fredag den 6. april 2012

Tarotkursus i påsken mv.

Tromborg Tarot i AstrologiHuset 1. påskedag

Søndag den 8. april kl. 10-15 kan der bestille tid til tarotlægning af den dygtige tarotlægger Birgit Tromborg. En halv time for 300 kr.

Kl. 15.30-17.00 er der guidet trommemeditation. Entre 100 kr.Togafsporing ved Nordhavn Station

Den 3. april 2012 kl. 9.15 blev et S-tog afsporet på grund af en tabt togskinne fra en kran. AC står i trafiktegnet Tvillingerne, hvor Merkur hersker. Og her var problemet. Den står hele dagen uaspekteret i Fiskene, hvad planetaspekter angår. Men lige omkring kl. 9.15 var den i spænding til AC. Selv om Pluto stod på 8. husspids, omkom der heldigvis ingen ved afsporingen. Kun en person kom til skade, men ikke alvorligt, kun nakkesmerter. Uheldet bevirkede store forsinkelse hele dagen. Sidst på dagen var der ryddet op, men da havde Merkur i Fisken også skabt rigeligt kaos. Uheldet skete på det værst tænkelige tidspunkt i myldretiden. Og på grund af sporarbejder kører der ingen tog på Kystbanen nord for København, derfor var mange henvist til S-togene. Det eneste heldige var – ud over at der kun var materiel skade – at der var LIDT mindre tryk på trafikken, fordi mange var begyndt på påskeferien. Og så fylder man normalt ikke så meget i morgentrafikken.

Rebild Kommunes horoskop

De sidste brikker faldt på plads for den nye Rebild Kommune den 1. februar 2007 kl. 17.00, hvor det konstituerende møde startede – det var berammet til at vare to timer, men det vides ikke, om det reelt vare så længe. Kan man se administrationssvigtet i dette horoskop - dels i konstitutionshoroskop og dels i det aktuelle horoskop for den tid, misbrugssagen har kørt? Svaret er et ja, for ser vi på tertiærhoroskopet står Pluto lige på Is og i spænding til AC. Transit Pluto står på fødselshoroskopets Mars.

I konstitueringshoroskopet står Saturn i 1. hus i spænding til Neptun i 7. hus. Neptun hersker over 9. hus (love, retfærdighed). Svigtet er ret tydeligt, men det kunne godt gå hen og ende med at næse eller en skrap påtale. Jupiter (jura) er nemlig i trigon til radix AC.  Og i tertiærhoroskopet er AC i trigon til Venus, og det giver ofte et vist ”held”.

Smilet stivnede i Smilets by for en stund

Lørdag den 30. marts begyndte en demonstration, vistnok kl. 13.00, hvor MC står lige på oprørsplaneten Uranus, som godt kan medføre heftige protester. Det gik fredeligt for sig i en stund, men kl. 15.30 eskalerede det, og politiet måtte skride til masseanholdelser. Ifølge horoskopet skete det kl. 15.25, hvor MC stod lige på Jupiter, som var i trigon til Pluto. Kl. 15.25 kom vreden frem, fordi Solen også var i spænding til Pluto. Mange butikker i demonstrationsområdet var lukkede på grund af frygt for optøjer, som også kom, selv om det nok ikke blev helt så slemt som frygtet. Jupiter var trods alt i gunstigt aspekt til Pluto.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar