søndag den 1. april 2012

Resultat som forudsagt, og prognoser for dagens kampe

Horsens-AaB 1-0

Som forudsagt i går vandt Horsens med et enkelt mål, og det de første 20 minutter af 2. halvleg bølgede kampen frem og tilbage mellem to offensive hold, så de retrograde (eller Retov-grade…) Merkur betyder ikke, at der ikke kan spille offensivt, men at det er umanerlig svært at score mål, medmindre det er med hælen eller med ryggen til mål eller andre mirakler. Løber man ikke selv baglæns, gør bolden det for én. Der blev skud på mål, og træværket blev ramt, men ind ville bolden ikke. Måske havde Horsens folkene læst her på bloggen, at de ikke skulle smide sejren være i de første 20 minutter af 2. halvleg. Alligevel kom udeholdet til afslutninger, men derved blev det.

Der var bid i tacklingerne og benhårde nærkampe, så den retrograde Merkur kan naturligvis medføre en stillingskrig, som så foregik i hele anden halvleg med.

Når jeg i går skrev, at de skulle passe på ikke at smide sejren væk i begyndelsen af 2. halvleg, var det, fordi jag havde set – men ikke fik det skrevet – at AC stod gunstigt til Månen (hjemmebanen) kl. 17.44, hvor hjemmeholdets sejrsmål faldt.Andre kampe i dag

FCM-Silkeborg kl. 14.00 Med Løve-AC, hvor Solen er horoskophersker, og det skulle give meget energi og overskud, men her er Solens aspekt til Pluto i aftagende, men ikke langt fra det eksakte aspekt til Pluto (en spænding). Derfor er de sårbare og skal passe på at stoppe huller bagtil, når de angriber. DC-hersker (udeholdet) er Uranus, som også er i aspekt til Pluto, men med mere orbis. Det er et tæt løb og svært at sige, da Uranus står kanon godt til Månen (hjemmebanen), så måske tager udeholdet hjemmepublikummet med storm – gør i hvert fald en god figur. Et frækt bud: Udesejr med et mål, men garderer med et kryds.

Lyngby-FCK kl. 16.00: Her er et aspekt, jeg ikke har set før, selv om det naturligvis må have forekommet. AC er nu gået ind i Jomfruen, og den retrograde Mars står næsten lige på den, medmindre kampen forsinkes. Hvis Mars var direkte, ville det helt sikkert give hjemmeholdet en masse energi, men når den både er retrograd og i spænding til Neptun, så er sagen en ganske anden. Især, når horoskopherskeren Merkur er retrograd også og stå på 8- husspids i Fiskene. Der er fare for en alvorlig afklapsning af de blå fra Lyngby. Der er så lige det ved det, at hersker over udeholdet er Neptun, som står i spænding til Mars, som beskrevet før, bare med omvandt fortegn nu. Den står også i spænding til Venus, og udeholdet står dermed svagt – hvad der naturligvis kan udnyttes af hjemmeholdet til at gøre en bedre figur, end det ellers havde været muligt. Kampen bliver nok mere spændende end som så, men alligevel ikke mere end at udeholdet løber med sejren, ikke mindst grund at det er et tophold. Men de skal absolut ikke slappe for meget af, for så kan det gå galt og ende uafgjort. Hvad jeg dog ikke vil vurdere: Altså udesejr med et eller to mål.

FCN-Køge kl. 16.00, altså med stort set samme horoskop som kampen i Lyngby. Her er det også top mod bund, men bare endnu mere bund en i den anden kamp, da HB Køge er bundproppen. Men på grund af de nævnte aspekter i Lyngby-kampen bliver det mere tæt end som så. Hjemmeholdet skal ikke tage noget for givet med de underlige aspekter, der er i dag. Dog vil udeholdets spændinger udgøre en langt større risiko for et bundhold end for et tophold som FCK, så jeg ”skyder” på en smal hjemmesejr.

Brøndby – OB kl. 18.00 er især spændende, fordi den retrograde Merkur her over AC (hjemmeholdet). Der er det rigtig gode ved det, at den står på 7. husspids (dog på 6. hussiden), og det er normalt en fordel i sig selv, men vi har set, at når den går baglæns, så er det så som så med fordelen. Altså endnu en tæt kamp, som hjemmeholdet dog bør kunne vinde snævert, men der skal garderes med et kryds.I morgen spiller AGF mod SønderkyskE kl. 19.00 i Århus. Også her er der et aspekt, jeg ikke før har bemærket. Udeholdets og hjemmeholdts herskere er i spænding til hinanden! Det kan betyde en herrefight af en anden verden, men også en stillingskrig, hvor den, der scorer det første mål, løber af med sejren. Men nu kan spørgsmålet så melde sig, om der KAN scores mål. Saturn står i 1. hus, men LIGE på kanten af 2. hus. Og Uranus, overraskelsernes planet, står i 7. hus (udeholdet), men på kanten af 6. hus. Solen står til gengæld fint i 7. hus. Ganske vist i aftagende spænding til Pluto. En rigtig vanskelig kamp igen, som kan ende uafgjort og kun kan vindes af hjemmeholdet, hvis der kæmpes bravt gennem hole kampen. For det er helt sikkert, at udeholdet vil kæmpe forbilledligt. Konklusion: Uafgjort.

De afgørende tidspunkter i kampen er disse (plus minus et par minutter):

Kl. 19.00 – en nervøs kampstart, som kan byde på en overraskelse (Uranus på DC - udeholdet). De kan losse et bold ind i feltet til et par fremstormende angribere – bare et godt råd. Gør de det ikke, så kan hjemmeholdet gøre det grundet MC i Krebsen i sekstil til Mars.

Kl. 19.15 står IC på Pluto, og her skal hjemmeholdet virkelig passe på ikke at blive overrumplet.

Kl. 19.30 er MC i kvadrat til Solen i 7. hus, så her sal udeholdet være meget vagtsomt.

Kl. 20.00 starter 2. halvleg med DC på Solen, så der er fokus på udeholdet, der kan score her

Kl. 20.15 er MC i trigon til Merkur, og hjemmegoldet har mulighed for scoring

Kl. 20.30 er den absolut største mulighed for et hjemmebanemål med AC i sekstil til Månen (også hjemmebanen). AGF står bedst i resten af kampen.

Alt i alt er det en runde, hvor der kan ske store overraskelser i eftermiddagskampe på grund af den retrograde Merkur, så det bliver rigtig spændende at følge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar