologiHuset i krise på to måder – få 3 gratis årshoroskoper!!!
  3. Spøgelser og død (Wall Street, betalingsring, Whitney Houston)
  4. Ugehoroskoper for alle tegn
  5. Husk at se de andre artikler, der er lagt på bloggen i ugens løb om prins Joachim og kunstgødningen samt mere om Vestas

TILBUD på bogen kinesisk horoskop 2012

I anledning af det kinesiske nytår, som er over os lige nu: Husk vi har Dragens år – Dit kinesiske horoskop 2012 på tilbud i www.astroshop.dk – det er i realiteten en lærebog i kinesisk astrologi. Normalt 169 kr., nu 149 kr.

Vi har stadig de flotte kinesiske lykkearmbånd på tilbud.Mere 2012 – bøger og dvd

Der er stor interesse for stof om 2012. mange købte tilbuddet på de to blade med fantastiske artikler om emnet på tilbud til 20 kr. stk. Herunder interviewet med Gregg Braden, som nok er den bedste artikel, vi nogensinde har bragt i bladet.

Vi har også Helene Flendts rigtig gode ”Bevidstheds overskridelsen” samt Diana Coopers spændende bog og dvd om 2012.
Live streaming fra Hawaii med Braco – link her

Frem til den 19. februar er der live-streaming fra Hawaii med Braco. Der er en tidsforskal på 11 timer, som du må kompensere for. Vi er 11 timer forud for dem. Læg 11 timer til de angivne tider.

-          Vigtigt: Brug Google Crome browser, eller Firefox

-          Det kræver en rimelig stærk internetforbindelse

-          Prøv evt. kun at købe en billet a 3 $ for at se, om det fungerer for dig

-          Hver session varer ca. 30 min. Først er der en kort introduktion, derefter kommer Braco i ca. 7 min.

-          Det slutter med udtalelser fra publikum


-          Eller: http://braco-tv.com  

-          Du kan blive gratis medlem, og klik så i højre side på de billetter, du vil købe.
Ugen, der kommer

Nu begynder konjunktionen mellem Venus og Uranus at opløses, den er der dog stadig i ugens begyndelse, om end i svag grad. Så man kan stadig få nye impulser i kærligheds- og pengeanliggender. Ellers er det mest konjunktionen mellem Solen, Merkur og Neptun, der trænger sig på. Den giver drømme og fantasier, så mange kan få stor glæde i vinterferien. Og så står alle planeter flot til realismeplaneten Saturn, så der er lagt op til en spændende og givende uge med kreative udfoldelser. Men pas på pengene.

Mandag: Her kan man stort set blot læse ovenstående

Tirsdag: Det samme, men nu begynder spændingen mellem Venus og Pluto virkelig at spidse til. Det gør, at man skal passe på sine penge, hvad der også gælder i kollektiv sammenhæng: nationaløkonomisk og virksomheders økonomi. Pas på, at et eventyr ikke bliver for dyrekøbt.

Onsdag er spændingen eksakt, men heldigvis står Månen nu i gunstigt aspekt til Venus og kan afværge katastrofen.

Torsdag er nogenlunde som onsdag, men Månen står nu i spænding til Mars og kan få følelser og temperamenter til at eksplodere, så tæl til ti…

Fredag er præget af lidt følelsesmæssig uro og almen utålmodighed. Aftenen og natten er lidt farefuld på grund af Månens konjunktion med Pluto.

Lørdag er mange sikkert trætte efter ugens mange aktiviteter. En rimelig rolig dag, selv om der godt kan være mange aktiviteter på grund af Månens flotte aspekt til energiplaneten Mars.

Søndag går Månen ind i Vandbæreren midt på dagen, lige før kl. 12.00, hvor den er i spænding til Saturn og senere på dagen til Jupiter. En svingende dag, der også kan være strabadserende. Månen er også i harmoni til Uranus, især sidst på eftermiddagen, det kan give mange spændende oplevelser, som giver inspiration og fornyelse. Men man er nok ret udkørt efterfølgende. Især, når man tænker på, at man skal på job dagen efter.
Vestas og Astrologimagasinet HOROSKOPET i overlevelseskampe

Så lykkedes det at få fat i stiftelsesdatoen på Vestas, og det er igen lige efter den astrologiske kogebog, hvad angår de aktuelle begivenheder. Tilbage i 2011, hvor grundlaget for den nuværende situation er skabt (ved godt det naturligvis er tidligere i realiteten), er der disse spændinger:

Neptun til AC

Saturn til Jupiter

Pluto til Neptun

MC til Jupiter

P Sol til Saturn (krise, mangler)

P Merkur til Neptun (røgslør, tågetale, tilbageholdte realiteter – ikke at se realiteter i øjnene)I 2005, hvor der også var krise, og hvor man ansatte en frelsende Engel den 1. maj, er der disse spændinger:

P Mars til P Jupiter

P AC på Neptun

P Mars på Saturn

T Neptun til både Solen og MC

Man blev i 2005 naturligvis nødt til at handle på de daværende udfordringer. Der er bare det ved det, at det mest er Neptun-udfordringer, og dem har moderne ledere det meget svært med. Det er skjulte mekanismer, der også virker på langt sigt, og som har med den skjulte, åndelige verden at gøre. Det siger sig selv, at dette let kan være i modstrid med den materielle verden. Derfor kan en tilsyneladende korrekt handlemåde dengang sagtens i bakspejlet kunne være mismanagement. Det kunne ingen dog se i situationen. Det er Neptuns natur: Hvis man ikke bruger intuitionen, fantasien og mavefornemmelsen, så ender man i grøften ikke så længe senere. Det begyndte i 2008 under krisen, men her havde man dog nogle store ordrer i ordrebogen. Da disse slap op i løbet af 2010/11, så var fanden løs i Laksegade, som man siger. Nu skal der ske massefyringer, som vil være katastrofale for Lem by og dens opland.

Vi har nu fået information om væsentlige datoer, hvad angår den for Vestas så vigtige fusion med NEC Micon i 2004. Horoskoperne tyder alle på, at den nuværende krise var forudbestemt, måske nærmest forhekset.

Under alle omstændigheder er Vestas et godt eksempel på, at krisen kunne være forudset længe før den kom. Astrologien kunne derfor have hjulpet med til at hindre de store virkninger af krisen. Men igen et eksempel på det moderne samfunds store sårbarhed, det har vi tidligere skrevet om, og der komme i næste måned en monumental artikel i Astrologimagasinet HOROSKOPET om de moderne udfordringer og løsningen på dem.

Aspekter i de tre horoskoper
Fondsbørsmeddelelsen kom den 12. december 2003 efter et dokument udfærdiget to dage tidligere. Begge disse horoskoper har en destruktiv Sol/Pluto-konjunktion i spænding til udlandsplaneten Jupiter. Denne følges af en Merkur/Saturn-spænding, og det er helt tosset set med astrologiske briller. Nu har de været igennem den første syvårsperiode og er truet på eksistensen.

Endnu værre ser det ud med en anden væsentlig dato, nemlig den 28. januar 2004. Det fremgår dig ikke klart, hvad der sket den dag, men ud over en Sol/Neptun-konjunktion er der et meget spændingsfyldt T-kvadrat mellem Venus (penge), Jupiter (udland) og så Pluto (risici, konkurs). En giftig cocktail af horoskoper, som en astrolog aldrig ville have anbefalet.
Læs direkte på bloggen
Der er lagt flere ting på bloggen i ugens løb, herunder mere om Vestas og Ditlev Engels ansættelseshoroskop. Klik på den orange firkant her: www.astrologihuset.dk


Masser af gratis horoskoper til nye abonnenter

Også krise her – god løsning for dig og os: Bak op

Vi har selv oplevet en nedtur på Astrologimagasinet HOROSKOPET, om end af en helt anden karakter, som er et resultat af den generelle nedtur i den trykte presse i disse internettider, så det var ganske forudsigeligt, også uden brug af horoskoper.
Det er ikke kun de store magtkoncentrationer, der er i krise i denne tid. Magasinet er gået voldsomt ned i antallet af abonnenter fra år til år og har nu nået et så lavt punkt, at vi bliver nødt til at råbe vagt i gevær i overlevelseskampen. Vores spændinger er dog mest fra nytænkningens planet, Uranus. Tænker vi ikke nyt, dør vi en hurtig død. Vi begynder med at tænke i nye abonnenter, og har et meget flot tilbud til dig vedhæftet en bøn om hurtig støtte til en pris af 260 kr. Eller et billigere PDF-abonnement, som også udløser en gaveregn. Se linket herunder. Trykning og porto er blevet så stor en belastning, at det fremover kan bliver nødvendigt kun at udkomme som e-magasin. Dette vil være synd og skam, derfor råber vi op nu, hvor en redning stadig er mulig.

Vi tilbyder derfor nye abonnenter hele tre gratis horoskoper, hvis man vil støtte op om os. Horoskoperne repræsenterer en værdi af 600 kr. Det er altså den gave, man får, hvis man vælger at støtte os. Gaverne kan være både til dig selv og til andre, du kender. Et abonnement koster kun 260 kr. for et helt år, og det kan bestilles på www.astroshop.dk eller ved at maile på astrologi@astrologihuset.dk

Husk at sende data på de tre gavemodtagere.

Vi håber, der er mange, der synes om vores blad eller gerne vil lære det at kende. Vi har hele tiden forbedret bladet kvalitetsmæssigt.

Spøgelser og død
Hajerne spøger stadig på Wall Street – væk med dem, siger Pluto

Spøgelseshajer på Wall Street, hvem skulle tro det? Mange amerikanske kongresmedlemmer har i mere end100 år levet fedt af insiderhandel på børsen i New York – fuldt lovligt endda. Folkevalgte børshajer har snoet sig fra Washington DC til Wall Street og tilbage igen. De har haft adgang til fortrolige oplysninger og har vidst at udnytte denne viden. 

Den slags insiderhandel har i princippet været lovlig i mere end hundrede år, selv om der er sket stramninger hen ad vejen – men vel at mærke ikke for kongresmedlemmer! Siden 2006 har et medlem af Repræsentanternes Hus forsøgt at få stoppet denne uetiske aktivitet, men hun er gang på gang stødt ind i problemer. Hun hedder meget symbolsk Louise Slaughter, men selv om hun i 2007-08 under finanskrisens start forsøget helhjertet igen, vandt det ingen ørenlyd, men nu har Pluto sørget for, at lovarbejdet endelig er gået i gang. Sikkert tilskyndet af, at kun 10 % af den amerikanske befolkning er tilfredse med Kongressens arbejde. Og der er ikke alene præsidentvalg den 6. november i år, også kongresmedlemmerne er på valg, og på grund af Pluto udrensninger – den er stadig i spænding i USA´s horoskop – kan der ventes en veritabel udskiftning af kongresmedlemmer.

Jo. Pluto har strammet skruetvingen en tak mere. Den handel må naturligvis skrottes, og det har givet anledning til, at tænketanken Mikro er begyndt at lave en liste over alt det, der skal skrottes inden 2023, hvor Pluto skifter tegn igen. Men insiderhandel er afgjort en af de ting, der vil blive afskaffet og solgt til nærmeste skrothandler, som i øvrigt også symboliseres af Pluto.


Det spøger: SF ud af regeRINGEN grundet betalingsRINGEN?
Tre partier dannede den nye regering sidste år. Måske forærede de i den anledning hinanden en allianceRING – og dog. Nu kører selve projektet i ring, og det er ikke gode tegn for regeringen, som risikerer at punktere, hvis ringen – ikke Wagners, men Villys mærkesag - ender i grøften eller i alkymistens smeltedigel. Det er noget, der så skal ”rattes” op på, og det kan udmærket tænkes, at SF vælger at gå ud af regeringen, hvis deres sidste figenblad – ringen – viser sig at havarere undervejs. Indtil videre kører ringen i slæbesporet rent politisk. Og det er svært at se, hvordan den skal aktivere venstre blinklys og komme ud i overhalingsbanen. Ringen er parkeret og er i undtagelsestilstand. Den ender sikkert på bilkirkegården efter skrotning – endda helt uden skrotpræmie. Der skulle nærmere uddeles en parkeringsbøde, så længe som den allerede HAR været parkeret. Måske får vi også en spøgelsesregering, hvem ved?

I øvrigt viser det sig nu, at S og SF har skjult det rigtige regnskab bag de påståede to milliarder, ringen skulle indbRINGe. Penge, der skulle gå til den kollektive trafik. De tog udgangspunkt i en vismandsrapport fra 2006 om samfundsøkonomien. Rapporten omtaler korrekt nok, at der kan komme en indtægt på to milliarder, men fortielsen ligge i, at den indtægt kræver en pris på 40 kr. pr. gang i myldretiden og 20 kr. i resten af døgnet. I valgkampen blev det bedyret, at der højst var tale om en pris på max. 25 kr. pr. gang. Og i øvrig højst 15 kr. pr. gang i de første to år. Det vil i så fald blive et nyt løftebrud. S siger, at de før valget fik hjælp med udregninger fra embedsapparatet, vi må se, hvad der kommer frem. SF vægrer sig foreløbig ved at udtale sig.Det spøger endnu mere
Dansk Folkemindesamling har minsandten barslet med en ny hjemmeside, hvor danskerne kan fortælle om deres overnaturlige oplevelser.

Jo, der er grøde i tingene, og det er ikke underligt. Som vi flere gange har skrevet har alle de ydre planeter, undtagen Saturn, skifte tegn for nylig. Og Saturn gør det snart. Det varsler nye tider. Der skal nu forskes i de historier, folk sender ind, så skynd dig at fatte penne – eller rettere: tastaturet.

Når der skal forskes kan vi naturligvis regne med, at det ikke er for at bevise, at der er mere mellem himmel og jord, men måske nærmere at kunne afvise det – og så samtidig få et indblik i befolkningens oplevelser på området. Dette er i sig selv vigtigt at bevare for eftertiden. Det, der måske vil overraske forskerne mest, er omfanget af sådanne oplevelser. Det kan åbne for, at man senere kan fortælle om alle de senere slags spirituelle oplevelser, mange har.Bageri nedbrændt i Helsingør
En brand, hvor ildplaneten Mars ikke er indblandet, da den er uaspekteret, er astrologisk usædvanlig, også selv om der ikke var omkomne. Politiet fik meldingen kl. ca. 3 i nat den 12.2.12. Starten er astrologisk set startet c. 10 minutter tidligere, vor IC har stået lige på Uranus, der kunne tyde på en teknisk/mekanisk årsag.
Mars korresponderer med Vædderen og 1. hus. 4. husspids står i Vædderen lige på Uranus/Venus-konjunktionen. Begge planeter er i spænding til destruktionsplaneten Pluto. AC er i spænding til Neptun, så det kunne måske være noget med væske.  Men når Mars er uaspekteret må det forventes en særlig fokus på Vædderen, og der er der i den (varme)grad.Luiz Suarez – racismesag mod Liverpool-spilleren
Suarez er en skændsel for fodbolden! Sådan lyder mange avisoverskrifter i denne tid. Han er tiltalt for racistiske udtalelser, som han ikke ønsker at undskylde. Hvad i et horoskop kan tyde på den slags racisme?

Han er født den 24. januar 1987 i Uruguay og har en spænding mellem Mars og Neptun. En kombination, der svækker dømmekraften og giver illusioner og drømme, som kan udvikle sig til mareridt. Og netop denne spænding udløser Pluto li nu ved at stille sig oven på Neptun. Han har aspektet i de næste to år, som godt kan blive en mareridt for ham. Der kan ligge en skade eller et klubskifte og vente på ham. Og fastholdet han sin attitude, kan hans klub miste interessen for ham.

Men hvad med racisme i fødselshoroskopet, kan det ses der? Jeg har ikke erfaring med dette, men her ses det endog meget tydeligt, idet Suarez har både Solen og Merkur (kommunikation, tale) i spænding til Pluto, der står for det ekstreme samt at se sort/hvidt på tingene. Det kan ikke være tydeligere end her, hvor vi har et horoskop, der i det hele taget er fyldt til bristepunktet med spændinger.


Whitney Houston død på Pluto-spænding
Dronningen af pop er død i en alder af 48 år. Hun blev født den 9. august 1963 kl. 20e.55 i East Orange, New Jersey, USA. Dødsplaneten Pluto er i spænding til hendes fødsels-Mars i et par år fra slutningen af 2011.

Whitney var en af de største kvindelige sangere gennem tiden. De to mest kendte sange er ”I will always love you” og ”Saving all my love for you”. Hun vandt blandt mange andre priser seks Grammies. Hun har også optrådt på film, bl.a. i ”Bodyguard” fra 1992. Hun begyndte at synge som 11-årig i gospelkor og blev gift med Bobby Brown 18. juli 1992. De blev skilt en halv Saturn-runde (14 år) senere efter et meget turbulent ægteskab med bl.a. stofmisbrug. Hun blev gift på en serie spænding fra alle de ydre transitter, herunder Neptun til Månen (stoffer og følelser) og Pluto til Saturn (adskillelse og skæbne). Utroligt, at det kunne holde i 8 år. Jeg mindes ikke umiddelbart at have set så mange spændinger, når et menneske er blevet gift.

Også selve bryllupshoroskopet (enhver begivenhed har sit eget horoskop) for den 18.7.92 er yderst problematisk med et T-kvadrat mellem Merkur (kommunikation), Saturn (skæbne) og Pluto (adskillelse, transformation). Og så er det endda lige før Mars kan gøre arbejdet færdigt og danne et storkvadrat. Den ER i spænding til Merkur, men kan lige akkurat ikke nå de andre planeter inden for de 8 graders unøjagtighed, der normalt tillades. Men da aspektet er så stærkt, er der alligevel en vis virkning hen imod en endnu stærkere spænding. Når det er begge horoskoper, der er gale i knolden i juli 1992, er det svært at undgå ballade og turbulens. Det kunne være spændende at høre om nogen, der også blev gift den dag: Hvordan har de i så fald klaret spændingerne? Det KAN naturligvis lade sig gøre, hvis man arbejder på det, men det sker bare ikke uden sværdslag.
Filmen ”Bodyguard” havde i øvrigt premiere i 1992, men det kan ikke have været den 18. juli. Det har ikke været muligt at finde premieredatoen og -tidspunktet.

I 2009 annoncerede hun en come back koncert, og den 3. juni 2010 leverede hun en skandaløst dårlig koncert i Danmark. Hendes fans forlod hendes koncert i Forum i utide. Da hun ganske forpustet nåede til ekstranumrene, var der kun en kvart sal tilbage.
Hun blev fundet død i går aftes i badeværelset på et hotelværelse i Beverly Hills. Hun havde holdt fest tidligere på aftenen, så hun festede til det sidste. Dødsårsagen formodes at være drukning, måske på grund af indtagelse af stoffer.


UGEHOROSKOP uge 7 
af astrolog Lykke Larsen
www.kvindetid.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar