onsdag den 25. april 2012


GLEMT AT LÆGGE UGEN PÅ, SORRY
Ugen, der kommer

Ugen begynder i fin stil med en konjunktion mellem Merkur og Uranus, som begge er i spænding til Uranus, og spå skal undgå hurtige konklusioner og handler, der let kan få negative konsekvenser. Men her er det

Godt med den fantastiske stortrigon mellem Mars, Pluto og Solen, for så kan man gennemfør næsten hvad som helst ved det blotte vilje, dog skal man undgå magtmisbrug og magtanvendelse i det hele taget. Fra fredag begynder den negative magt at tage kraftigt af.



Mandag går Månen sidst på eftermiddagen og om aftenen i spænding til Neptun, og det kan give følelsesmæssigt kaos eller forvirring, hvis det rammer ind i den enkeltes horoskop. Vær derfor klar i mælet.

Tirsdag står Månen flot til Merkur og Uranus og det giver en speciel dag med megen kommunikation, og det er godt for indlæring, kurser og foredrag. Om aftenen er behagelig med Månen hen over Venus.

Onsdag morgen står Månen stadig flot til Venus. Eftermiddag og aften står den flot til Saturn og giver stabilitet, ikke mindst følelsesmæssigt.

Torsdag midt på dagen står Månen flot til Neptun og maksimerer drømme og intuition og kunst. Aktiviteten er også høj med sekstilen til Mars.

Fredag tidligt om morgen tager Månen en spænding til Pluto, og det kan give konfrontationen med én selv eller andre.

Lørdag midt på dagen er tålmodighedskrævende på grund af Månens spænding til Saturn. Alt går langsomt, og hvis det ikke er sådan, så kan det vise sig at hastværk er lastværk.

Søndag midt på dagen er Månen i spænding til Solen, og det kan få følelserne til at sidde uden på tøjet. Da Månen står i Løven giver stor stolthed, som kan blive et problem, hvis den bliver tilstrækkelig stor. Overdriv ikke, hverken i tanke eller handling. Men som sagt hjælper stortrigonen på det hele i praksis hele ugen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar