torsdag den 26. april 2012


Fodbold

Det gik lidt for hurtigt i går med at smække forhåndsanalyserne på. Det kræver derfor en forklaring. Astrologisk set er det utålmodighed og tidspres på grund af spændingen mellem Pluto og Merkur/Uranus-konjunktionen i Vædderen. Det er en meget presset og pressende konjunktion, og det er ikke godt for ”pressen”.

Kampen mellem SønderjyskE og FCK gættede vi at FCK ville vinde 0-1, hvad der å en måde også gjorde, for et mål var hjemmeholdet bagud i forhold til at nå videre deltagelse i turneringen. Men hold da ellers op: Sikke et kamphoroskop – i dobbelt forstand - som jeg ikke har set mage til nogensinde. Det var et kamphoroskop, der ville noget, skal jeg love for, det var faktisk et massakrehoroskop af de store. Et horoskop for ”ultimate fighting”. Pluto på IC i spænding til AG og Merkur/Uranus-konjunktionen på DC. MC var i spænding til Merkur/Uranus-konjunktionen, selv om den var aftagende. Faktisk kunne alt ske, og det blev da også en medrivende affære, som var spændende til sidste fløjt.  FCK gik sejrrigt ud af kampen, selv om de blev slået ud med hele 5-0 af netop SønderjyskE i sidste års turnering!

Der er igen aspekter til hovedakser ved samtlige mål. Det mest iøjnefaldende er det sidste og afgørende mål, der sendte FCK videre. AC (hjemmebanen) stod på Saturn (skæbne), og nu skulle SønderjyskE score for at komme vide, og det skete ikke. Igen viste det, at Saturn i 1. hus næsten altid gør, at et hjemmehold ikke kan vinde. Saturn står også for dommeren, og han dømte ikke alene straffe til slut, men udviste misdæderen Anders Østli (ham ku´ de ikke li´ Øst-på), så alle hjemmehold bør tage forholdsregler, når Saturn i 1, hus aktiveres pog sender holdet i defensiven (også Saturn). Vi havde skrevet om røde kort i går, og dette holdt stik. Pluto kan give drama og kort i alle farver. Også et udemål i det første kvarter stemte. Og at det hold, der scorer det første mål, vil vinde kampen. Men de mange mål, det skrev jeg ikke, og det var nok det ”uhyggeligste” ved kampen. Men til gengæld er det sådan noget, der glæder tilskuerne. I dette tilfælde dog ikke hjemmeholdets tilhængere, hvad der ikke er underligt, også fordi Pluto stod på IC (hjemmebanen), da kampen startede. I sportsastrologi er AC hjemmeHOLDET, IC hjemmeBANEN og Månen er tilskuerne, især hjemmebanePUBLIKUMMET, men i realiteten samtlige tilskuere, og faktisk også tv-seerne, hvis der altså er tv på. Alle der ser kampen symboliserer folket – eller alle ”seere”.



Madrid mod Bayern

Hvad angår Real Madrids kamp mod Bayern skød jeg på Real Madrid som vinder, selv om det var et meget lige horoskop. Jeg nævnte også muligheden for omkamp, som blev tilfældet, da den ordinære kamp endte 2-1 som den første kamp i München. Her er tyske klubber ofte meget stærke, og det gik i går ud over de kommende spanske mestre. Nu er begge spanske hold ude af CL - måske er det en æra, der er slut nu. Og nu ved jeg, hvor vigtig Solen i 7. hus (udeholdet) kan være, især når den står harmonisk som her til både Mars og Neptun. Og i farten havde jeg overset Plutos (AC-hersker – hjemmeholdet) spænding til Merkur/Uranus-konjunktionen. Det er slut med de hurtige bud på kampresultater, medmindre der er horoskoper, der ”skriger til himlen”. Forskningsprojektet er jo faktisk ungt endnu, selv om det er opnået flere vigtige konklusioner. Men der er mange faktorer, der er ”i spil”, og alle skal afprøves, og det kan kun ske ved en ihærdig og langsigtet indsats. Håber andre er med på ideen og vil give et bidrag i dataindsamlingsprocessen. 

Igen er der aspekter til hovedakserne ved alle målene. Men der kan ikke scores på samtlige aspekter i alle kampe. Næste skridt i forskningen bliver at fastslå, om det bliver at finde ud af, hvad der skaber målrige hhv. målfattige kampe. Dog ville det nemmeste være blot at fastslå vindere og tabere, men det ville til gengæld blive alt for kedsommeligt.

Jeg skrev i går, at udeholdet kunne udligne omkring kl. 21.20, men det skete allerede kl. 21.12, hvad der lige er inden for den astrologisk set tilladte orbis (spændvidde). Og det VAR en udligning resultatmæssigt, netop fordi der nu stod lige i forhold til den første kamp. Da omkampen starter kører MC hen over krigsplaneten Mars og udløser alle denne aspekter, herunder stortrigonen og Mars/Neptun-oppositionen. Der var stillingskrig. Under straffesparkskonkurrencen udløser AC (hjemmeholdet) den same spænding mellem Mars og Neptun, og DETTE ville ave været nemt at forudsige, hvis jeg var gået så langt frem i tid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar