onsdag den 25. april 2012

OB-AGF

Som forudsagt endte resultatet med at blive 1-2. Det er rimeligt sjældent, at et horoskop så tydeligt henviser til resultatet som her. Alligevel er det en cementering af, at vi er på rette vej, hvad fodboldresultater angår. Der er naturligvis altid plads til forbedring, men alene det faktum, at vi nu kan udvælge de ”sikre” kampe er noget af et fremskridt.

Vi skrev i går eftermiddag, at det ville blive slutningen på de to halvlege, der ville blive afgørende. Nu faldt der i kampens første halve time hele to mål, og det var naturligvis det vigtigste af det hele. Men når det er sagt, så fik OB i slutningen af første halvleg et mål på straffespark, som satte gang i fynboerne, som dog var plaget af Saturn. Ind ville bolden ikke, trods flere behjertede forsøg, herunder flere på træværket. I slutningen af 2. halvleg havde OB bolden i mål, men dommeren skønnede ikke, at den havde været over målstregen! Saturn er virkelig en hård herre. Nu måtte OB lide den skæbne, at de fortsat er bundhold, selv om de i mange år har haft et eminent tag på AGF i Odense. Det er flere år siden, at AGF har vundet i Odense, men denne gang fik de dels hjælp af Saturn, dels af flere øvrige planeter, og det hjælper altid trods udebanebagdel og mangeårige statistikker imod sig. Dog havde OB den AKTUELLE statistik imod sig, og det skal med i helheden.

OB manglede (Saturn igen) flere spillere på grund af skader og karantæner, og det hjælper heller ikke fremad. Hele fire spillere var ude, Traoré, Johansson, Andreassen og Reginiussen, og det er et alvorligt handicap.

Saturn er skæbnens planet, i dette tilfælde var det hjemmeholdet, der fristede den hårdeste skæbne ifølge horoskopet, og det kom til at holde stik. Samme planet står også for autoriteter, altså også dommere og linjevogtere – og Saturn står for grænser og grænsedragninger, så linjevogterne skulle der holdes ekstra øje med, og det gjort tv heldigvis. Det var meget hårdt for OB´erne at opleve, at der var klart mål i slutningen af 2. halvleg. Bolden var en halv meter inden i målet, men hvad nytter dette, når linjevogteren snorksov? På sin flotte 2. halvleg burde OB mindst have fået uafgjort, men hvad kan dette bruges til, når der er en 12. ”mand” på banen, nemlig Saturn? Kampen var både medrivende, dramatisk, underholdende og tempofyldt, men spørg hjemmepublikummet havde det. Det er ekstra hårdt, når man bliver direkte bortdømt. En ting er at man ikke selv kan afgøre kampen (Saturn), men når både linjevogter og horoskop er imod en, så er det en hård skæbne.

Kl. 19.14 scorede Søren Berg AGF´s første mål, og kl. 19.32 scorede Johansson det andet. Kl. 19.38 fik Ob straffe, og det blev sat ind af Ruud.

AGF´s første mål faldt da MC var i sekstil til Månen i 8. hus i Tvillinger, som symboliserer de to mål i kampen som helhed. 8. hus symboliserer død og Månen hjemmeholdet. MC og AC havde stadig aspekter fra kamphoroskopet: Trigon til Venus og kvadrat til Saturn. De var dog i aftagende. Kl. 19.32 fandt det andet mål, hvor AC nærmer sig det eksakte aspekt til skæbneplaneten, men MC tager hele fire aspekter med sig. Det vigtigste er aspektet til Solen i 7. hus (udeholdet). Det er nok lidt overraskende, at det tredje mål er hjemmeholdets, men det hænger måske sammen med, at det var et straffespark. Her står AC lige på Saturn, og straffesparket kunne sagtens være blevet brændt.

Der skulle logisk set have været byttet rundt på mål nummer to og tre, også fordi Månen (hjemmebanen) var involveret ved den andet mål. Men slutresultatet blev, som det skulle blive: Sejr til udeholdet på 1-2. Den anden sejrherre var horoskopet, der var bingo, selv om det ikke var i alle detaljer. Det må der arbejdes med i fremtiden. Det er fint, når der er plads til forbedring.