onsdag den 1. februar 2012

Brand og lys

Storbrand i Valby

Det kan nok være, at der er spændinger til hovedakserne i horoskopet for branden i Valby i går kl. lidt over 15. Ildplaneten Mars står lige på IC (hjemmene). Den er medhersker over 10. hus, som står i vandtegnet Fiskene. Mars er i spænding til Venus på MC, som samme MC passerede ca. 14.50-15.oo. Venus her over 11. hus og er medhersker over IC. Både Jupiter og Månen (udland og hjemland står altså i dette hus, og begge er spændt op). Årsagen til branden skal sikkert findes her, og det kan godt være det elektriske system, der er årsagen, som ikke er fundet endnu, da det stadig brænder lidt derude. Merkur havde i går stadig ikke helt forladt T-kvadratet til Jupiter og Saturn, som smyger sig op ad 5.-11.husaksen (børn).De ydre planeter – rent bord!

Når Neptun den 3. februar går endeligt ind i Fiskene – dens eget tegn – så er der så godt som gjort rent bord for alle 5 ydre planeter, hvad tegnskift. Men også kun næsten, for Saturn er lige nøjagtig en halv grad fra at gå ind i Skorpionen – men så stopper den op den 7. februar og går retrograd. Ellers er Jupiter fornylig gået ind i Tyren, Uranus i Vædderen og Pluto i Stenbukken (som dog er et par år siden, men der går meget langsomt og er ikke nået så langt igen).

Nu er fremtiden rigtig begyndt!EM-lys

Der kommer stadig reaktioner på, hvor mange der sendte lys til håndboldherrerne. Jeg glæde mig til at se reaktionerne på søndag, når vi er hjemme igen fra messen. Til den tid har opfordringen været sendt ud til alle faste abonnenter. Netop på grund af messen udsendes der ikke så meget stof i weekenden. Besøg os på messen og få en prøve på astrologi, tarot, clairvoyance eller håndlæsning til kun 125 kr.

Her er endnu en reaktion:

Hej KarlDu spørger i din fantastiske blog om, hvor mange der sendte lys. Jeg sendte masser af lys og engle til drengene under hele kampen. Og tak for din skønne blog! Jeg læser den hver uge - og tjekker flere gange, om der er nyt.De kærligste hilsnerKarina L
Ingen kommentarer:

Send en kommentar