lørdag den 7. april 2012

Kommentarer 15

Tromborg Tarot i AstrologiHuset 1. påskedag

Søndag den 8. april kl. 10-15 kan der bestille tid til tarotlægning af den dygtige tarotlægger Birgit Tromborg. En halv time for 300 kr.

Kl. 15.30-17.00 er der guidet trommemeditation med Johnny Tromborg. Entre 100 kr.Ugen, der kommer

Der er tre temaer i den kommende uge:

Det stærke T-kvadrat mellem Mars, Venus og Neptun bliver mere og mere diffust, efterhånden som ugen skrider frem. Dog er Marsspændingen til Neptun dog stadig intakt og kan drille en del, hvis den rammer noget i ens eget horoskop. Den vil under alle omstændigheder ramme projekter og beslutninger, der foretages i denne uge, men det er dog ikke så mange som vanligt grundet påsken.

Solen er det meste af ugen i opposition til Saturn, og det giver en del træghed der, hvor den har indflydelse, hvilket især handler om de mennesker, der har denne spænding i deres horoskop. Eller dem, der bliver aspekteret af oppositionen i deres horoskoper. Det gør fx alle, der er født i dagene omkring hhv. den 7.4., 7.7, 7.10 og 7.1.

Desuden går Pluto retrograd i flere måneder (ca. 5) den 10. april. Det fremgår ganske vist ikke af Argus-programmet, men jeg har smugkigget i efemeriden. Sådan en MÅ man bare have ved hånden (vi har stadig nogle få tilbage til indkøbspris). Det giver tid til selvransagelse. Mars går direkte den 14., så begynder energierne at løbe lidt lettere.

Mandag er god til kommunikation først på dagen. På grund af T-kvadratet er der stadig mulighed for, at ting kan gå skævt, især i økonomiske og kærlighedsmæssige anliggender. Venus får dog et fint aspekt til Uranus, så med lidt opfindsomhed og behændighed skal det nok gå.

Tirsdag ser ud næsten som mandag, men nu er Månen gået ind i Skytten og giver mere optimisme og gåpåmod.

Onsdag er der både optimisme og stabilitet, endda kombineret med opfindsomhed og nytænkning.

Torsdag er Månen i konjunktion med Pluto og appellerer til de meget dybe følelser og store økonomier. Nogle vil være meget heldige, andre skal passe på større tab. Afhængig af ens eget horoskop.

Fredag er kendetegnet ved et hårdt T-kvadrat mellem Solen, Månen og Saturn, så den dag er den sejeste at komme igen, og det tilrådes på det kraftigste at udvise maksimal grad af ansvarlighed og tålmodighed – disciplin. Så bliver man ikke nær så skuffet og kan endda trække det længste strå over for dem, der ikke udviser de nævnte, men ret umoderne,  dyder.  Det er jo også fredag den 13.

Lørdag står Månen flot til Venus, og det er noget helt andet og mere behageligt. Man ser sit liv i nyt lys. Men man bør stadig have tålmod mv.

Søndag er Saturnaspektet helt eksakt ved 20-tiden om aftenen. Gå tidligt i seng, så du er frisk til i morgen, det er en rigtig god investering.

Husk at læse Ugehoroskoperne for de enkelte tegn, og kombiner evt. med disse informationer, så kan du se, hvordan du bør agere. Men allerbedst er det naturligvis at have hele dit personlige horoskop liggende på dit natbord.Klimaaftalen

Danmarks lagde plads og formandskab til, da den store klimaaftale var i hus den 22.marts 2012 kl. 15.15. Det er et meget specielt horoskop, der viser rigtig mange fine intentioner. Der er flotte trigoner, heraf en stor af slagsen mellem Mars, Pluto og Jupiter. Venus står lige på MC og Neptun på DC. Problemet er, at den retrograde Merkur er i konjunktion med Månen, Solen og Uranus i 8. hus i spænding til Pluto. Måske vil det vise sig, at man må opgive de store mål grundet økonomien. Men det er foreløbig en meget fin begyndelse, der skal bare mere til.Togafsporing ved Nordhavn Station

Den 3. april 2012 kl. 9.15 blev et S-tog afsporet på grund af en tabt togskinne fra en kran. AC står i trafiktegnet Tvillingerne, hvor Merkur hersker. Og her var problemet. Den står hele dagen uaspekteret i Fiskene, hvad planetaspekter angår. Men lige omkring kl. 9.15 var den i spænding til AC. Selv om Pluto stod på 8. husspids, omkom der heldigvis ingen ved afsporingen. Kun en person kom til skade, men ikke alvorligt, kun nakkesmerter. Uheldet bevirkede store forsinkelse hele dagen. Sidst på dagen var der ryddet op, men da havde Merkur i Fisken også skabt rigeligt kaos. Uheldet skete på det værst tænkelige tidspunkt i myldretiden. Og på grund af sporarbejde kører der ingen tog på Kystbanen nord for København, derfor var mange henvist til S-togene. Det eneste heldige var – ud over at der kun var materiel skade – at der var LIDT mindre tryk på trafikken, fordi mange var begyndt på påskeferien. Og så fylder man normalt ikke så meget i morgentrafikken.Rebild Kommunes horoskop

De sidste brikker faldt på plads for den nye Rebild Kommune den 1. februar 2007 kl. 17.00, hvor det konstituerende møde startede – det var berammet til at vare to timer, men det vides ikke, om det reelt varede så længe. Kan man se administrationssvigtet i dette horoskop - dels i konstitutionshoroskop og dels i det aktuelle horoskop for den tid, misbrugssagen har kørt? Svaret er et ja, for ser vi på tertiærhoroskopet står Pluto lige på IC og i spænding til AC. Transit Pluto står på fødselshoroskopets Mars.

I konstitueringshoroskopet står Saturn i 1. hus i spænding til Neptun i 7. hus. Neptun hersker over 9. hus (love, retfærdighed). Svigtet er ret tydeligt, men det kunne godt gå hen og ende med at næse eller en skrap påtale. Jupiter (jura) er nemlig i trigon til radix AC.  Og i tertiærhoroskopet er AC i trigon til Venus, og det giver ofte et vist ”held”.

Smilet stivnede i Smilets by for en stund

Lørdag den 30. marts begyndte en demonstration, vistnok kl. 13.00, hvor MC står lige på oprørsplaneten Uranus, som godt kan medføre heftige protester. Det gik fredeligt for sig i en stund, men kl. 15.30 eskalerede det, og politiet måtte skride til masseanholdelser. Ifølge horoskopet skete det kl. 15.25, hvor MC stod lige på Jupiter, som var i trigon til Pluto. Kl. 15.25 kom vreden frem, fordi Solen også var i spænding til Pluto. Mange butikker i demonstrationsområdet var lukkede på grund af frygt for optøjer, som også kom, selv om det nok ikke blev helt så slemt som frygtet. Jupiter var trods alt i gunstigt aspekt til Pluto.UGEHOROSKOP uge 15 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dkVÆDDER
Tempoet er højt, især i begyndelsen af ugen. Du er ikke sen til at springe til, hvis spændende arrangementer og muligheder viser sig. Du er glad for at have mennesker omkring dig og forstår virkelig at hygge dig. Det betyder dog ikke, at du ikke kan få noget fra hånden, du har overskud til både sjov og alvor. Jobbet vil være inspirerende.
Ugens råd: Tag de positive briller på!
TYR
Du kan virkelig overraske dem omkring dig, da du ikke er sen til at springe ud i ting, du normalt ikke ville. Der er lidt rebel over dig, og du er faktisk ligeglad med, hvad andre mener om den sag. Alt, hvad der er sjovt, udfordrende og spændende vil tiltrække dig, og du vil opleve, at nye døre derfor åbnes for dig. Du er entusiastisk og intens, og det klæder dig!
Ugens råd: Vær klar i din kommunikation.
TVILLING
Der er fokus og god energi på området for parforhold og kærlighed. Er du single kan et uventet møde blive både spændende og romantisk. Det kan være en ven der introducerer dig for en mulig partner. Er du allerede i et forhold, så tag initiativ til at gøre hverdagen lidt mere spændende, du kan sagtens finde på noget.
Ugens råd: Resultater skabes af hårdt arbejde.
KREBS
Der foregår en masse omkring dig, og du kan miste overblikket, hvilket gør dig noget stresset. Det er ikke alle de ting, der sker, som du er lige tilfreds med, især på jobbet. Der er dog ingen tvivl om, at du vil opleve, forandringerne faktisk er til det bedre. Du skal undgå at indgå aftaler, som du ikke helt kan gennemskue. Nye ting kan være en udfordring.
Ugens råd: Tag dig tid til at få lidt ro.
LØVE
Det er ikke alle kampe, der er værd at tage, da du ikke har let ved at komme ud af dem som vinder i øjeblikket. Din dømmekraft kan være svingende, og ikke alle mennesker er, hvad de giver sig ud for, hvilket bestemt ikke hjælper på situationen. Du vil nyde, at være sammen med gode venner, men undlad også at diskutere med dem.
Ugens råd: Det er tid til selvforkælelse.
JOMFRU
Gør en lille status og tænk over, hvad der er vigtigt for dig. Når du har dine prioriteringer på plads, så vil du opdage, at du kan tage store skridt i den retning, du gerne vil. Energien og dit overskud stiger betragteligt, hvilket har en afsmittende effekt på dit humør. Du vil føle, at du kan, hvad du vil. Vær ikke bange for at tage initiativ når det kommer til kærlighed.
Ugens råd: Tag dig ikke af, hvad andre mener.
VÆGT
En følelse af frustration og af at være fastlåst præger starten af ugen. Der er heldigvis lys forude, og du vil opdage, at tingene begynder at falde på plads for dig. Sæt dig nogle delmål, så du får oplevelsen af succes i stedet for kun at have de store mål for øje. Der er udefra kommende ting, som du ikke kan kontrollere, så lad dem ikke slå dig ud af kurs.
Ugens råd: Få afsluttet gamle projekter.
SKORPION
Selvom du har masser af overskud og energi, så sig ikke ubetinget ”ja”, hver gang andre beder dig om noget. Der er bud efter dig fra flere steder, både privat og på jobbet, så du bør økonomiserer lidt med kræfterne. Du vil nyde at foretage dig noget sjovt og afslappende sammen med din partner, så det er en god ide, hvis I aftaler en spændende date.
Ugens råd: Det må gerne være lidt sjovt.
SKYTTE
Du må regne med det uforudsigelige, især når dine planer involverer andre mennesker. Det bedste du kan gøre er, at være fleksibel og have en afslappet holdning til tingene. Selvom du skulle blive slået lidt ud af kurs, så gælder det om, at du bevarer roen. Familien har brug for, at du er der for dem, så lav ikke for mange andre aftaler i denne uge.
Ugens råd: Kreative ideer kan blive til virkelighed.
STENBUK
Der skal ske noget nye og spændende, ellers kommer du hurtig til at kede dig og blive rastløs. Det er op til dig at bringe forandring, men du vil opleve, at familie og kollegaer er helt med på dine ideer. Du kan presse dig selv hårdt, men du vil også være i stand til at høste, hvad du sår, på et senere tidspunkt. Husk dog at slappe lidt af ind i mellem.
Ugens råd: Du har brug for at blive mentalt stimuleret.
VANDBÆRER
Du og din partner kan med held kaste jer over noget kreativt, gerne i boligen. I arbejder godt sammen, og I vil nyde følelsen af fællesskab. Det er vigtigt, at du har et godt overblik over din økonomi, for ellers kan projekter let blive dyrere, end du regner med. Du og din partner kan også blive uenige om, hvad jeres penge skal bruges til.
Ugens råd: Har du børn, så brug mere tid på dem.
FISK
Du må gå på kompromis på hjemmefronten for at bevare en god og harmonisk stemning. Hvis du er fleksibel, så vil du faktisk hygge dig og nyde det. Der kan komme uventede regninger, som gør et indhug i opsparingen. Det er en god ide, at gennemse budgettet, der kan være andre steder du kan spare, for generelt ser det godt ud, økonomisk.
Ugens råd: Du skal ikke finde dig i alt.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar