mandag den 23. april 2012


Kommentar til Superliga kampene den 22. april og forudsigelse af mandagskampen

Silkeborg-Lyngby kl. 14.00 3-0

AC-hersker er Solen, som står flot. DC-hersker er Uranus, der får en spænding. Alle tre falder med aspekter til hovedakserne. Det første kl. 14.19 med MC på Måne/Jupiter-konjunktionen! Det næste med AC på Mars. Ved det sidste er bl.a. AC i trigon til Pluto, men også MC kan være med.

FCK-Horsens kl. 16.00 2-1 og SønderjuskE-HB Køge 2-1

De to kampe kl. 16.00 har begge Merkur som AC-hersker, og den står bedst muligt, nemlig i fjendens lejr, 7. hus. Selv om den får en spænding er netop den placering erfaringsmæssigt rigtig god. Selv om målene er spredt i begge kampe, er der alligevel aspekter til hovedakserne ved alle målene. Dog er der en lighed, da der i den ene kamp scores kl. 16.41 og i den anden kl. 16.43.

Brøndby - FCM kl. 18.00 0-2

Her står Saturn igen i 1. hus og svækker hjemmeholdet. AC-hersker Venus er uaspekteret, og det er aldrig godt. DC-hersker er Mars, som hovedsagelig står rigtig godt. Der er igen aspekter fra hovedakser ved begge mål. Ved det sidste kl. 19.38 står AC lige på Saturn, her er de allermest i defensiven.I aften kl. 19.00: OB-AGF 1-2?

Så har vi igen Saturn i 1. hus som ved alle aftenkampe i denne tid, og det ER en handicap for hjemmeholdet. AC-hersker er dog Venus, som står flot til AC og modvirker det negative. Men ser vi så på 7. hus, hvor Solen står flot, så bør AGF kunne udnytte dette faktum til at vinde en smal sejr. Det ER jo udebane. Mars hersker over 7. hus og får en blanding af spændinger (2) og harmonier (2), men AGF bør kunne hive en smal etmåls sejr hjem, selv om holdet har været meget svingende i denne sæson. OB har været endnu dårligere.

I tidsrummet lige omkring kl. 19.40 står AC på Saturn, og det bringer hjemmeholdet i defensiven, det vil sige i slutningen af 1. halvleg, som kan afgøre kampen, da der også er andre aspekter involveret. Slutningen af 2. halvleg står DC på Solen, så her bør udeholdet kunne afgøre kampen, hvis det ikke er sket i slutningen af 1. halvleg. AGF har mulighed for at tanke noget selvtillid i denne kamp.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar