søndag den 15. april 2012

Kommentarer og ugehoroskoper 16

AstrologiHusets nye webshop – med digitale varer i fremtiden

Vi er stolte over vores nye webshop på www.astroshop.dk – nu kan vi i fremtiden tilbyde flere og flere e-bøger og e-magasiner til direkte download. Det har kostet blod sved og tårer, men nu er det ved at være i orden med undtagelse af nogle enkelte ting. Det var alle de tusindvis af enkeltdele, der skulle overføres fra den gamle til den nye shop manuelt, så der kan stadig være et par svipsere, som vi ikke har opdaget. Vi håber dog at alle vil tage godt imod det nye tiltag. Opdager du en fejl på shoppen, så tøv ikke med at give os besked.

Altid en knivspidsfuld humor
Jeg vil forsøge altid at krydre disse ugebreve med humor af en eller anden kaliber. Ikke kun nogle gange, men hver gang, da det i fremtiden er min faste, personlige signatur. Denne humor kan dog nogle gange være godt skjult dybt inde i teksten - enkelte gange endog MEGET godt skjult, så den næsten ikke er til at få øje på. Det vil også gælde alle artikler i Astrologimagasinet HOROSKOPET, selv de mest seriøse af slagsen. Humor er en af livets væsentligste bestanddele. Har man ikke den, så har man ikke meget.Lys til landets bedste kvindelige bordtennisspiller
I det forrige nummer af Astrologimagasinet HOROSKOPET var der et protræt af Mie Skov, som fik det første alternative sponsorat herhjemme, så vidt jeg har kunnet spore. Det er TFT-manden Lars Mygind, der står bag, og han hyrede mig til at se på Mie Skovs horoskop, der har en stærk Pluto-spænding til og med august 2012. Det er normalt ikke godt for sportsfolk, der i sådanne perioder risikerer skader eller formnedgang. Vi besluttede derfor at sende hende en stor spand lys, dels under kvalifikationsturneringen, som netop er oversået med succes! Og dels under OL i London til sommer, hvor Neptun stadig husere. Derfor skal Mie Skov passe på ikke at toppe for tidligt eller komme i overtræning. Faktisk bør hun træne lidt mindre fysisk og mere mentalt gennem meditation (Neptun), eventuelt guidet meditation. Håber hun lykkes med dette, så hun kan opnå en relativ god placering ved OL. Der skal helst sendes ekstra lys til hende for at få en god placering, så det vil jeg gerne bede alle om, der har overskud til dette. Mie Skov er født den 24. maj 1986 kl. 1.19 i Frederikssund.
Breivik i ugens løb
Vi lægger en tolkning af den aktuelle Anders Bering Breiviks horoskop på i ugens løb.

Lagt på i ugens løb

Læs den oplysende og sjove artikel ”Fredag den 13.” direkte på bloggen på www.astrologihuset.dk

Her ser vi både på det historiske og nogle morsomme iagttagelser.

Ugen, der kommer

Ugens mest synlige tema er Merkurs mere og mere eksakt konjunktion til Uranus, som jo er i kvadrat til Pluto. Derfor sætte Merkur nu fokus på denne spænding, og det kan give sig udslag i en rå tone og en hård debat. Det kan også være afsløringer og barske retssager. Man skal passe på hvad man siger og signalerer i det hele tager, især i ugens slutning. Det er naturligvis mest dem, der har et fødselshoroskop, hvor spændinger rammer ind i dette horoskops aspekter og planetpositioner.

Merkur går ind i Vædderens tegn den 17.4., og Solen går ind i Tyren allerede den 19.4., hvilket er usædvanligt og skyldes skudåret, hvor alle dage skifter plads med et døgn – som en dominoeffekt. Den normale dag (den gennemsnitlige dag) er den 20.2., men det kan det sidste år i ”skudårsperioden – året lige FØR et skudår – godt være den 21.4. I så fald går Solen ind i Tyren MEGET tidligt på døgnet.
Mandag er Månen i konjunktion med Neptun i Fiskene, så der er tale om ekstrem sensitivitet og hudløshed. Der kan blive tale om følelsesmæssige udbrud og eksplosioner, da de begge er i spænding til Mars. Det kan være tømmermænd, som måske især rammer SF´ere...  og Solen er stadig i spænding til Saturn og kræver tålmodighed – og træerne vokser ikke ind i himlen.

Tirsdag går de nævnte aspekter lidt ud af kadence, men Månen er i harmoni til Jupiter, og så skal optimismen nok indfinde sig. Husk, at humor aldrig skader.

Onsdag nærmer Månen sig Merkur, og det er godt for kommunikationen
Torsdag er Månen i spænding til Pluto, så her ligger en udfordring i de mere negative følelser som pludselig jalousi og had. Heldigvis står Månen samtidig i harmoni til Venus, så det tager det værste af udfordringerne væk. Det kan være lige ved og næsten, at det går galt, men gongongen redder situationen.

Fredag nærmer Merkur sig i hast Uranus, og så er det man skal passe på, hvad man siger og gør.
Lørdag er der nymåne ved 8-tiden, og den afspænder Mars/Neptun-spændingen. Det er meget positivt for følelser og nærhed, men nu nærmer Merkur sig det eksakte aspekt, så der kan stadig komme verbale udfald.

Søndag er konjunktionen eksakt, men så har vi jo Månen, der nærmer sig Jupiter, så de barske udtalelser tages enten i opløbet eller klares med smil eller humor.


Linie 3 – spænding kunne være undgået
Torsdag den 12. april kl. 19.30 var der premiere på det nye Linie 3 show i Glassalen i Tivoli. Alt, hvad der kan krybe og gå af kendisser, var mødt frem, herunder prins Henrik.

Showet var lige ved at blive aflyst på grund af Anders Bircows kraftige forkølelse. Det lykkedes ham dog at gennemføre det trods de mange baciller. Ikke så underligt astrologisk set, da Merkur stod på 6. husspids (helbred) i Fiskene. Merkur hersker i 12. hus, som har med hospitaler at gøre, men heldigvis uden spændinger og i trigon til MC. Den naturlige hersker over 12. hus er Neptun, og den stod i spænding til Mars, og begge var de i spænding til Venus (halsen) i Tvillingerne (lungerne).

At der var stor spænding om showet kunne gennemføres, skyldes de meget stærke spændinger til MC fra Solen og Saturn. Det kunne man have undgået ved at lægge showet på en anden dag – eller senere samme dag. Så havde "fødselshoroskopet" været en andet og noget mere problemfrit. Men det lykkedes heldigvis, og det gik strålende med flotte anmeldelser. Ikke mindst på grund af Jupiters (humor) harmoniske aspekt til Måne/Pluto-konjunktionen, som også indikerer, at showet blev gennemført på en stærk vilje, som for Bircows vedkommende kunne virke som antibiotika lige i den truende situation. I næste nummer af HOROSKOPET kan du se gruppens og de enkelte medlemmers horoskoper. Der er to Fisk og en Skytte (Bircow) i gruppen.

Flystyrt Virginia Beach
Et F18 jagerfly fra den enorme flådestation i Virginia styrtede den 6. april 2012 kl. 12.30 ned i og ødelagde 40 lejligheder i 5 bygninger. Astrologisk set skete det på et af de tidspunkter på døgnet, der aftvinger stor agtpågivenhed, hvis man skal fortage vigtige ting. På grund af det generelt høje sikkerhedsniveau, hvad amerikansk luftfart angår, så er det naturligvis ikke alle fly, der styrter ned på sådanne konflikt-tidspunkter. MC havde 5-10 minutter tidligere passeret Uranus (teknik, fly), og det må være her, den afgørende årsag til styrtet skal findes. Måske er flyet lettet der, eller en teknisk fejl opstået. MC står samtidig i spænding til dødsplaneten Pluto og melder om fare på færde. Heldigvis døde ingen, i hvert fald var ingen savnet nogle få timer efter styrtet. Derimod var der tale om omfattende materiel skade, og der stod en ildsøjle op i luften, da flyet ramte bygningerne, men på mirakuløs vis ingen omkomne. Dette skyldes sandsynligvis de meget flotte aspekter, der OGSÅ er til dødsplaneten Pluto, nemlig fra både Jupiter og Mars. Begge piloter skød sig ud med katapultsædet. Styrtet skete på en fuldmåne. Øjenvidner melder om, at den ene motor brød i brand. Ildplaneten Mars er da også i spænding til Neptun (brændstof, kemi).


SF – den daglige lidelse
Den daglige ledelse i SF har gennem længere tid lidt af så mange tømmermænd, at man kan tale om den daglige lidelse. Meningsmålingerne er styrtdykket, så partiet nu har den mindste tilslutning nogensinde – under 6%. Det passer som fod i hose til partiets horoskop. Og til Søvndals i øvrigt. Han er dog ved at være fri af de værste af spændingerne, men det er partiet ikke, derfor skal man ikke regne med de helt store forbedringer i opinionen før om et par år. Men lidt af Søvndal-effekten vil der dog komme om nogen tid. Der er astrologisk set det galt, at partiet i sit stiftelseshoroskop bærer rundt på den energi, der er bedst til at være et protestparti i konstant opposition, selv om stifteren Aksel Larsen flirtede lidt med tanken om regeringsdeltagelse, især i 1968 under Baunsgaard i VKR-regeringen. Men han blev banket på plads af partiets venstrefløj. Hvis de vil være regeringsparti i årene fremover, må de få sig et nyt horoskop, ellers går det helt galt. Det vil sige, at der skal vedtages et helt anderledes partiprogram, som krystalklart skal vise regeringsviljen, men selv dette vil skabe udfordringer, for så kan de ikke undgå at ligne Socialdemokraterne for meget, så vælgerne ikke vil kunne se forskel, og så har vi balladen igen. Hvis de ikke vil ligge og rode rundt lidt over spærregrænsen, skal de gå den anden vej – tilbage til at være en, der bider S i haserne. Ellers vil truslen fra Enhedslisten ikke kunne elimineres. Det bliver naturligvis lidt bedre om et års tid, når de er færdige med de værste af spændingerne i horoskopet, men hvis ikke de nuværende udfordringer bliver løst, så vil problemer bare blive ved. Det ER tid for et stort opgør, som ikke kan løses ved at vælge to næstformænd i stedet for én.

I kongreshoroskopet for den 13. (fredag den 13.) april 2012 kl. 17.15 er der tale om en nærmest gordisk knude, der skal løses op. Der er naturligvis nogle harmoniske aspekter, men når Månen (befolkningen, vælgerne) står i spænding til både Saturn (knuder, kriser) og Solen (partiet selv), så er det ikke småting, der sal rettes op på. Selv om de får løst nogle af tingene, vil der stadig være meget tilbage, som ikke kunne løses.
De skulle måske også ansætte et par revisorer, for partiet trænger i den grad at få revideret sine holdninger og få luget ud i fnidderen, ellers bliver der tale om FOR store udfordringer.

Nå, men Søvndal vil givet være lettet, når landsmødet er slut, for der var meget på spil. Han fik holdt den helt rigtige tale – så langt, så godt. Det holder dog nok ikke så længe, og det offentlige drama kan let indfinde sig igen. For hvad har SF fået ud af at gå i regering udover at køre i ministerbiler, og hvad er nu forskellen på S og SF? Det mangler Villy at forklare krystalklart, og det er med god grund. Vi vil komme til at se effekten under de kommende skatteforhandling, hvor Möger får sin sag for. Især, hvis han skal ud at forklare sit bagland, at der kommer skattelettelser for de høje indkomster. Så vil frustrationerne bryde ud i lys lue.

Men godt er det, at man nu endelig har defineret sig som folkeparti. Jeg mener, når det nu engang KALDER et folkeparti.
Villy sidder sikkert i formandssadlen resten af perioden, nu hans spændinger er ovre. Men han må vente på, at partiets spændinger driver over.Næstformænd i SF
De to med de bedste horoskoper for den næste periode er Mette Touborg (født 15.12.73) og Meta Fuglsang (23.7.60). Mattias Tesfaye er født 31.3.81 og har derfor Pluto i spænding til Solen i u de næste par år. Og da Solen står sammen med både Venus og Mars, bliver det en hård tid, hvis han vælges. Hvis SF bruger astrologi, så vil de ikke vælge ham. Han får rigeligt at gøre i sit liv i øvrigt og vil få svært ved at passe et krævende næstformandsjob, medmindre han da vælger at ofre sit privatliv på opgaven.

Kina – et mord skyder en ny æra i gang 
Pluto igen
Vi har flere gange skrevet om Kinas Pluto-udfordringer i denne tid, og nu er der ved virkelig at komme skred i transformationsprocessen.


Man kan måske sige, at denne transformation blev ”skudt” i gang med et meget mystisk mord på den britiske forretningsmand Neil Heywood. Nu er en kinesisk toppolitiker, Bo Xilai, blevet fyret. Det har fået mordsagen til at eksplodere. Mordet skete i november i Bo Xilais Chongking-provins, og det ser ud til, at Xilai havde en bror, der under falsk navn tjente millioner af kroner som leder af en statslig finansgigant. Bo Xilais kone, stjerneadvokaten Gu Kailai, blev anklaget for at have myrdet forretningsmanden, som ellers havde hjulplet familien fx med at få deres søn ind på meget anerkendte læreanstalter i England og USA. Årsagen til mordet skulle være en økonomisk strid mellem Gu og Heywood, og Gu er blevet fremstillet i statspressen for at have myrdet forretningsmanden.


Xilai var søn af en fremstående revolutionshelt fra Mao-tiden. Han var en stadig mere magtfuld og populær repræsentant for den kinesiske venstrefløj, som er kritisk over for rivaliseringer og privatiseringer af statsvirksomgeder. Han havde kurs mod de absolutte magthaveres inderkreds, der skal indvælges til ”Den Stående Komite” ved partikongressen til efteråret. Hans holdninger og populistiske stil gav ham mange modstandere. Nu er han fjernet fra magten med voldsomhed og stor politisk brutalitet. Nu er partiets liberale linje ovenpå, og Xilais ligesindede er advaret om, hvad der kan ske, hvis man skulle gå hen og få lignede ideer. Det er altså et enormt tilbageslag for maoismen, hvad der også er i fin overensstemmelse med Pluto: Opgør med fortiden.


Udadtil holdes facaden og der vises sammenhold, men Plutos indflydelse siger noget om, at den indre situation er diametralt modsat og kan vise sig at dække over den største splittelse i magteliten i folkerepublikkens historie. Sovjetunionen havde tilsvarende aspekter i horoskopet i slutningen af 80´erne og begyndelsen af 90´erne. Vi ser et Kina i forvandling, som vil ende med mere demokrati, men der vil forinden være dødskampe, hvor systemet vil forsvare og kæmpe til sidste bloddråbe. Men Pluto vil sørge for, at lige meget hjælper det. Pluto-møllen maler ufortrødent videre, og det vil kun gøre ondt værre at kæmpe for en systembevarelse. Der skal med andre ord gives slip, men det skal man bare ikke uden videre forvente af et brutalt og enevældigt styre.


Udviklingen vil køre derudad og mere eller mindre komme ”nedefra” – fra de nedre regioner. Ikke nødvendigvis geografisk, men kropsligt. Eksempelvis er det ved at blive almindeligt med førægteskabelig sex, hvad der for blot få år siden var utænkeligt. Og hvis det alligevel forekom, blev der slået hårdt ned på de formastelige personer.


Kun reformer og mere åbenhed kan afspænde situationen i den kommende tid. Til efteråret kommer der et generationsskifte, som man ikke kan andet end at sætte sin lid til. Men det ER stærke kræfter, man er oppe imod. Desuden står landet med udfordringer på flere fronter, alle sammen astrologisk velbegrundede.


Der findes allerede – eller er på vej - miljømæssige udfordringer, sociale spændinger, demonstrationer, vandmangel, faldende fødselsrater med deraf følgende alders- og pensionsbombe, korruption, faldende økonomisk vækst samt kontrol over medierne og nettet, der ses som en trussel.Spanien også med
Vi har tidligere både her og i HOROSKOPET beskrevet den latinske krise og bragt de enkelte landes horoskoper, herunder Spaniens. Læs evt. Claus Houlbergs fine artikel i HOROSKOPET nr. 1/2012. Det er ganske alvorligt, men man skal jo altid huske humoren. Situationen med de spanske banker kan fx beskrives som ”Dead man banking”, hvor den største af bankerne hedder ”Zombie bank”. Det vil blive nødvendigt at yde støtte til disse også, og både EU og Euroen er faktisk truet med de mange Pluto-spændinger i de pågældende horoskoper.
Ståle Solbakken fyret i FCK

FCK kan stå for begge Solbakkens to seneste klubber: FC København og FC Køln. Den dygtige træner er som tidligere forudsagt nu blevet fyret i FC Köln efter meget dårlige sæsonresultater og deraf følgende bundplacering. Og det er ikke en livret for folkene omkring den sejrsvante tyske klub. Man kan sige, at forholdet til træneren blev ”kölnet” en del, og til slut kom fyringen.

Solbakken havde et problematisk horoskop i 2012, og det forsætter hele 2013 med. Derfor anbefalede jeg??også i sin tid på denne blog FCK at fastholde hans afgang på trods af, at han var ved at være så uundværlig i klubben, at der kom fortalere ”på banen” for at få fyringen ophævet. I stedet ansatte de Roland Nilsson, som havde et udmærket horoskop, men som ikke passede ind i netop den klubs kultur/spillestil. Nu er også han fyret og erstattet af klubbens direktør, Carsten V. Jensen, som også har et udmærket horoskop. Men han har ikke vundet så meget som Nilsson relativt set, og derfor skal også han udskiftes på et tidspunkt. HVIS FCK overvejer at genansætte Solbakken, hvad der nok er tilfældet, så skal de helst vente til januar 2014, medmindre de accepterer, at den store succes udebliver i første sæson. Den lidt ”forkölnede” indsats vil have en tendens til at fortsætte i efterårssæsonen på trods af klubbens aktuelle førsteplads. I hvert fald med Solbakken som træner.

To fodboldkampe kl. 16.00

Lyngby mod SønderjyskE og Køge mod FCK med næsten samme horoskop. Jomfruen er på AC, derfor er Merkur hersker over hjemmeholdene. Da den står i 7. hus er det normalt ganske flot for hjemmeholdene, MEN der er tale om en uaspekteret Merkur i Fiskene! Kun når den er retrograd eller i stærke spændinger kan det være værre. Derfor står udeholdene stærkest i dag, medmindre et hjemmehold er favorit på forhånd. Men da et hjemmehold altid har en vis fordel, de er o på hjemmebane, så bliver det sandsynligvis til små udesejre denne gang. Der skal måske garderes med et kryds.

UGEHOROSKOP uge 16 af astrolog Lykke Larsen, 
læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dkIngen kommentarer:

Send en kommentar