søndag den 6. maj 2012


20% på næsten alle ikke nedsatte varer

Endnu er kæmpe fordel til abonnenter på HOROSKOPET

Nu kan det ikke gøres bedre at være abonnent på HOROSKOPET!

Ud over at du får 3 horoskoper som gave til dig selv eller andre (værdi 6-700 kr.) får du nu OGSÅ 20% rabat på alle ikke nedsatte varer på www.astroshop.dk  og i Astrologisk Boghandel på Østerbro, hvor vi har endnu flere varer end på webshoppen!

Det gælder dog ikke de personlige børnebøger, bortset fra alle dem, der bestilles i uge 19, den kommende uge.  Så skynd dig, hvis du vil have en fantastisk gave til dit barn eller barnebarn. Det er ellers næsten aldrig rabat på disse personlige bøger, hvor barnet er skrevet ind som hovedperson.

Vi fratrækker selv rabatten på de 20% - vi hæver ikke hele det bestilte beløb. Så husk at tilmelde dig som abonnent hurtigst muligt og få de mange fordele. Kun ganske enkelte ting er ikke med i ordningen, herunder tarot- og englekort. Derimod er f.eks. DVD og CD med!



Ugen, der kommer

Generelt er ugen præget af Merkurs opposition til Saturn først på ugen og Solens konjunktion til Jupiter sidst på ugen – og til dels i midten af ugen. Der er også trigoner fra Venus til Saturn og fra Mars til Pluto, så lige denne uge er en af de rigtig gode, lige undtagen mandag, se nedenfor. Alt i alt en meget heldig uge, hvor mange vil have heldet med sig i det meste af, hvad de foretager sig. Bare det var mit horoskop…



Mandag er Månen i spænding til både Neptun og Mars – og så er Merkur stadig i spænding til Saturn, hvilket begynder at aftage pænt tirsdag.

Tirsdag begynder tingene at normalisere sig.

Onsdag er meget fin med dybde og lidenskaber. Uranus kan skabe lidt nervøsitet, utålmodighed og uro, men det er nok den mere blivende af slagsen.

Torsdag er en rigtig flot dag, der kan anbefales på det varmeste, især om formiddagen. Her kan man iværksætte store projekter og få succes med dem.

Fredag er Månen i spænding til Merkur, men det gør ikke det helt store på grund af de mange meget flotte aspekter.

Lørdag nærmer Solen sig det eksakte aspekt til Jupiter, og så kan man have held med sine forehavender

Søndag står Solen lige på Jupiter og der er stortrigon mellem Månen, Saturn og Venus – en meget flot dag



Årets fedeste fuldmåne – sjovt nok i Tyrens tegn


Esoterisk set hedder Tyre-fuldmånen Wesak-fuldmånen og er den vigtigste fuldmåne i løbet af året.



Roskilde Bank og ebh bank

De to krakkede banker er i pressens søgelys i denne tid. Det er lidt interessant, at ebh banks bestyrelsesformand hedder Egon Korsbæk – og Korsbæk i Matador-serien var jo Roskilde!

Det ser ud til, at ebh bank var blåstemplet af Finanstilsynet i januar 2008 – ikke længe før den krakkede. Bankerne har helt sikkert været i langt dårligere stand end (ønsket) erkendt i Finanstilsynet. Henrik Bjerre-Nielsen var direktør i Finanstilsynet 1996-2008, hvor han blev direktør – ja, i Finansiel Stabilitet, som overtager de krakkede banker. Det lugter af inhabilitet, når Bjerre-Nielsen som samfundets vagthund nu skal anlægge erstatningssager mod de tidligere bankledelser. Han husker ikke detaljer om blåstemplingen af ebh bank, men erkender, at han må have læst den. I vurderingen er der kun et lille pip om den høje udlånsrate, eller er det hyggelæsning. Egon Korsbæk kalder det inhabilitet, hvad det vel også er, når en vagthund, der kiksede, nu skal rydde op efter sig selv. Korsbæk har et erstatningskrav på ca. 700 millioner hængende over sig. Begge bankers horoskoper viste tegn på katastrofekurs i perioden omkring krakkene. Og Plutos vej gennem Stenbukken skulle gøre op med forholdene i finansverdenen i det hele taget. Vi er på vej mod mastodonternes fald i det hele taget, og det er ikke kun de økonomiske, også de private og offentlige kæmper som f.eks. sundhedsvæsenet og psykiatrien. Og svaret er ikke superhospitaler, som også er en slags mastodonter, men opsplitning i mindre enheder og skabelse af et helt nyt slags minisamfund.

Men skal topcheferne holdes økonomisk ansvarlige? Normalt ikke, det ER umuligt at have et øje på alle fingre, men man fristes til at mene, at når de får så høje lønninger, som tilfældet er, så skal de i det mindste holdes ansvarlige for en del af deres løn. Nemlig den, der overstiger rimelighedsgrænsen.



Bernie Madoff – a propos finanskrisen

Vi har tidligere lavet indslag med denne store amerikanske finansmand, som gik ned med finanskrisen. Vi har nu fået hans fødselstid også (29.4.38 kl. 13.50 i NY). Det fremgår nu, at han stort set er uden spændinger nu, så der kommer ikke nye problematiske temaer ind i hans liv. Men der vil jo altid være dem, som han ikke har fået skovlen ind under indtil nu, og her har han virkelig lavet ravage for mange mennesker.

Han blev arresteret den 11.12.08 og blev senere idømt 150 års fængsel (29.6.-09). På det tidspunkt stod fængselsplaneten Neptun på Jupiter (jura) og DC. Den var yderligere i spænding til både Venus og Mars. Sidstnævnte aspekt kører dig et par år endnu, men det er også den eneste spænding, og det viser at det er hårdt for ham at være indespærret.

Ishockey

Jeg havde i skyndingen ikke opdaget, at der i denne tid er verdensmesterskaber i ishockey i Sverige. Vi tabte den første kamp med 0-2 til Tjekkiet – en kamp, vi skulle have haft mindst uafgjort i, selv om tjekkerne er et af verdens bedste hold. Nu må vi i gang med at sende lys til danskerne, hvis næste kamp er mod Italien. Kampen skal vindes, og det bliver den også. Det er straks værre i næste kamp mod tyskerne, som også skal vinde efter pointtabet i den første kamp. Se indslaget om ishockey VM i Finland for nogle år siden, hvor der var en ekstra spiller med på banen. Der blev sendt lys af en sportsinteresseret læser, og det var med til at sikre meget flotte resultater i kampene mod nogle af verdens bedste hold, Canada og USA.

Valg i Frankrig

Ligesom vi – ud fra deres horoskoper - spåede det forrige valgresultat med Sarkozys sejr over Segolene Royal, siger vi, at nu har Sarkozy så mange spændinger, at han næppe vinder valget. Og hvis han mod forventning skulle gøre det, så vil resultatet blive nedslående. Ganske vist mangler vi Hollandes fødselstid, men han må stå til en sejr, der ganske vist er meget smallere end han stod til i meningsmålingerne forud for valget.

Slut på den græske finanskrise?

Lige en humoristisk gåde, som umiddelbart ser ganske korrekt ud...

En turist gik ind på hotellet i en lille by i Grækenland. Hun lægger en 1.000-kroneseddel på disken og går op for at tjekke sit værelse. Hoteldirektøren tager straks sedlen med sig og løber hen til slagteren og betaler sin regning der. Slagteren betaler bonden for det kød, han har købt på klods. Bonden kan nu betale sin regning på benzintanken, hvis bestyrer går til den lokale prostituerede og betaler sin gæld på netop 1.000 kr. Hun går hen på hotellet og betaler, hvad hun skylder der – netop 1000 kroner. Hoteldirektøren lægger sedlen på disken. I det samme kommer turisten tilbage fra sit tjek af det værelse, hun har lejet. Hun bryder sig ikke om det alligevel og kræver sine 1000 kr. tilbage. Hun tager sedlen på disken, og ingen har tjent så meget som en øre. Men hele byen er gældfri og kan se fremtiden i møde med sindsro.

Og se, således endte den græske krise...

En dræbt i soloulykke

Den 5. maj kl. 23.00 kørte 3 unge udlændinge af vejen ved en soloulykke ved Hals øst for Ålborg. Der er tiltagende fuldmåne og MANGE væsentlig spændinger til begge hovedakser. MC er i spænding til Pluto/Uranus-konjunktionen og AC/DC udløser Mars/Neptun oppositionen, som smyger sig hen over den nævnte opposition. Det vil sige, at Neptun (alkohol, stoffer) står meget tæt på 3. husspids (trafik). Det kan være et lærestykke i at finde de mest udsatte tidsrum i trafikken, som er vores ærinde, og her er et af dem, der er så tydeligt, at det næsten ikke kan skyldes andet end spiritus. Mars står for speederen, så de har haft for meget fart på og har mistet herredømmet over bilen og er endt i grøften.

Anden soloulykke

Antallet af soloulykker er af en eller anden grund i stigning. Den 4. maj over midnat blev en bilist dræbt ved Stokkemarke på Lolland. Han kørte i høj fart sammen med en 10-årig passager og mistede herredømmet over bilen, der kørte ud i rabatten og ramte et træ, hvor den 37-årige chauffør dræbtes på stedet, mens passageren blev slynget ud af bilen og kom på Riget. Neptun er ikke så involveret her, så ulykken kan måske blot skyldes for høj fart. Der er mange spændinger til det trafikale område. Uranus står i 3. hus med to spændinger. Merkur står der i spænding til Saturn. Medhersker over 3. hus er Mars, og den står i 8. hus (død). Horoskopet for denne ulykke er ikke så markant som for den anden.

Giroen

Giroen startede i år sensationelt i Danmark den 5. maj 2012 kl. 16.00, skulle jeg mene?

Venus står på AC, så det bliver en nydelse at se på og følge med i. Månen arter sig også meget flot. Det eneste problem er Mars-oppositionen til Neptun, der kan giver skader og ryttere, der må udgå, men ikke mere end normalt. Jeg vil heller ikke tro der kommer dopingtilfælde, selv om det godt kan forekomme, når Neptun står på 6. husspids i Fiskene i den nævnte spænding til Mars i 12. hus. Det generelle horoskop er lidt for godt til den slags, men et enkelt tilfælde kan ikke helt udelukkes.

Saxo Banks Manuel Boaro gør en god figur og det samme med Mads Christensen. Juan Heado har Saturn på Pluto til og med august, så han er i defensiven i denne sommer, eller betaler en høj pris for at være offensiv. Han har også Pluto til Saturn, så det er slemt på sigt, måske skal Riis skifte ham ud med en anden i år? Broderen Lucas Haedo står meget bedre og kan få noget af et gennembrud i år.

Alex Rasmussen, der vandt 3. pladsen i går, har i denne tid Neptun i spænding til Merkur, så han skal dels passe på skader og dels holde sig fra doping, hvad han sikkert også gør. Men han har ikke så gode ben, at han kan komme i betragtning til klassementet. Ej heller i Touren.



Humorskopet

DING DONG

DONG´s husorkester har skiftet navn fra Fritz the Cat til Fritz and the DONGkeys

Det sker, fordi man så håber at finde nøglen ud af (olie)krisen og finde vejen uden om en DONGstol



De kære fisk

Og så var der den om ægteparret, der begge var Fisk

Men det er de ikke mere. De blev skilt, da de ikke længere var på bølgelængde

I øvrigt var det også ved at være længe side, de havde kunnet holde skruen i vandet og havde vind i sejlene

Nu svømmede de så hver til sit efter endnu en skælsættende begivenhed i deres liv…



S-R-SF

Dette er den korrekte måde at betegne regeringen på – og til SF´s store fortrydelse. Havde de ikke fået så dårligt et valg, ville de have stået som nr. 2. Men det er der måske en højere mening med, kan vi se nu, for S-R-SF kan tolkes som ”S er SF”. Havde de stået som nr. 2 skulle det hedde ”S og SF er (det samme)”. Begge fører de nu blå politik, for det er i realiteten det, de fleste vil have, når det kommer til stykket. Ikke mange er parat til at afgive privilegier og dermed få en lavere levestandard. Det vil det dog alligevel ende med på et tidspunkt.





UGEHOROSKOP uge 19 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk



VÆDDER
Selvom du stadig har let ved at føle dig overvældet af for mange opgaver og gøremål, vil du opleve, at der nu kommer en anderledes ro på. Du føler dig godt tilpas, når du laver noget, der står dit hjerte nær, så prøv at sige nej til de mere kedelige, rutineprægede opgaver. Da du ikke er bange for at tage fat og arbejde for resultaterne, vil du komme langt.
PS: Et nyt job vil give mere i løn.
TYR
Du står på tærsklen til nye projekter, og det er nu, du skal kaste dig ud i de ting, du længe har planlagt eller tænkt over. Du får lyst til at komme ud og opleve noget nyt. Derfor bør du bestemt tage imod de muligheder der dukker op i løbet af ugen, for at komme lidt væk hjemmefra. Du kan tage din partner med, så I sammen får nogle nye, gode input.
PS: Du er god til at gennemskue andre.
TVILLING
Tiden er bedst til planlægning og arbejde på idéplan frem for igangsættelse af nye projekter. Sørg for, at du har alle de relevante oplysninger og detaljer klar, godt begyndt er faktisk halvt fuldende i denne tid. Du er normalt meget talende, men prøv at holde dine tanker for dig selv, du har nemlig selv alle de ressourcer, som du skal bruge.
PS: Guidet meditation vil give dig meget.
KREBS
En utrolig social uge venter, ikke kun privat men også på jobbet. Du vil sikkert gå til flere møder end ellers, og andre vil komme til dig for råd og vejledning. Er der noget, der ikke er helt som du ønsker på hjemmefronten, så kan du også med stort held få talt tingene igennem og finde frem til holdbare løsninger. Lav en lille status, er du stadig på rette vej?
PS: Mental stimulering er vigtig for dig.
LØVE
Der er positiv fokus på karriere og dine mål, især fra onsdag. Er du interesseret i et nyt job, så brug dit netværk og send også nogle ansøgninger. De ”frø” du sår nu vil gøre en stor forskel i den nærmeste fremtid. Fokuser på de ting, der er vigtigst for dig, og få så sagt fra overfor det, der egentlig ikke giver dig så meget på den lange bane. 
PS: Undgå konflikter.
JOMFRU
Alt, hvad der er nyt, anderledes og spændende vil fange din interesse. Køb en ny bog eller gå til et foredrag, du trænger til at blive stimuleret. I stedet for at dagdrømme, så planlæg en rejse eller bare en udflugt, gerne sammen med andre mennesker. Sker der ikke noget, så kan du føle dig rastløs, men det er dig selv, der bedst kan få tingene til at ske.
PS: Udvid din horisont.
VÆGT
Selvom det måske ikke udadtil virker som om der sker noget, så tager du meget store skridt, mentalt, på det indre plan. Du kan med held ændre på nogle af dine hæmmende overbevisninger og gøre op med begrænsende tankemønstre. Du får også mulighed for at sige fra overfor andre, for du vil nærmest blive presset til det. Ikke den letteste uge, men en uge med mange muligheder for forandring.
PS: Tag et skridt ud af din komfortzone.
SKORPION
Du er god til at tale med andre mennesker, men ikke alt samarbejde løber uden udfordringer. Det skyldes, at de mennesker du møder og omgiver dig med fylder rigtig meget. Samtidig er de meget bestemmende og det passer dig ikke, for du vil også meget gerne have tingene på din måde. Kompromiser bliver nødvendige, for at tingene skal lykkes.
PS: Der er mulighed for romantik.
SKYTTE
Du forstår at gøre hverdagen til en fest, til glæde for dem omkring dig, især kollegaer. Selv de kedeligste rutineopgaver bliver spændende, hvis du er en del af ”selskabet”. Du er mere kritisk end ellers, og derfor er dit arbejde også af god kvalitet. I din entusiastiske iver, kan det virke som om, du giver andre ordre, så pas lidt på med, hvad du siger.
PS: Gør ugen til en sund uge med fokus på kost.
STENBUK
Du er meget kreativ tænkende, men ikke alle dine ideer er lige gode og ikke alle bør søsættes. Du veksler mellem optimisme og pessimisme i denne uge, og dit svingende humør kan være svært at håndtere for dem omkring dig. Sørg for, at du får lidt tid alene, og find på noget, der gør dig glad. Ro og rutine i det daglige er nødvendigt lige nu. 
PS: Hold ikke din mening tilbage.
VANDBÆRER
Skal du træffe vigtige beslutninger så sørg for, at du har kendskab til alle facts. Din partner kan være til stor støtte og inspiration, hvis der er noget, du er i tvivl om. I taler godt sammen, så du behøver blot at række ud efter denne. Du har brug for tid til at lade op og samle kræfter, og det gør du bedst hjemme i din bolig med familien omkring dig.
PS: Rutineopgaver afslapper dig.
FISK
Denne uge bliver meget socialt aktiv. Du vil opleve, at du hele tiden er på telefonen, til møder eller bare taler med andre mennesker. Det er en god ide, hvis du lægger et par pauser ind i dit program, for til tider kan du næsten ”koge over” af indtryk. Oplever du, at du får hovedpine, så ved du, at det har været alt for meget. Søskende vil kræve opmærksomhed.  
PS: Sæt selv tempoet.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar