lørdag den 28. april 2012

Forsøg med håndboldkampe

Vi har i et forsøg på at ramme bedre i håndboldkampe anstillet et forsøg på samarbejde mellem astrologi og clairvoyance. Det er Christian Sejr, der er den clairvoyante.

Christian Sejr siger, at Danmark vil være bagud efter 1. halvleg, men alligevel vinde med 26-29. Denne gyser af en kamp vil vende til dansk fordel i begyndelsen af anden halvleg.

Jeg går ud fra, at kampstart er kl. 20.10 som i København. Det er lørdag den 28. april i Barcelona. Det kan godt se ud, som om Christian får ret, da både Jupiter og Solen står i 7. hus. Jupiter er ganske vist helt uaspekteret, men Solen står godt til både Pluto og Mars. Pluto hersker ganske vist over AC (hjemmeholdet), men ud over den fine stortrigon er Pluto, i spænding til både Uranus og Merkur.

Astrologisk set er der tvivl om ”dobbeltkampe” som denne. Det er en returkamp, hvor AGK vandt den første kamp med seks overskydende mål. Men trods det, at gode hjemmehold næsten altid er favoritter, så tror jeg ikke, at Barcelona kan vinde med mere end seks mål over AGK, selv med en skadet Boldsen. Men så skal Stefansson altså meget gerne holde det meste af kampen. To profilskader er ikke så godt.

Minutterne omkring kl. 20.45 er meget vigtige, da DC (udeholdet) står på Solen. Her kan vi nok få blokeret noget af hjemmeholdets fremfærd. Det vil formentlig sige de sidste 10 minutter af 1. halvleg. Kl. ca. 21.30 kan vi få vendt kampen og få overtaget. Omkring kl. 21.45 – hvis kampen varer så længe – er der forvirring og kaos, men vi holder lige forspringet og går videre.

Astrologien siger normalt kun noget om den samlede sejr, men jeg vil give Christian ganske ret i, at muligheden for en udesejr til AGK er til stede, og DET vil virkelig give genlyd verden over og gøre AGK til favoritter i finalen, hvor vi kun kan håbe, at de undgår tyske Kiel. Vi skal spille vores chance i aften og håbe, at vi undgår skader som i første kamp.

Vi satser på enigheden og beder alle sende lys til AGK lørdag aften den 28. april.