lørdag den 21. april 2012


Håndboldmiraklet – efterlysning af starttid

I aftes skete der intet mindre end et håndboldmirakel i den vigtigste klubkamp på dansk grund nogensinde. Og så giver resultatet endda forhåbning om videre dansk deltagelse i Champions League, og det endda på trods af to skadede spillere, Joachim Boldsen og Stefanson. Sidstnævnte kommer dog med i næste kamp, men det gør Boldsen sandsynligvis ikke. Han vred om på foden allerede i kampens begyndelse. Men det påvirkede ikke københavnernes overbevisende præstation over for de mere end 21.000 til tilskuere, som er rekord for en international kamp på dansk grund.

Vi har ikke Boldsens fødselstid, men han har Neptun i tiltagende spænding til Venus. Den er dog først på sit højeste i 2013, og her er hans karriere truet. Vi håber, at han når at blive klar til kampen i Barcelona. I hvert fald kan skaden ikke være af de helt slemme med måneders pause. Medmindre naturligvis at en hovedakse driller, men det kan vi ikke vide, når fødselstiden mangler. Han KUNNE godt have AC i begyndelsen af Løven i aspekt til Venus. Han er en livsnyder, der kan lide rampelyset, selv om det ikke skal være konstant.

Måske skyldes de to skade astrologisk set, at AC står meget tæt på Saturn (Stefansons skade var i ryggen, og Saturn symboliserer hele knoglesystemet). Men måske kom kampen også lidt senere i gang end kl. 20.00, håber at nogen har taget tid – jeg hører meget gerne, da horoskopet her er noget af et grænsetilfælde, og i øvrigt et, man kan lære meget af. For hvis Saturn havde stået lige på AC eller i første hus, så siger erfaringerne fra fodboldkampe, at det er meget svært at vinde på trods af hjemmebanefordelen. 1. hus er hjemmeholdet, og man kæmper og kæmper, og taber måske alligevel – eller får en uafgjort resultat skrabet til sig. ELLER at man betale en høj pris for en sejr ved at få spillere skadet eller udvist med karantæne til følge. Men hvis man er storfavorit er det naturligvis en anden sag, for så kører man i mange tilfælde stille og roligt en smal sejr i hus.

Af hensyn til forskningen i håndboldresultater vil det være godt at få fastslået det helt nøjagtige starttidspunkt. Jeg så kampen og sendte alt det lys, jeg kunne, men glemte helt at se på uret. Det var dog helt sikkert ikke mange minutter, men selv et par af slagsen er afgørende her.

Når jeg har den nøjagtige tid, vil jeg skrive lidt mere om kampen astrologisk set.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar