fredag den 25. maj 2012


Final Four

AG København er med i semifinalen i Champions League, og det er en meget flot præstation – den bedste i dansk klubhåndbolds historie.

Vi skal spille mod det spanske storhold Atletico Madrid i semifinalen, og det ser ud til, at vi kan vinde den med to overskydende mål. Keil vil helt sikkert vinde over Füchse Berlin, og vi skal derfor formentlig møde dem i finalen. Og HER bliver der drama, for Kiel er nok verdens pt bedste håndboldhold. Her får vi brug for at få sendt alt det lys, det overhovedet KAN sendes ned over det danske hold. Det hele sker i pinsen, og jeg håber, at lyset kan give AG København en sensationel sejr. Husk også at sende lys til holdet i den første kamp, som også er meget svær.

Jeg har lagt horoskoperne for de danske spillere, og her er Gudjonsson klart svageste led. Andre spillere har også svagheder, mest i form af Saturn spændinger, herunder Mikkel Hansen, som kan få svært ved at leve op til sit bedste. Men bare han er der, når han skal være der, så plejer det at lykkes med verdens bedste håndboldspiller. Men brug Gudjonsson mindst muligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar