søndag den 22. april 2012

Kommentarer & Ugehoroskop 17


Kaniner søges til healing 

Til Christian Sejrs healingskursus lørdag d. 5. maj 2012 i Astrologihuset, søger vi ca. 40 kaniner til at modtage healing fra kursisterne.
Det er naturligvis gratis, og til gengæld har vi brug for din feedback, så vi senere kan evaluere med kursisterne. Tiderne til healing er enten kl. 13.00, kl. 14.00 eller kl. 15.00
Da der er rift om pladserne, er det først til mølle princippet.
Send gerne hurtigst muligt en mail til Christian på:
christiansejr@gmail.com og du får hurtigt svar, såfremt du har fået en plads.
Får du derimod ikke svar, må du betragte pladsen som optaget.
Astrologisk Antikvariat

Nu er denne afdeling af Astrologisk Boghandel ved at være på plads. På grund af pladsmangel er den etableret på mit kontor, så ring lige til 3645 0545 og hør om aktuelle åbningstider, så du ikke går forgæves. Det tilstræbes at holde åbent 14.00-16.00 hver dag. Men i realiteten er der altid åbent, når jeg ikke sidder i møde. I praksis er det flere timer hver dag, inklusiv weekender.
Genindvielse af Astrologisk Museum

Se indslaget længere nede i teksten.
Vi giver stadig 3 gaver til ca. 600 kr. (3 fødsels- eller årshoroskoper til dig selv eller andre), hvie du abonnerer på Astrologimagasinet HOROSKOPET til 260 kr. for 2012.

Lagt på bloggen i ugens løb

-          En interessant artikel om Løven George Soros, der indviede et nyt, selvfinancieret institut på Københavns Universitet i mandags. Pressemæssigt helt overskygget af Møllers død og start på Breivik-sagen

-          Breiviks horoskop. Hvad skaber en massemorder? Der kommer snart et indslag mere om dette.

-          Se alle indslag på www.astrologihuset.dk  og klik på den orange firkant på forsiden
Indhold i denne udgave:

-          Prøvekaniner til healing søges
-          Astrologisk Antikvariat på plads
-          Genindvielse af Astrologisk Museum
-          Den historiske mandag med Hr. Møllers død mm.
-          Det franske valg
-          Verdenshåndbold
-          El Clasico
-          Ugehoroskoper for alle tegn
Den historiske mandag

Det blev en uge, hvor der var drøn på de essentielle nyheder, næsten som en ketchupeffekt. Mandagens store nyheder var - ud over dronningens fødselsdag - Hr. Møllers overgang og indledningen af Breiviksagen. Sidstnævnte blev dog paradoksalt nok overskygget af en 98-årigs bortgang, men han VAR jo den suverænt største danske erhvervsmand. Nok så væsentligt herhjemme var indvielsen af et institut på Københavns Universitet, skænket af finansmanden George Soros – og så var der jo også den nye direktør i DONG, Henrik Poulsen, som kom fra TDC med en årsløn på 13 millioner, og nu må han nøjes med 8 millioner i DONG. Til gengæld får han lov til at sætte sin finger på udviklingen i Danmark mod grøn energi.
De tre af sagerne blev fulgt nøje her på bloggen, og det gav et stort pres på redaktionen, der jo også skal varetage mange andre opgaver, herunder genindvielse af Astrologisk Museum. Alt i alt kom vi bagud fra start, og indslagene kom først på bloggen i ugens løb. Dette er utilfredsstillende, og i fremtiden vil der blive skruet markant op for aktualiteten, så læserne kan regne med at blive orienteret inden for maksimalt 24 timer. Sker det i dagtimerne, går vi på inden for max 2 timer. Nogle gange vil der være en kommentar allerede få minutter efter offentliggørelsen i pressen. Nogle gange er det måske slet ikke nødvendigt at gå på, fordi vi har forudkommenteret på visse begivenheder under vores motto: Få nyhederne, før der sker!
Men vi vil gerne minde Vorherre om et tidligere afgivet løfte i forbindelse med at have skabt Tiden. Det er blevet sagt, at det skete for netop at forhindre, at alting sker på én gang. Sådan føltes den historiske mandag på en meget lille redaktion.
Den gamle mand og havet - Hr. Møller er gået over broen og sejlet over floden efter et liv i overflod.

Astrologisk nekrolog over et stykke Danmarkshistorie

Hr. Møller døde den 16. april 2012 kl. 4.30 på Rigshospitalet. Det var – ud over at det var på dronningens fødselsdag - samme dag som Simon Spies døde på, og på 108 års stiftelsesdagen for rederiet, han var chef for! 108 er et helligt tal i hinduismen. Han var født i vandtegnet Krebsen den 13. juli 1913 kl. 23.55 i Store Magleby. Hvis tidspunktet holder stik, har han Tyren på AC, selv om jeg synes, at han mest ligner en Tvilling-AC. Men så skulle han være født den 14. juli, hvad der dog også er en mulighed for, da forældre til børn født omkring midnat ofte får lov til selv at bestemme fødselsdatoen. Det er ikke så få gange, jeg har været ude for at skulle ændre på en klients fødselsdag!
Det forekommer mest, når der er tale om "skæve" fødselsdage. Det er fx lidt bedre at være født den 1. februar i forhold til den 31. januar. Dog er den 1. april ikke så populær, da man så kan være en "aprilsnar". Det siger sig selv, at der er ekstra fleksibilitet, hvis barnet er født lige, når man er gået ind i den 29. februar eller lige skal til at forlade den dato. Så er fristelsen ekstra stor til lige at flytte datoen, så den 29.2. kan undgås. Det anses også for at være bedre at være søndagsbarn, og det er Hr. Møller, når han er født den 13. juli 1913, og datoen klinger også fint med to gange 13. Men søndagsbarn ville han så ikke være, hvis han var født den 14. juli, så var han jo født på en kedelig mandag. Selv om den 13. også hører til de mere upopulære fødselsdage på grund af overtro, så er det alligevel bedre, når den 13. falder på en søndag som her. Det skal dog slås fast, at der er enkelte, der har 13 som lykketal, men de hører til mindretallet relativt set.
Lidt inde i den 14. juli går AC ind i Tvillingerne, men da vi ikke kan være sikre på, hvad der er foregået i dette specifikke tilfælde, må vi bare holde os til Tyre-Ascendanten og en fødselstid kl. 23.50, når der er korrigeret efter et par vigtige begivenheder i livet. Det er ikke helt overbevisende med denne korrektion, derfor vender tanken sig igen, om det kan være den 14. Hr. Møller gik af som daglig leder den 1. juli 1993, indviede operaen i efteråret 2004. Han mistede sin kone i december 2005 og sin far i 1965. Ved sin død var den progressive MC i eksakt kvadrat til Neptun, vandets og rederiets planet.

Hvad angår rederiets horoskop står det klart indmejslet, at det har mistet sin store rorgænger.
Da Hr. Møller gik af i 1993 sagde han, at han havde hørt, at penge ikke betød alting her i verden. Det kan man sagtens sige, når der er nok af dem. Det sidste ses af Saturns placering på 2. husspids (penge), og den står eksemplarisk og gør ham endog både sparsommelig og fornuftig, hvad penge angår. Det mest karakteristiske ved horoskopet er hans Sol/Neptun-konjunktion i 4. hus i Krebsen, og hvor IC også står i Krebsen. Månen står i Skorpionen og Pluto i Krebsen. Man kan næsten ikke forestille sig flere henvisninger til vandtegn end her. Den karmiske Måneknude står også i Fiskene og henviser dels til godgørenhed og et liv med vandet som omdrejningspunkt. Måneknuden indgår i en smuk stortrigon – i vandtegn naturligvis - til både Månen og Pluto. Da han døde, stod den progressive Måne på dødsplaneten Pluto. Magt symboliserer ved Skorpionen, Pluto og 8. hus. Pluto står på 3. husspids og hersker over på DC og Månen, som begge står i det magtfulde Skorpionens tegn. Herskeren over 8. hus er Jupiter, og den står meget tæt på MC (mål, ambitioner). Mærsk vidste at bruge sin magt og indflydelse. Han var energisk og engageret og VILLE bare udvise rettidig omhu, som også er Saturn. Og Jupiter på MC i Stenbukken. Alle her til lands ved, hvad hans motto var.
Hr. Møller solgte i 1999 sine aktier i Det Berlingske Officin i vrede over, at Berlingeren havde skrevet kritisk om rederiets leverancer til Tyskland under krigen.
I den monumentale artikel om Hvidstengruppen i det seneste nummer af Astrologimagasinet HOROSKOPET kan man bl.a. læse om denne omfattende handel med tyskerne, som hele det danske erhvervsliv udførte. På den måde fik de penge for noget, som tyskerne ellers blot kunne have konfiskeret. Det var også et element i den almindelige samarbejdspolitik med besættelsesmagten og derfor ikke specielt kritisabelt, når de enkelte erhvervsdrivende handlede livligt med den fremmede magt. At det så er noget, som de toneangivende historiebøger ikke gerne vil have frem, er noget andet.
Hr. Møller blev behandlet og beundret som en kongelig, hvad der også ses af Jupiters flotte placering. Han færdedes gennem hele sit liv på de bonede gulve. Man kan sige, at han var respektaftvingende ud over alle grænser. Det kan man læse i dag i aviser verden over. Den samlede verdenspresse priser Hr. Møller i overordentlig flotte vendinger. Naturligvis er der enkelte kritiske røster, som da han var i levende live, men det hører absolut til undtagelserne.
Nu er Hr. Møller rejst til de evige vandmærker. Han er gået over broen – kommandobroen!
Vi ønsker dig en god overfart!
Det franske valg – en styrkeprøve mellem Pluto og Neptun

Astrologisk set er det franske valg en styrkeprøve mellem de to kollektive planeter Pluto og Neptun. Der er flere lighedspunkter mellem de to horoskoper i denne tid. Begge præsidentkandidater har konjunktioner, som bliver angrebet i øjeblikket.
Sarkozy har en konjunktion mellem Månen og Mars, som spændes op af Pluto, og Francois Hollande – den socialistiske kandidat, der trods navnet er fransk – har en Sol/Merkur-konjunktion, der spændes op af Neptun. Det er kombinationer, der kan give overraskelser. Dog bliver konklusionen, at Hollande vinder i dag på grund af Sarkozys progressive problemer med Mars i spænding til Saturn og Venus til Pluto. To sværvægtere, der vil medføre, at han enten taber også næste runde af valget – eller får en forfærdelig præsidentperiode ud af det. Og det samme kan siges om Hollande, som også vil få det svært med de to Neptun-spændinger, der er aktive i mere end et år endnu.
Men da Hollande ikke er belastet på samme måde af de progressive aspekter, vil han også vinde anden valgrunde i maj, selv om Sarkozy er kendt for at komme med en gevaldig slutspurt. Men han vil denne gang have svært ved at trække kaniner op af hatten uden at tabe troværdighed. Men han vil givet forsøge, inden den endelige afgørelse falder i anden valgrunde.

Genindvielse af Astrologisk Museum

Så skete miraklet, som vi længe har ventet på: Astrologisk Museums store bogsamling på flere tusinde bind er nu på plads sammen med enkelte effekter. Og resten af effekterne er på plads meget snart, idet der er bevilget indkøb af skabe til den resterende sidevæg.
Til stede var næsten hele bestyrelsen:  Mikael, Ann, Benja, Karl Aage og suppleanterne Søren Konrad og Ella marie. Desuden fik vi besøg af Ulla Rosenquist, Denise Hansen, Britta Pedersen, Jørgen Nonnegaard og Peter Sejr.  
Ella Marie blev udvalgt til at klippe det guldbroderede røde bånd og det klarede hun på eminent vis. Præcis klokken 17.00, den 19. april 2012, blitzede Mikaels fotoapparat og forevigede seancen.
Derefter var der et traktement af snacks, hyldeblomstdrik, kaffe – og ikke mindst: Kage. Netop kage er blevet museets fornemste kendingsmærke, og der er blevet bagt og fortæret uendelige mængder i tidens løb på mere end 12 år. En til to kager hver måned giver totalt langt over 100 kager, hvoraf flere fyldte hele bradepander.
Ann er kagernes mester og Mikael er deres mesterfortærer. Aldrig har jeg kendt magen, når det kostelige syn vederkvæger vores nethinder hver anden torsdag. Her kaster han sig veltilfreds over kagerækkerne. Og sætter med en glubende appetit og en sådan glæde tænderne i det ene kagestykke efter det andet.

Kagernes mestre
Flere har bidraget med fortrinlige kager gennem tiden, mest Ella Marie, Benja – og så Ann, som fortjener en ganske særlig tak for chokoladekagen til genindvielsen. Det var kagekunst af sublim karakter og kunne helt sikkert måle sig med Mette Blomsterbergs kager. Derfor fortjener Ann en speciel hyldest for dette kagekup – selv om det ikke var en cupcake til indtagelse sammen med den ædle, økologiske hylde(st)blomstdrik.
Anns kage bærer herefter navnet Museets chokoladekage, og vi vil glæde os til flere af slagsen ved ganske specielle lejligheder. Måtte jeg foreslå, at vi afholder endnu en genindvielse, når de allersidste skabe er på plads i lokalet, nemlig skabene til effekterne hvad de fleste endnu er opmagasineret.
Tak til alle for det store arbejde. Det vil i alt have taget mere end et år, når vi er færdige med at fylde effektskabene. Og en kage mere her – det vil have stor effekt…
Og kan vi være færdige inden sommerferien, lover jeg at klippe mit skæg! Går det endnu hurtigere, bliver håret også klippet.
Det ender måske med, at vi udover at have skabt verdens første astrologiske museum også stifter verdens første kagemuseum.  
Håndboldmiraklet – efterlysning af starttid

I aftes skete der intet mindre end et håndboldmirakel i den vigtigste klubkamp på dansk grund nogensinde. Og så giver resultatet endda forhåbning om videre dansk deltagelse i Champions League, og det endda på trods af to skadede spillere, Joachim Boldsen og Stefanson. Sidstnævnte kommer dog med i næste kamp, men det gør Boldsen sandsynligvis ikke. Han vred om på foden allerede i kampens begyndelse. Men det påvirkede ikke københavnernes overbevisende præstation over for de mere end 21.000 til tilskuere, som er rekord for en international kamp på dansk grund.
Vi har ikke Boldsens fødselstid, men han har Neptun i tiltagende spænding til Venus. Den er dog først på sit højeste i 2013, og her er hans karriere truet. Vi håber, at han når at blive klar til kampen i Barcelona. I hvert fald kan skaden ikke være af de helt slemme med måneders pause. Medmindre naturligvis at en hovedakse driller, men det kan vi ikke vide, når fødselstiden mangler. Han KUNNE godt have AC i begyndelsen af Løven i aspekt til Venus. Han er en livsnyder, der kan lide rampelyset, selv om det ikke skal være konstant.
Måske skyldes de to skade astrologisk set, at AC står meget tæt på Saturn (Stefansons skade var i ryggen, og Saturn symboliserer hele knoglesystemet). Men måske kom kampen også lidt senere i gang end kl. 20.00, håber at nogen har taget tid – jeg hører meget gerne, da horoskopet her er noget af et grænsetilfælde, og i øvrigt et, man kan lære meget af. For hvis Saturn havde stået lige på AC eller i første hus, så siger erfaringerne fra fodboldkampe, at det er meget svært at vinde på trods af hjemmebanefordelen. 1. hus er hjemmeholdet, og man kæmper og kæmper, og taber måske alligevel – eller får et uafgjort resultat skrabet til sig. ELLER man betaler en høj pris for en sejr ved at få spillere skadet eller udvist med karantæne til følge. Men hvis man er storfavorit er det naturligvis en anden sag, for så kører man i mange tilfælde stille og roligt en smal sejr i hus.
Af hensyn til forskningen i håndboldresultater vil det være godt at få fastslået det helt nøjagtige starttidspunkt. Jeg så kampen og sendte alt det lys, jeg kunne, men glemte helt at se på uret. Det var dog helt sikkert ikke mange minutter, men selv et par af slagsen er afgørende her.
Når jeg har den nøjagtige tid, vil jeg skrive lidt mere om kampen astrologisk set.
El Clasico

El Clasico kaldes det klassiske opgør mellem de to bedste hold i Spanien, FC Barcelona og Real Madrid. For at vinde mesterskabet SKULLE Barcelona vinde dette hjemmebaneopgør, som de statistisk set havde rigtig gode muligheder for at vinde. Men se lige dette horoskop, hvor Saturn står sharp på AC (hjemmebanen)!
Det gør det meget svært at vinde en hjemmekamp, også selv om man er favoritter. Og i går tabte Barcelona så og må vinke farvel til mesterskabet. Saturn er en hård herre – det er skæbneplaneten og det fik Barcelona at mærke i går. Når der så nærmest er overbeplantet med planeter i 7. hus (udebanen), som endda er velaspekterede, så SKAL det nærmest gå galt, hvad det også gjorde.
Kampen blev spillet den 21. april 2012 kl. 20.00 i Barcelona, og hersker over DC (udeholdet) Mars er med i en stortrigon. Selv om den også er i spænding til Mars (dog aftagende), så er der så mange indikationer på en udesejr, at de nærmest vælter over hinanden. Når det alligevel kun bliver til en smal sejr, skyldes det dels hjemmebanen og dels at Barcelona havde statistikken med sig. Den aktuelle form er dog heller ikke så dårlig igen, men Madrids er bare endnu bedre.
UGEHOROSKOP uge 17 af astrolog Lykke Larsen 
læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar