søndag den 27. maj 2012


Ugekomentarer

Nye rabatter

Husk vore nye rabatter i butikken på Østerbro. Hver gang, du køber for 100 kr., får du en gratis T-shirt, prisme, nøglering, kuglepen eller paraply – alt med stjernetegn og uden reklamer.


HOROSKOPET

Abonner på Astrologimagasinet HOROSKOPET og få tre gratis horoskoper som gave til dig selv eller andre. Du får også 20% rabat på alle ikke nedsatte varer. Derved tjener du godt på at abonnere.


2012 – The Odyssey stærkt nedsat

Du får 30% rabat på 2012 – The Odyssey, hvor bl.a. Gregg Braden og Rick Levine bidrager. En informativ og tankevækkende film om, at "Jordens undergang ikke er, hvad den har været…". De 140 kr. plus evt. forsendelse 35 kr. kan indsættes på regnr. 3679, konto 1057 8590.


Antikvariat

Vi har nu etableret et antikvariat i Astrologisk Boghandel, som også fører alternative bøger i det hele taget. Her kan du købe billige, brugte bøger. Mange fremtræder som nye. Mail og hør, om den bog, du søger, findes her:





Ugen, der kommer

Der er ikke større temaer i spil i denne uge.

Mandag aften står Månen i spænding til Solen og Merkur, og det kan medføre lidt koks i følelser og kommunikation. Da Månen står i Jomfruen er det dog en storm i et glas vand og handler om småting.

Tirsdag formiddag står Månen i konjunktion med Mars, og det kan medføre temperamentsmæssige reaktioner og vredesudbrud, især i ægteskabelige relationer. Men det handler blot om detaljer.

Onsdag er en hyggedag. Om formiddagen står Månen flot til Jupiter og skaber glæde og optimisme, og omkring kl. 13.00 går den ind i Vægten og begunstiger de fleste relationer.

Torsdag står Månen flot til Merkur og begunstiger det at tale om følelser. Om aftenen er der lagt op til hygge på grund af Månens flotte Venus-aspekt.

Fredag, især eftermiddag og aften, står Månen harmonisk til Neptun og harmoniserer intuitionen og fantasien.

Lørdag er der megen energi, der brændes af, men på en god måde, da Månen står godt til Mars. Man vil se resultater.

Søndag præges af Månens spænding til Jupiter, og så skal man passe på ikke at overdrive og være for utålmodig og flyvsk.


Venus – en gang hvert 110. år

Den 6. juni 2102 fra ca. kl. 4.30-6.50 Kan man se Venus passere ind foran Solen. Vi kunne opleve det samme den 8. juni 2004. Vi skal 110 år tilbage for at finde to pasager med otte års mellemrum som denne gang. Nemlig den 8. december 1874 og den 6. december 1882. Næste gang bliver den 11. december 2117 og den 8. december 2125.

Venus sætter det kvindelige i centrum, og i perioden 1874-82 har man set nogle af følgerne af det arbejde, Mathilde Fibiger (1830-72) udførte i kvindefrigørelsens tjeneste. Hun har givet navn til Mathilde-prisen, som uddeles til markante kvinder, der kæmper for frigørelse fra et mandsdomineret samfund. Forrige år blev den eksempelvis givet til Anne-Grethe Bjarup Riis, som vi portrætterer i næste nummer af HOROSKOPET. Hun kæmper i disse år hårdt for at ændre på de udenlandske prostitueredes slavelignende forhold herhjemme.

Et andet eksempel er en ny opgørelse af kvinder i ledende stillinger og bestyrelser. Ifølge pressen er der indtruffet en ændring i kurven over kvinder på vigtige poster. Kurven skulle være knækket nu, helt uden kvotering. Måske er dette en virkning af den specielle Venus-periode.

De homoseksuelle vielser kan også ses i den optik, og hele børneområdet er der kommet stærkt forøget fokus på, ikke mindst via Lisbeth Zornig Andersens indsats. Hun er portrætteret i HOROSKOPET nr. 2/2012.

Og læg så mærke til, at Venus bevæger sig baglæns hen over solskiven. Den gik nemlig retrograd den 16. maj 2012. Det er derfor en meget speciel begivenhed, som det bliver spændende at se følgerne af.

Husk at du ikke må se direkte ind i Solen, du skal mindst bruge meget stærke solbriller. Man kan købe øjenbeskyttelse til begivenheden, som kan følges direkte på Planetariets hjemmeside under astronomi & rumfart – seneste nyt.


Dansk MGP flop grundet horoskopet

Soluna Samay er født den 27. august 1990 og er derfor så småt begyndt på en Neptun-spænding til hendes fødsels-Sol. Det gælder alle, der er født den dato, og dem der er født i de tidlige timer den 27. august – uanset fødselsår og fødested – får den at mærke først. Er du født den 24.-26. august er du i gang med denne spænding, der kan medføre kaos, opløsning og usikkerhed. Det er svært at planlægge noget, så man kan lige så godt tage tingene i den rækkefølge, de nu kommer.

Soluna udtaler her dagen derpå, at hun ikke forstår, hvad der er sket, og at hun er skuffet over den europæiske musiksmag. Sådan en holdning er rent tidsspilde. Hun må se at komme videre i livet, og det gode ved Neptun er, at denne står for alt, hvad der ikke kan måles og vejes, herunder kunst. Hun må glæde sig over, at hun overhovedet kom med og blev et kendt ansigt. Hun vandt det danske MGP, før spændingen satte ind. Den er eksakt i slutningen af 2012.


AG København tabte

AGK tabte i går den barske affære mod Atletico Madrid. De må se at komme op på hesten igen og få vundet dagens kamp om tredjepladsen mod Füchse Berlin, som kæmpede bravt i går mod Kiel og kun tabte med et enkelt mål. Der er som nævnt flere spillere, der kæmper med Saturnspændinger, som let kan sætte tingene i stå. Saturn står for autoriteter, og det vil være synd at sige, at dommerne var på vores side i går. Det kan være, vi skal huske også at sende lys til disse – naturligvis sammen med lys til det danske hold. Det får de hårdt brug for i dag, hvor de astrologisk set heller ikke skal bruge Gudjonsson ret meget, han er inde i en længere down-periode med besøg af Pluto, hvorimod de andre "kun" er det af Saturn, der ikke er lige så langtidsvirkende – men den er irriterende nok i den periode, den ER aktiv. Mikkel Hansen er en af de spillere, og det så vi tydeligt i går, hvor han slet ikke fik gang i sit spil, men nærmest stod passiv ude på fløjen og ventede på bolden.


Uventet navn var ventet – ny prinsesse

Vi har tidligere skrevet, at det er fuldstændig specielt horoskop, den nye prinsesse er indehaver af. Det er meget sjældent at se så stærkt et præg fra et enkelt tegn, her det originale Vandbæreren.

Det er næsten alt i livet, hun vil se på en original måde, og det er ikke underligt, at det allerede er begyndt med et helt uventet og overraskende (begge dele er Vandbæreren) navn, som ingen andre i noget kongehus verden over har båret. Hun kom til at hedde Athena efterfulgt af tre franske navne. Mere internationalt kan det ikke være. Selv Margrethe blev "oversat" til fransk.

Hun blev altså opkaldt efter den græske gudinde Pallas Athene, som var datter af Zeus, svarende til Jupiter, den største af guder, og derfor den største af planeterne – eller omvendt.

Man kunne også forvente, at Athena ville vise tænder allerede ved dåben. Hun er meget utraditionel og oprørsk, og vi så hendes utilfredshed, da præsten kom vand på hendes hoved. Som om hun sagde, at hvis hun skal døbes, skal hun nok selv gøre det. Det var bestemthed i hendes blik. Som vi skrev, kan hun blive alt fra it-nørd til den første astrolog i kongehuset siden Tycho Brahe. Ikke sådan, at hun i en periode ikke kan have et almindeligt job, men det skal være noget helt specielt, hvis det skal fange hende livsvarigt.

Vi må håbe, at det er det guddommelige, der vil symbolisere hendes liv, og ikke den nuværende situation i Athen, Grækenland. Pallas Athena var gudinde for visdom, videnskab, håndværk, kunst og krig. Hun var skytshelgen for byen Athen. Vi må håbe, hun snart vågner igen, måske er det i skikkelse af den lille prinsesse, som i hvert fald er noget ganske særligt. I romersk mytologi er navnet Athena Minerva.


Præster om Utøya

Det er noget af en gyser, man kan læse om i Politiken i dag. Gud skulle ifølge indslaget have haft en hensigt med bomben og massakren i Norge, hvor i alt 77 mennesker blev dræbt. Dette fremføres af flere teologer i Kristeligt Dagblad. Det har fået danske biskopper til at fare i blækhuset og erklære dette som det rene vås. En luthersk teolog og bibellærer siger det sådan: Gud ville omvende syndere og handlede ved Breiviks hånd. I Norge er teologer kommet frem med lignende holdninger.

Men hvad skal man mene? Umiddelbart har de præster ret, som mener, at det er guds straf over utugt og lignende, at massakren fandt sted. I hvert fald har Gud som den allestedsnærværende, almægtige og alvidende kraft i det mindste kendt til Breiviks planer. Og som allestedsnærværende måske endda været til stede hin skæbnesvangre dag.

Jeg mener ydmygt, at det gode og det onde er to sider af samme sag, de kan ikke eksistere uden hinandens modsætning. Og at det, der sker, altid har en dybere mening, men at det oftest er umuligt at granske, hvad denne så end er – endsige gøre sig til dommer over det, som den lutherske teolog, Peter Olesen, gør ifølge Politiken i dag.

Ærligt talt ville det være ganske forfærdeligt, hvis sådanne begivenheder kunne være helt tilfældige, som danske biskopper mener. En massakre MÅ ifølge dem åbenbart ikke have en årsag, men være ganske tilfældig – en enkelt gal mands værk. Og så koble Gud helt ud, når DETTE er belejligt. DET ville virkelig være bekymrende, hvis det var korrekt. Her er det godt at vide, at der bag det hele er en højere mening (som biskopperne altså ikke tror på!), selv om man ikke lige kan se den, forstå den eller acceptere den. På DEN måde er det måske ikke helt skævt, hvad det lutherske kirkemenneske mener.

Alternativet ville være, at Gud skulle i så fald skulle have TILLADT, at en gal mand kan være skyld i så fatale begivenheder.

Og hvordan skulle Gud bære sig ad med IKKE at være til stede ved en given lejlighed, især en så fatal en af slagsen - når han er allestedsnærværende?

Gud MÅ altså være med i plottet på den ene eller den anden måde, hvis man tror på en almægtig gud. Eller tror man måske, at han ikke blander sig i sådanne detaljer. Herregud, 77 mennesker – hvad er dette i sammenligning med over 7 milliarder på hele kloden?

Og når nu Gud er almægtig, så ville han vel have slået hårdt ned på Breivik, hvis der ikke var en "højere" mening med det, han gjorde? Og når han også er både alvidende og allestedsnærværende, så har han både vidst om det og været til stede. Det må være de fundamentalistiske præsters mening.

Disse præster mener altså tilsyneladende, at Gud er med i komplottet. Gud har så i øvrigt BIFALDET uhyrlighederne i Udkantsnorge – eller rettere: været den direkte årsag til dem.

Man må på den anden side sige, at uhyrlighederne har bragt noget positivt med sig. Sammenholdet og fællesskabsfølelsen har nok aldrig været højere i fredstid i landet højt mod nord. Sverige prøvede samme omgang i en anden skala med Palmemordet i 1986, som også har udviklet sig til at blive et nationalt traume.


Humorafdelingen

Gud og ratingbureauer

Ratingbureauer opdeler rask væk verdens lande i økonomiske kategorien, hvor en af de bedste er AAA. Dette er samtidig Guds kvaliteter: Almægtig, Alvidende og Allestedsnærværende. Gud viser sig altså i mange af livets detaljer, måske alle. De protesterende præster vil måske nærmere sige, at A´erne står for noget helt andet, siden de er så meget imod, at Gud også kan hidkalde en straf over os mennesker. Det skulle måske så hedde sig, at Gud er afmægtig, alt-uvidende og allestedsfraværende.

Religiøs "humor"

I begyndelse var ordet, sagde Gud

I begyndelsen var bordet, sagde gourmeten

I begyndelsen var horet, sagde den prostituerede. Og det er astrologerne ganske enige i, selv om det kan være på en anden måde, nemlig i betydningen HORoskopet…


Jordskælv

Indtil videre har jordskælvet kl. 4.04 søndag krævet 6 dødsofre. Det målte 5,9 på Richterskalaen, og der var flere efterskælv, det kraftigste var på 5,1.

Det er det største jordskælv i området siden 1300-tallet. 3.000 mennesker blev evakueret. Epicentret lå nordvest for Bologna, i Ferrara-regionen.

Ved jordskælv optræder jordtegn og jordtegnsplaneter ofte meget centralt. Pluto er også for det meste inde over. Og her må man sige, at alt klappede, hvad angår argumentationen. MC står på Pluto og udløser denne spænding til den pludselige, blitzagtige Uranus. DC står på Saturn og det formeligt vrimler med jordtegnsindflydelse. Derudover står opløsningsplaneten Neptun på 12. husspids i spænding til Solen.

Vi må se, om der følger flere naturkatastrofer med den indeværende solformørkelse. Jeg håber det ikke, men vi må indse, at vi har forbrudt os mod jordklodevæsenet i en sådan grad, at naturen uvægerligt vil tage til genmæle.


Tænketanken Mikro rapporterer om tanketanken

Som noget helt nyt vil vi (det er også mig, red.) for fremtiden tilstræbe at bruge et nyt og bedre ord for en tænketank, nemlig en tanketank. Dette er en meget bedre og mere dækkende betegnelse set ud fra de spirituelle realiteter. I æteren – en meget stor tank – findes alle tanker, der kan tænkes. De ER nemlig tænkt og skal bare fanges eller gribes. Vi vil derfor arbejde for at gøre alle til bedre ide- og tankefangere. Så vil vi komme til at opleve synkronicitet i stigende omfang. Flere og flere vil fange flere og flere tanker og ideer, og i fremtiden vil der komme et veritabelt kapløb om at fange de fleste og de bedste ideer til gavn for helheden.

I dag i Politiken oplevede jeg igen en skøn form for synkronicitet i form af anmeldelse af en ny bog om omstilling til grøn vækst af biologen og journalisten Jørgen Steen Nielsen, redaktør på Information. Ifølge anmeldelsen handler bogen præcis om det samme, som jeg er ved at skrive en længere artikel om til brug på bloggen og i Astrologimagasinet HOROSKOPET. Vi er helt på bølgelængde og bruger i udstrakt grad de samme termer og udtryk, og ser de samme sammenhænge. Vi har kort fortalt fanget de samme ideer og udtrykker dem nogenlunde ens.

Samme princip beskrives i bogen "Den 100. abe". Her begynder en abe at vaske sine kartofler i vandet, før de spises, og ideen breder sig "som ringe i vandet" blandt de andre aber. Men så kommer det overraskende – og det er længe siden jeg har læst bogen, så jeg håber jeg husker rigtigt. Ellers gør det ikke så meget, for det er sådan, mekanismen fungerer. Handlingen i bogen om de 100 aber foregår på en isoleret japansk ø. Alligevel sker der det, at kort efter at de 100 aber har fået ideen, begynder andre aber på fastlandet flere hundrede kilometer borte på det samme! Et andet eksempel er bygningen af pyramiderne, som er fundet på flere kontinenter, selv om disse tilsyneladende ikke har haft forbindelse til hinanden i den pågældende periode. Der er mange flere eksempler på dette, end vi tror. Det er sikkert derfor, at man i vor tid – grådighedens tidsalder – føler, at man skal tage patent på sine opfindelser, så man sikrer sig, selv om andre har fået samme ide, måske endda før en selv.

Det vender jeg stærkt tilbage til, nu gælder det dagens anmeldelse i Politiken. Jørgen Steen Nielsen mener, at vores økonomiske system er ved at krakelere, og at den globale økonomi har overskredet sine naturlige grænser. Derfor er det visionsløst, når politikerne forsøger at normalisere situationen ved at skabe vækst. Vi har i stedet brug for en gigantisk omstilling mod en grøn økonomi. På den måde vil man blot løbe ind i flere og flere kriser med øget styrke for til sidst at bryde totalt sammen, når boblen bliver så stor, at den river alt med sig i faldet som en anden øko-tsunami, der er altødelæggende. Men i den herskende politiske uvidenhed forsætter man som en anden Titanic lige lukt mod kataklysmen. Derfor handler det ikke blot om bevidstløst at sætte gang i hjulene igen. Der er tale om en basal systemkrise, når Pluto bevæger sig gennem Stenbukken, som vi ofte har beskrevet på bloggen, se link til slut - og den kan kun tackles på en fundamental måde gennem en omfattende omstilling til grøn og bæredygtig økonomi.

Bogen advokerer for at finde en ligevægtsøkonomi, der på bæredygtig vis holder sig inden for de grænser, som planeten kan klare. Forfatteren holder sig klogeligt fra at fastsætte disse. Kun planeten selv er bevidst om dem, derfor skal vi virkelig til at træde varsomt, men vi fortsætter i stedet bevidstløst vores vækststrategi. Politikerne skal jo genvælges, og folk skriger på vækst, hvad der ikke er dårligt i sig selv, hvis blot åndeligheden inkluderes. Åndelig vækst har ikke grænser, men den fysiske har, og det glemmer vi totalt. Her kommer verdens overbefolkning ind som det klart største problem, men her er der ingen løsninger fra politisk hold. Man stikker hovedet i busken. Det går jo heller ikke med færre vælgere, så hellere flere. Se tidligere artikler på bloggen.

Jørgen Steen Nielsen ser det sådan, at nogle områder kan vokse voldsom inden for bæredygtighedens rammer, men andre skal sættes på skrump gennem regulering. F.eks. kan vedvarende energi vokse, mens biler drevet af fossilt brændstof skal udfases. Forfatteren går ind for at sætte indkomstskatten ned og lægge flere afgifter på de ting, der belaster miljøet, og det kan ingen vist være uenig i. Der skal blot meget mere til, derfor er vi nødt til at gå et skridt videre og hurtigst muligt få statueret et eksempel. Her vil Mikro give sit bidrag på idefronten, hvor vi har vores styrke, så må andre træde til der, hvor deres styrker findes. Der er naturligvis tale om fri og gratis råd, da vi jo ikke har betalt for noget, som findes i forvejen – ganske vist i frøform. Men frø skal sås for at kunne spire og vokse sig store og stærke og udfolde sig på smukkeste vis. Det er rigelig betaling for at få mulighed for at blive en del af processen. At afkræve betaling ville svare til at tage sig betalt af sin partner for at producere et barn. Nu skal vi opbygge en Institution, og ikke lave PROstitution. Der skal mindre konkurrencementalitet til for at skabe mere glæde og lykke.


Et forsøg med et minisamfund

Det er den slags tanker, der skal flere på bordet af, men Tanketanken Mikro er gået et skridt videre, for vi kan ikke vente på, at politikerne tager affære. De spilder tiden med utilstrækkelige og uambitiøse 2020-planer mv. Vi har tidligere beskrevet en konkret plan om på forsøgsbasis at bygge et minisamfund i passende skala, og jeg har gennem journalist Peter F. Autzen fra Budstikken foreslået en skitse, hvor byen Fredericia kunne tiltage sig mulighed for at skabe en forsøgsmodel og gøre byen til verdens økologiske bæredygtigheds-hovedstad. Vi må se, om man tager handsken op, ellers vil andre gøre det, og det haster. Fredericia Kommune er i forvejen med i forsøget med frikommuner, som dog slet ikke er tilstrækkelig til at trække hele læsset i retning mod en omfattende omstilling.

Finansiering og virkeliggørelse

Det vil være optimalt, hvis der ikke kommer offentlige kroner ind i det, så man skal til at finansiere det over skatten. Der skal helst heller ikke gå politik i projektet, derfor vil det være optimalt at søge fonde, som vil synes om ideen. Jeg kan ikke forestille mig andet, end at de vil stå i kø, og at eksperter i økologi og bæredygtighed m.fl. vil gøre det samme. Jo flere, der trækker på samme hammel, jo bedre. På den måde vil resultatet både være til befolkningens og økologiens/bæredygtighedens bedste. Selve projektet skal helst også være bæredygtigt, selv om man i processen nok vil komme til at gå på kompromis en gang imellem. Frivilligt arbejde og økonomiske donationer i samklang med ekspertviden om energibesparelse og miljø i det hele taget. Jeg satser på at færdiggøre rapporten med de overordnede tanker i løbet af en måned. Indtil da kan man læse om tankerne i indslagene på bloggen og i Astrologimagasinet HOROSKOPET.

Link til bloggen:





Trepartsforhandlinger

Jeg vil anbefale at skære det ned til topartsforhandlinger, da det altid er sværere at forhandle, jo flere parter, der er tale om. Folk vil jo ikke arbejde alligevel, så hvorfor spilde tid med alle disse møder?

Måtte jeg forslå at arbejde på samtlige dage året rundt, som nogen næsten gør alligevel. Det skulle gælde alle hverdage, helligdage, feriedage, Tycho Brahesdage, karensdage, Mors dag, Fars dag, Brors dag og Søsters dag. Også den 11. time og den yderste time tager vi med. Selv Mortensdag kan vi slagte, medmindre det hele er en and. Det MÅ da batte.

Spøg til side. Der er naturligvis noget rigtigt i, at vi skal arbejde mere, hvor man vil have vækst – uanset arbejdsløshed. Det er for at få lokomotivet trukket i gang efter længere tids tomgang på sidesporet.

Forhandlingerne begynder i dag kl. 13.00, desværre på et T-kvadrat mellem Månen (kvinder, følelser), Uranus (hysteri) Og Pluto (modvilje). Desuden er både MC, Solen og Merkur i spænding til Neptun (kaos) i 6. hus, så det er ikke det bedste udgangspunkt for at nå til enighed. Der kommer til at skulle sluges kameler, hvis det skal lykkes. Heldigvis står Mars på AC i fine aspekter, det samme gælder Venus fra 190. hus. Så helt umuligt er det ikke, selv om det bliver en hård nød at knække.



DM i fodbold gik som forudsagt – også med målene - næsten





Her er et link med slutresultatet af forudsigelserne om DM i fodbold. Det gik meget flot, og jeg måtte ændre den første konklusion om, at det blev FCK, da jeg fik stillet horoskoperne op for FCN´s spillere. Mange har meget flotte horoskoper lige nu. Ja, næsten alle på holdet, så de har ramt det helt rigtige tidspunkt at sejre på.

Pluto sætter også sit spor på fodbolden. Mangeårig dominans kan stå for fald på linje med andre forhold i samfund verden over. FCK har vundet i 8 ud af de seneste 10 år. Hæderkronede OB var tæt på at ryge ned, for slet ikke at tale om Brøndbys kollaps.

Jo det er godt at hedde noget med FC nu. FCN, FCK of FCM fik de tre medaljer.


Søvndalske undersættelser – såkaldt sleepingdale humour

Søvndals besøg i USA gik ikke stille af her på bloggen, fordi udenrigsministeren inviterede sig selv hjem til Hillary Clinton. Nu har Hillary just meddelt, at hun vil gengælde Villarys besøg, og hun kommer til Danmark i næste uge. Villary sendte hende denne invitation efter hans besøg i USA:

May I have love to invite you to see my free marks (må jeg have lov til at invitere dig til at se mine frimærker, red.) next week?
I have a whole sampling alone from your land. Then we also can owe us (øve os, red.) a little in our music group The Sleepingdales, In Danish: Søvndal(sol)isterne – in English also called The Hillbilly Willies or The Villy Hillbillies. I was funny to jam with you and your sweet man, Billy. He is very "saxy" playing his beloved instrument. I bewonder him very much, and I look forward to seeing both of you here in Sønder Bjert. This small town lies not far from Colding and Vojens, and we have a saying – a socalled talkway – here in Denmark, when we translate English to Danish: "Somewhere a voice is calling" becomes: Sommervejr I Vojens og Kolding – and that is where I live. I am looking forward to wise you my place (ser frem til at vise jer mit sted, red.).

I can tell you, I am thinking of buying a new but billy car with some fart in. Maybe I have bought it already when you land here in next week. Then we can drive a turn in it. If you have a drive card, you can try to drive. It will be funny.

By the way I got a thought – not happening very often: Is it possible that you can bring such a car with you in your plane? I have heard I can spare many money with it.

I am looking forward to see you – with or without car.

Love, Villy



UGEHOROSKOP uge 22 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på





VÆDDER


Du vil uventet blive misforstået af andre, hvilket skyldes, at dit tempo er lidt for højt. Det skaber problemer for dig i form af forsinkelser og fejl. Især på jobbet bør du sætte tempoet ned, også selvom du har overskud og energi til at tage fat. Det bliver dog en god uge, da du nyder, når der sker noget omkring dig. Familie vil også kræve din opmærksomhed.
PS: Der er ikke noget, du ikke kan.


TYR


Der er ingen tvivl om, at du er god til at koncentrerer dig om, de vigtigste opgaver. Derfor vil du også være i stand til at få meget fra hånden. Du nyder nye udfordringer, som kræver, at du tænker på en alternativ og kreativ måde. Følg din intuition, føles det rigtigt for dig, så vil det også passe. Du har en god indfølingsevne, og du ved, hvad andre har brug for.
PS: Gør noget godt for dig selv.


TVILLING


En virkelig god uge venter dig især, hvis du udnytter dine kreative evner. Du kan opnå de mest utrolige ting, hvis du bruger tid på det, og du er seriøs. Det er dog en god ide, hvis du laver en masse delmål, da du ellers kan miste overblikket og køre sur i tingene. Du er, som vanligt, meget social, og du kan med held få hele familien med på boligprojekter.
PS: Det er ok at være lidt egoistisk.


KREBS


Dem som du omgiver dig med, vil prøve at presse dig til at hjælpe eller påtage dig opgaver, som du ikke har lyst eller overskud til. Det er ikke altid helt let at få sagt nej, men det er nødvendigt. Det gælder også på hjemmefronten, hvor du selvfølgelig gerne vil glæde familien, men det vil gøre dig irritabel og sur, så hellere sige fra.
PS: Du får brug for alene tid og for at slappe af.


LØVE


Der må meget gerne ske noget spændende, noget som udfordrer dig. Du vil få meget ud af, at være sammen med andre mennesker, både i fritiden med venner og på jobbet. Du er god til at arbejde sammen med andre, og du får meget ud af det, men det er dig, der bør stå i spidsen for projekterne. Hold dig ikke tilbage men spring ud i tingene.
PS: Dine muligheder er mange.


JOMFRU


Pas på med, hvad du får sagt på jobbet, de ting der først er ude, er ikke lette at trække tilbage igen. Du vil sikkert ikke føle, at du får den anerkendelse, du har fortjent, men i stedet for at blive gal og irritabel, så gør opmærksom på dig selv. Du kommer længst, hvis du har hjertet med i det, du gør. Derfor vil de projekter du føler for også overleve, de andre dø ud…
PS: Ikke alle er enige med dig – lad det passere.


VÆGT


Selvom du prøver og arbejder hårdt, er det ikke sikkert, at du får de resultater, du ønsker. Du kan føle dig handlingslammet, og der vil være situationer, du ikke kan gøre noget ved, men du må i stedet væbne dig med tålmodig. Du vil holde meget af at lære nye ting, og her vil du få succes. Det kræver dog stadig, at du er tålmodig og, at du samtidig overvejer dine muligheder nøje før du beslutter noget.
PS: Drop det perfekte.


SKORPION


Er der problemer imellem dig og din partner, kan de dukke op til overfladen med fornyet kraft. Tag fat og få løst uenigheder-ne så de er ude af verden. Et rask skænderi kan rense luften, men undlad at tage de "tunge skyts" i brug, det gør mere skade end gavn. Planlæg noget spændende til weekenden, det kan bringe jer sammen og over på den anden side.
PS: Brug dine venner, men træf dine egne beslutninger.


SKYTTE


Der er mulighed for en romantisk og dejlig uge. Men det er i høj grad et valg. Det afgørende er, hvordan du og din partner ser på tingene, der skal "to til en tango". Er du ikke i et forhold, så sid ikke hjemme alene, med mindre du ønsker det… Du kan møde mange spændende og interessante emner. På jobbet har du en god gennemslagskraft.
PS: Problemer kan opstå i din bolig.


STENBUK


Din hverdag er meget travl og du kommer til at jonglere med mange bolde i luften. Det bliver bestemt ikke kedeligt, men det uforudsigelige kan skabe forsinkelser på andre opgaver, du har planlagt. Tag dig tid til en timeout, for du kan brænde dit lys i begge ender, og det sætter sig. Det overordnede billede er vigtigt, og hertil kommer begrænsning.
PS: Familien betyder ekstra meget for dig.


VANDBÆRER


Selvom ikke alle er enige med dig eller lige så begejstrede for dine ideer som du selv, så husk at det i sidste ende er dig selv der bestemmer. Din partner vil være god til at råde og vejlede, når det kommer til jobbet. Inden du påbegynder ting, der har indflydelse på andre, er det en god ide, at du lige afstemmer det, så undgår du nemlig en del modstand.
PS: Fleksibilitet er nøgleordet.


FISK


Planer og arbejde i din bolig vil ikke forløbe uden udfordringer, men vil i sidste ende blive en stor succes. En god oprydning vil give dig luft og et overskud, som du slet ikke regner med. Du vil finde glemte sager, som vil inspirere dig og føre dig i en ny retning. Fælles projekter med familien eller andre vil være noget, du virkelig vil nyde – gå i gang!
PS: Det skal også være sjovt!










Ingen kommentarer:

Send en kommentar