søndag den 19. februar 2012

Kommentarer og ugehoroskop 8

Hej igen

Der er lidt mindre stof denne gang på grund af deltagelsen i messen i Odense.Send gerne lys
En abonnent, der er bosiddende i Grækenland, har med udgangspunkt i alle jer, der sendte lys til håndboldlandsholdet, så de kunne vinde EM, spurgt, om man også kan sende lys til lande, hvad man naturligvis kan. Har du lyst og mulighed for dette, har Grækenland stærkt brug for lys lige nu. I så fald kan du sende en kegle af lys ned over hele jordkloden, og derefter ned over Grækenland.Lagt på bloggen i ugens løb

- Putins skæbneår

- Nye Sider af Månen med flotte billeder fotograferet af Lars Sørensen

- Tag så den krise!

- Fantastisk fodboldkamp, lige efter den astrologiske kogebog: Milan-Arsenal 4-0
Ugen, der kommer

Klokken ca. 7.10 i morges (19.2.) gik Solen ind i det følsomme Fiskenes tegn. Der er ikke så mange helt unikke karakteristika på himlen.

Ugens begyndelse præges af Sol/Neptun-konjunktionen, som er i gunstigt aspekt til fornuftplaneten Saturn, så fantasi, kreativitet og struktur går fint hånd i hånd her. Fra tirsdag til fredag er Merkur i spænding til Mars, så her skal man passe lidt på, hvad man siger og gør, det kan nemt provokere. Der er lidt kværulant over dette aspekt.

Mandag står Månen flot til Venus og byder på nydelse her på den første dag efter ferien. Det sker mest midt på dagen.

Tirsdagen er præget af en konjunktion mellem Månen, Solen og Neptun, især om aftenen. Her er der gang i de finere følelser og intuitionen, som er helt i top.

Onsdag står Månen perfekt til Pluto, især midt på dagen. Det giver intense følelser og en meget stærk vilje.

Torsdag kører Månen gennem Fiskene, hvor der står 3 planeter i forvejen. Det øger følsomhed og sensitivitet stærkt.

Fredag står Månen på Uranus, specielt om morgenen og tidligt på formiddagen. Der er mulighed for hurtige beslutninger og overraskelser. Solen står flot til både Jupiter og Pluto. Dybde og vækst går flot i spænd.

Lørdag står Månen på Venus, og det kræver familiær hygge af den stærke art. Det er især sidst på eftermiddagen og først på aftenen, den er i funktion, men det meste af dagen præger den også energierne.

Søndag (nok især eftermiddag) er noget træg på grund af Månens spænding til Saturn. Man får ikke megen tak for det, man gør, det forventes bare. Og FÅR man tak, kan det blot være fint indpakkede ord uden meget reelt indhold – medmindre der er tale om en virkelig stor indsats. Og selv her kan det skorte på komplimenterne.
AG København i vigtigste kamp nogensinde – send lys

I dag søndag kl. 17.00 skal topmandskabet fra AGK spille mod Montpellier fra Frankrig med mange verdensklassespillere. De har nok noget at bevise, da det franske landshold totalt floppede under EM i januar. Og holder de samme tendenser i håndbold, som de gør i fodbold, så får AGK kamp til stregen – og lidt til. AC-hersker (hjemmeholdet) er Solen, og den står ret godt i aspekt til Saturn. Det kan godt være man starter langsom, men man plejer at slutte godt af. DC-hersker er Uranus, som får et fint aspekt til den nytænkende Uranus, hvor en dristig taktik kan give pote. Uranus står i Vædderen, så hvis viljen er til stede hele tiden, er der mulighed for en overraskelse, men det ligner en smal sejr til hjemmeholdet. Send dem gerne lys, det kan overvinde alt.

AGK skal gerne starte som lyn og torden. Omkring kl.18.15 sker der ting og sager, hvis kampen ellers ikke ER slut der. Her står CD på Solen og Neptun, så det er i starten og i slutningen, der mest skal satses på overraskelsen. Ca. 18.15 kan der ske drømmeagtige ting for udeholdet, så måske scorer Mikkel Hansen et af sine drømmemål.Papua/New Guinea voldsomt ramt

I slutningen af 2011 og begyndelsen af februar 2012 skete der voldsomme ting på østaten Papua/New Guinea. Der var et jordskred med ca. 60 dræbte, en færgekatastrofe med ca. 300 dræbte, en flyulykke med ca. 30 dræbte, og så skulle en general være blevet dræbt. Hvad i et lands horoskop kan udløse så stærke, negative kræfter?
Saturn og Pluto er ofte inde over ved natur- og andre katastrofer. Det er de også her. De er begge i spænding. Landets grundhoroskop for den 16. september 1975 er også en hård nyser, hvor især Saturn er i stærke spændinger.

Færgen hed "MV Rabaul Queen" fra rederiet "Star Ships" Kontakten forsvandt til færgen den 2. februar kl. 6.00 lokal tid. Den var på vej fra Kimbe på øen New Britain til byen Lae.Ulykker
I et astrologisk forsøg på at være med til at øge sikkerheden på de danske veje undersøger jeg til stadighed horoskoper for færdselsulykker og lignende, herunder tog-, fly- og skibskatastrofer.
Hypotesen er her, at 3. hus næsten altid er blandet ind idet, fordi huset står for trafik. Hvad angår de seneste data er dette også tilfældet.

Den 31. januar 2012 kl. 12.51 blev en knallertkører dræbt mod et godstog i Sejstrup nær Bramming. En 26-årig mand fra lokalområdet blev dræbt på stedet. 3. hus står i Krebsen, hvor Månen er hersker. Den står i 12. hus i spænding til Solen nær MC. Månen står samtidig i en svar spænding til Merkur, der er den naturlige hersker over 3. hus.. Merkur er også i spænding til Jupiter, som står i 12. hus. Men det væsentlige er MC´s kvadrat til Månen i 12. hus, som er et helt eksakt aspekt, så i sådanne perioder er der fare på færde i trafikken.
Både 3. og 12. hus er i fokus ved den færdselsulykke, der skete den 12. februar 2012 kl. 6.45 i Vestjylland, hvor en person blev dræbt. Her står 3. hus i Tyren, som beherskes af Venus. Denne står sammen med Uranus i Vædderen i spænding til dødsplaneten Pluto i 12. hus. AC er i spænding til Månen (kvinder) i 8. hus (død).

En person blev den 11. februar dræbt af et tog på Danshøj Station ved Valby kl. 8.04. Her er 3. hus i Tvillingernes tegn, som er Merkurs eget tegn. Her står Merkur i 12. hus sammen med både Solen og Neptun. Dødshuset står i eget tegn Skorpionen, som beherskes af Pluto, som står i spænding til Månen samt til Venus/Uranus-konjunktionen i 1. hus i Vædderen.
Der vil i den kommende tid blive lagt mange flere data på bloggen, og har du sikre data på ulykker – også de ældre sager - hører vi meget gerne fra dig.Som forudsagt
Vi skrev, inden Ståle Solbakken gik fra FCK til FCK (København og Køln), at han ikke ville få succes i sin nye klub – tværtimod - på grund af meget heftige spændinger i hans horoskop. I 2011-14 udløse Pluto hans Mars/Saturn-spænding, som kan give svigt og angst. Han har indtil nu leveret svingende resultater, men på det seneste har det været helt galt, og han sidder på det yderste mandat i klubben nu. Selv fornemmer han angst blandt sine spillere, og det stemmer jo fantastisk overens med hans eget horoskop, hvor Pluto symboliserer angst, og Saturn usikkerhed og mindreværd. Spiller tror ikke længere på, at de kan vinde en kamp, og han bliver nok den næste fyring i Bundesligaen.

Og ikke nok med ovennævnte aspekter: Neptun er også i spænding til Jupiter, hvilket ikke fremmer han tid i klubben. Solbakken er født den 27.2.68 i Norge.
UGEHOROSKOP uge 8 
af astrolog Lykke Larsen
www.kvindetid.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar