onsdag den 25. april 2012

Barcelona-Chelsea gyserkampen

Chelsea havde vundet hjemmekampen med 1-0 og kom for at forsvare sig, men scorede alligevel to mål og fik 2-2. Da udebanemål tæller dobbelt, var sejren samlet set større end som så. Barcelona spillede bedste og havde et hav af chancer, som dog blev brændt på stribe.

Og så fik Chelsea endda vist John Terry ud. En mand vi har skrevet om flere gange på grund af hans langstrakt dårlige horoskop, og han er ikke færdig med sine spændinger endnu, så kvalerne vil fortsætte, både privat og på banen. Han har bl.a. andet mistet anførerbindet på det engelske landshold på grund af brug af ukvemsord mod en farvet modstander.

Kampen blev spillet i Barcelona den 24. april 2012 kl. 20.45. Kl. 21.20 scorede Barca sit første mål ved Busquets. Kl. 21.29 kom det næste ved Iniesta. Minuttet efter scorede Ramires Chelseas første mål, og Torres gjorde arbejdet færdigt i det 90. minut af kampen. Det vil sige lige omkring kl. 22.32. Udvisningen kom efter 37 minutter, dvs. kl. 21.22, hvis ikke kampen kom for sent i gang, men det foreligger der ingen melding om.

Efter scoringen af det andet mål og udvisning af en modstander havde Barcelona alle tiders mulighed for at hjemføre den nødvendige sejr til at gå videre på. Men her kom horoskopet i vejen. For selv om der er fine aspekter til AC (hjemmeholdet) og dens hersker Pluto, så er der også to spændinger til Pluto, der gør det problematisk, nemlig til Merkur og Uranus. Og så det vigtigste: 7. hus er udeholdet, og her står hele to planeter. Selv om Solen rent teknisk står i 6. hus, så står den i ret tæt konjunktion med DC. Og den er vel at mærke helt fantastisk aspekteret. Desuden står lykkeplaneten Jupiter i 7. hus. Disse ting betyder ikke automatisk at man vinder kampen, men det betød, at Chelsea gik videre, hvad de også ville have gjort med et nederlag på 2-1. Nu krydrede de deres videre europæiske færd med et mål i sidste minut i en spændende pragtkamp, der bare havde det hele.

De to første mål faldt mens MC var i sekstil til Saturn. Barcelona kom planmæssigt foran, og udeholdet fik en spiller smidt ud, men så trådte horoskopet i karakter. Chelsea scorede et minut efter målet til 2-0. Det sidste mål var blot til pynt, men faldt på MC i aspekt til Månen, Venus og Pluto.