På denne shop er en bog, som du kan købe et af de eksemplarer (restsalg), vi har tilbage, for 99 kr. mod normalt 169 kr. Det er Dit kinesiske horoskop 2012, som indeholder en lærebog i kinesisk astrologi samt årshoroskoper for alle tegn – meget grundigt og med alle livsområder.

Jeg missede at få medsendt "Ugen, der kommer" i sidste uge, selv om den var produceret og klar til udsendelse. Det kan glippe, fordi de enkelte indslag produceres hver for sig på hver sin word-fil. Der er når det hele skal samles sammen og udsendes, at det så kan gå galt. Skulle det ske igen, lægger jeg det lynhurtigt på bloggen, så snart nogen reagerer. Det skete desværre først tirsdag i den forgangne uge – beklager.

- AG København vandt, tak for lyset

- Mandagens fodboldkampe, herunder braget i Manchester!
- Ugehoroskoper for alle tegn

Ugen, der kommer

I denne uge er det kun Merkur og Månen, der danne eksakte aspekter. Aspektet mellem Merkur og Venus, som giver god og behagelig kommunikation, er aktivt onsdag til lørdag, mens spændingen mellem Merkur og Saturn, som kan medfører manglende kommunikation, er aktiv fredag til mandag. Samlet set giver dette svingende kommunikation: Perioder, hvor det ene er fremherskende, og perioder, hvor det andet er det. Det er også afhængig af den enkeltes horoskop.

Mandag står månen godt til Venus (nydelse) og Saturn (stabilitet, ansvar), så det skal nok blive en god dag, selv om Mars ikke er helt ude af sin spænding til Neptun endnu.

Tirsdag står Månen på Mars og giver aggressivitet i dagens tidligere timer og frem til begyndelsen af eftermiddagen. Her er begge planeter i spænding til Neptun, og der kan opstå misforståelser. Om aftenen er aspektet helt væk. Men forinden kan det have været en ganske våd 1. maj.

Onsdag er Månen i aspekt til både Venus og Jupiter, og det giver både nydelse og glæde. Man skal dog passe lidt på med overdrivelser, især økonomisk.

Torsdag går Månen ind i Vægten ca. kl. 2 om natten, og så er relationerne i fokus i et par dage. Og netop i dag står Månen i spænding til både Uranus og Jupiter, og det kan give følelsesmæssige konfrontationer med en selv eller med partneren. Gå stile med dørene, medmindre du absolut vil sætte et rivegilde i gang.

Fredag kan der komme lidt krisestemning, måske foranlediget af gårsdagens aspekter. Det er fra eftermiddagen og resten af døgnet. Heldigvis afspænder Venus, men man skal gå lidt stille med dørene som i går.

Lørdag står Månen godt til hele tre planeter og giver energi, vilje og en god portion intuition. Månen går ind i Skorpionen og giver lidenskab og intensitet.

Søndag er der fuldmånen kl. 5.35, og det kan frem til midt på dagen give følelsesmæssige svingninger. Husk at trække gardinet for om natten, så Månen ikke skinner direkte ind på dig og forstyrrer søvnen. Dermed kan dagens energi gå fløjten.
Husk at læse ugens generelle tendenser i indledningen.

Hvad sker der med København?
Først truer betalingsringen, så kører en omgang metroudgravninger mere, så skal Nørreport Station ombygges i to år med lukning af Nørre Voldgade som resultat. Muligvis lukkes Vester Voldgade for biltrafik. Rådhuspladsen er en stor byggeplads på grund af metroen. Det var sørme heldigt, at vi besluttede ikke at flytte til Rådhuspladsen 77 med hele AstrologiHuset i 2009 og i stedet valgte det langt mere fredelige Østerbro. Nr. 77 ligger lige ud til det område, som nu er ved at skifte fra p-pladser til en plads/torv lidt forskudt for selve Rådhuspladsen.
Man hvad i Københavns horoskop viser denne turbulens? Uden at se horoskopet, så MÅ Pluto (undergrund, arkæologi) være aktiv i denne tid. Og det viste sig da også at være rigtigt. København er nemlig stiftet på en af de datoer, der har besøg af Pluto i spænding til Solen. Den 31. december 1839 kl. 13.30 blev Borgerrepræsentationen stiftet. Solen står i 8. hus i spænding til Pluto 17 grader Vædder, så postyret vil vare mindst 4 år endnu.

Ane Mærsk Mc-Kinney Uggla
Den yngste Mærsk-datter skal overtage sin fars post i det verdensomspændende rederi. Hun er født den 3. juli 1948 i København og er dermed på vej ind i Plutos spænding til Solen – i lighed med alle der er født i begyndelsen af juni, uanset årstal. Pluto (død) udløser i denne tid hendes Sol/Neptun-spænding, så nu vendes der op og ned på hverdagen.

Og sporten ...

AG København vandt

Tak til Jer, der på opfordring på bloggen sendte lys til AG København, der som forudsagt vandt – det vil sige, at de gik videre, selv om de tabte i går med tre mål. Men da de havde vundet den første kamp med 6 mål, var sagen klar. Astrologisk set kan vi blot se, at sejren med stor sandsynlighed er hjemme, men om det er den specifikke sejr eller den samlede sejr, kan vi ikke se, når det er over to kampe eller i en turnering. Vi havde derfor meget passende hidkaldt en clairvoyant med navnet Sejr, men han kom ud i samme problem. Han så en Sejr på 3 mål, hvad der også var korrekt. Det var også rigtigt, at AGK gik videre, og det ER jo trods alt også det vigtigste. Vi må leve med den usikkerhed, men det klarer vi nok. Måske bliver gåden løst på et tidspunkt.

Manchester City- Manchester United i aften

Denne kamp kan ikke undgå at blive et astrologisk lærestykke. Først og fremmest hvad angår hjemmebanen, når det er to hold fra samme by. Logisk set er det naturligvis City der er hjemmebanen under alle omstændigheder – det er så bare de samme koordinater som hvis det havde været United, der havde haft hjemmebanen.

Tydningsmæssigt er der også udfordringer. Umiddelbart tyder det på en uafgjort kamp, idet både AC og DC samt aspekter og hersker ser ud til at ”gå lige op”  - dog på ganske forskellig vis.
AC-hersker (hjemmebanen) er Pluto, og den står hovedsagelig meget flot. 7. hus-hersker (udebanen) er Venus, og den står også meget flot. Der hører ligheden så op, for der er ikke planeter i 1. hus, dermed mangler City noget at stå imod med. Mens der i 7. hus står to planeter, Solen og Jupiter. Sidstnævnte står ikke så godt, men Solen stråler i al sin glans og gør United til favorit. Men det kan blive opvejet af hjemmebanefordelen. Kort sagt et kryds, men der skal helgarderes.
Det vigtigste tidspunkt i kampen er – ud over starten kl. 20.00 LOKAL TID – så husk at lægge en time til alle tidspunkter. Kl. 20.30 lokal tid er der hele tre eksakte aspekter, herunder DC på Solen, hvor udeholdet kan score, da MC samtidig står på Månen kan hjemmeholdet også score i minutterne deromkring. Det er her, kampen kan vindes. Et andet meget vigtigt tidspunkt er kl. 21.00 og ca. 10 minutter frem. Det vil sige starten af 2. halvleg. Her udløser MC/IC-aksen oppositionen mellem Mars og Neptun.
HUSK: Jeg anvender lokaltider for alle udenlandske kampe, da horoskoperne, jeg sidder og ser på, altid er lokaltid. Der vil derfor opstå for mange fejlmuligheder, hvis jeg ved hver tidsangivelse skal huske at korrigere for tidsforskellen. Men da det normalt kun drejer sig om de engelske kampe, håber jeg, at du kan bære over med at skulle lægge en time til alle tiderne.

Silkeborg-OB
Kl. 19.00 spilles der i Silkeborg med Saturn i 1. hus, og så er hjemmebanefordelen væk, selv om Saturn står vældig flot til både Månen (hjemmepublikum) og Neptun, som giver et flydende spil. Dette sammen med defensiven er opskriften for hjemmeholdet til en sejr. Men da Solen står i 7. hus i en meget flot stortrigon, så får OB ikke bedre chance end her for at bryde den onde cirkel med masser af nederlag i hele forårssæsonen. Det ligner dog nok mest en uafgjort kamp, da flere faktorer går lige op med hinanden, men en smal sejr til en af siderne kan ikke udelukkes. Hvis OB ikke havde været så dårlige, som de er lige nu, så ville de vinde denne kamp sikkert. Nu må de nøjes med en smal sejr eller uafgjort.
Det skal med, at begge herskere står upåklageligt, og at der derfor kan blive tale om en spændende og velspillet kamp. Det første mål kan falde i minutterne omkring kl. 19.20, evt. 19.40. Her kan udeholdet få et mål. De mest afgørende tidspunkter er 20.15 og 20.45, især sidstnævnte, hvor der er hele to eksakte aspekter: MC på Månen og AC sekstil Pluto. Her kan hjemmeholdet få scoret.
Da AC skifter tegn i pausen og går ind i Skorpionen, vil der sikkert blive pæn stor forskel på de to halvlege.

Kampene i går i udvalg
Markant var bundholdet Køges sejr over topholdet Horsens, der nu gik glip af sin bronzeplads. AC var i Jomfruen, hvor Merkur hersker, og den står flot i Vædderen i harmoni til Månen (hjemmepublikum). DC-hersker Neptun stod derimod ganske svagt og gjorde det lettere for hjemmeholdet. Horsens spillede med hovedet under armen og vågnede først lidt op i slutningen af kampen, 87. minut, hvor de fik scoret et trøstmål. HVIS de havde set på kamphoroskopet ville de have vidst, at det mest markante tidsrum i kampen var da DC gik hen over Uranus og banede vejen for en overraskelse. Her fik hjemmeholdet to mål, begge MEGET underlige mål. Ved det første stod en næsten ny spiller (Tobias Thonsen med sin 9. kamp) fri ved den ene stolpe, og godmorgen Horsens! Ved det andet skete noget endnu mere usædvanligt, som jeg aldrig har hørt om før, bortset fra scoringer på direkte hjørnespark: Et mål scoret direkte fra sidelinjen. Det skulle have været en aflevering, men så sejlede den hen over alle spillere, inklusiv Horsens-målmanden og gik ind i fjerneste hjørne: 2-0 til Køge! Der sker altid en eller anden overraskelse, når en kamp har Uranus i 7. hus. Her kunne udeholdet have været dem, der fik det toppet til sin fordel, men det kræver som udgangspunkt, at man er vågen - eller kender horoskopet...
Den anden kamp i denne uge, hvor Uranus står i 7. hus, er lørdagskampen mellem FCN og AGF. Her var udeholdet langt mere vågent i end Horsens i Køge, og det var endda mod det bedste hold i forårssæsonen! AGF kom foran 2-0, mens FCN sov og slet ikke kom i gang – AGF blev sat i gang af et straffespark, eksekveret af Martin Jørgensen i det 14. minut, kl. 17.14 – hvor DC stod på Uranus i 7. hus! Det samme aspekt er der stadig ved det næste mål. Derefter scorede hjemmeholdets Søren Christensen to hurtige mål og bringer balance i regnskabet. I halvlegens sidste minut scorer udeholdet igen. I 2. halvleg scorer samme Christensen, og så er helvede løs for udeholdet, der taber 5-3 i en fantastisk medrivende kamp, som hjemmeholdet fuldt fortjent vandt på en offensiv, der ville noget – og kunne det. Overraskelse var at udeholdet kunne score så mange mål og kommer foran alle tre gange – og så at hjemmeholdet kunne score endnu flere mål -  5 i alt. Samlet 8 mål, rekord for sæsonen, og vistnok for hele turneringen.