søndag den 13. maj 2012


Nu også DAGENS kommentarer

Nu har ”Dagens kommentar” set dagens lys. Den er som tidligere nævnt tilegnet min kære søster og blev påbegyndt på hendes fødselsdag den 9. maj.

Det kan være både lange og korte indlæg, men de bliver udelukkende lagt direkte på bloggen, da vi har så mange abonnenter, at der skal betales for at få kommentarerne udsendt. Daglig udsendelse ville løbe op i adskillige tusinde kroner på årsbasis, så det er udelukket i disse sparetider. Men du kan gå direkte på bloggen via www.astrologihuset.dk og klikke på den orange firkant på forsiden.

Vi sender stadig den store portion ud hver søndag, og ved breaking news som i dag med tårnene i Rødovre, kan der også blive lagt noget på søndag morgen.



2012-bogen af Diana Cooper på tilbud

Vi har nogle få eksemplarer af denne fantastiske bog, som omhandler forudsigelser for 2012 og årene derefter.  Bøgerne sælges efter først-til-mølle princippet. Normalprisen er 229 kr., men den sælges for 150 kr. plus evt. forsendelse 35 kr.



Der er i ugens løb lagt mangt og meget direkte på bloggen, herunder om Sass Larsens horoskop. Det mest omfattende er lagt på den 9. maj, hvor det bl.a. handler om disse emner:

Opgør med støtteordninger

Pas på, at dette årti ikke kommer til at hedde idio-tierne i fremtiden

Nyt minisamfund i Fredericia?

Øvroen

2020-planen



Ugens konjunktion

Nu er vi virkelig ved at være tæt på den eksakte konjunktion mellem Solen og Jupiter, som begunstiger de fleste projekter og forehavender. Der er held og vækst på alle hylder i denne weekend. Det kan blive en virkelig festlig weekend for mange, men naturligvis vil aspektet ikke ramme lige heldigt ind i alle horoskoper, men generelt er det virkelig godt. Især, hvis det rammer gunstigt ind i ens horoskop. Det gør den fx for alle, der er født 10.-15. maj samt nogenlunde samme datoer i september og januar, uanset fødselsår. Så vidt jeg lige husker er Lars Løkke imellem dem, så han bliver virkelig ”løkkelig” nu! Regeringen har jo også lige snuppet næsten hele hans program.

Er du også en af dem, så er det eneste, du skal tage dig i agt for, ikke at forivre dig og overdrive FOR meget. Så skal du bare se løjer. Den er eksakt søndag, men stadig virkningsfuld i en del af næste uge.



Ugen, der kommer

Solen danne stadig den flotte konjunktion med Jupiter, som kan give held i økonomien, især i begyndelsen af ugen. Mars, Merkur og Pluto danner stadig stortrigonen fra sidste uge. Den er også mest eksakt i ugens begyndelse, som er meget flot i det hele taget. Alle de feminine tegn er begunstiget, se under tirsdag.



Mandag giver held i bl.a. økonomiske forehavende, især om eftermiddagen.

Tirsdag er ugens bedste dag, især for dem, der er født i slutningen af Fiskene, Tyren, Krebsen, Jomfruen, Skorpionen og Stenbukken. Ja, også mange andre datoer i de samme tegn er begunstiget. Dog kan der for Stenbukke født 8-12 dage inde i tegnet blive nogle udsving på grund af Pluto. Det vil sige 30.12-2.1., uanset årstal.

Onsdag er atter en fin dag, dog med nogen følelsesmæssig uro på grund af Månens konjunktion med Uranus i spænding til Pluto. Dette gælder især dig, der er født 8-12 dage inde i hhv. Stenbukken, Vædderen, Krebsen og Vægten.

Torsdag er også en helt o.k. dag, nu begynder aspekterne dog at blive mindre eksakte.

Fredag er det samme som torsdag. Månen skifter tegn til Tyren få minutter efter kl. 12.00. Det giver mere ro og mulighed for nydelse.

Lørdag danner Månen stortrigon med Mars og Pluto, hvilet er virkelig gunstigt for energi, følelser og dybde.

Søndag er hele fire planeter i konjunktion og giver megen energi: Solen, Jupiter, Månen og Merkur.



To huse i kontrolleret nedrivning

To beboelsesejendomme i Rødovre bliver i dag kl. 12.00 revet ned ved hjælp af sprængning. Beboerne i området blev evakueret fra kl. 6.00 og kan først begynde at vende tilbage kl. 18.00.

På en måde er dagen og tidspunktet velvalgt astrologisk set. Voldsomhed er ildtegnene. AC står i Løven i spænding til de to ildplaneter Solen og Jupiter, som står højst (det er højhuse) i horoskopet i 10. hus (de er eleverede). Den tredje ildplanet Mars står centralt i 1. hus i spænding til Månen og Neptun (hjem og opløsning). Spændingerne til ildplaneterne kan måske betyde, at der bliver brugt for meget krudt, eller at der kan gå ild i noget omliggende. Men nedrevet, det skal husene nok blive. Måske vil nogle også blive oprevet over nedrivningen...

Humoren bag

De to højhuse/tårne i RØDovre kan vi i lighed med Twin Towers i New York – nu Ground Zero – kalde dem for Redover Twin Towers. Og Helle Thorning har vi for længst omdøbt til Tårning. Dels fordi hun er født kun et par stenkast fra Twin Towers tårnene i nærheden af TÅRNvej i Rødovre. Dels fordi regeringen blev dannet på de 14 dage i Tårnet/hotellet Crowne Plazas 25. etage i Ørestaden, som vi dengang døbte Crowne Zero, fordi de var så længe om at få dannet den nye regering. Økonomi var omdrejningspunktet, og der var ikke nok kroner til stede i Øre-staden. Der blev dog lige akkurat penge til at sende hvid røg fra det sorte tårn, som ved et andet pavevalg.

Men hvem ved? Måske er det nu ved at være Ovre med de Røde – i hvert fald med tårnene i Rødovre. Måske er det også Ovre med de Røde i regeringen?

Nå men i dag gælder det tårnene, som længe var ”en tårn” i øjet på boligskabet. Så må vi se, hvad der skal bygges på grunden – måske Zero Buildings på Nulgrunden.



Helles Angel

Nu er Henrik Sass Larsen som forudsagt vendt tilbage til toppolitik. Astrologisk set nok en anelse for tidligt, men han bliver helt sikkert set som en frelsende engel i det skrantende parti, der var så overivrig efter at få ham tilbage på en post, der ikke kræver sikkerhedsgodkendelse, at det kom til at gå lidt for hurtigt. Det fik i øvrigt det ret gode budskab med 2020-planen til at drukne pressemæssigt.  Sass skal i øvrigt vidne i retssagen fra Køge meget snart, og der er en uafsluttet sag hos ombudsmanden. Og så er han ikke blevet færdig med sin Neptunspænding. Så enten er han ikke den frelsende engel, Helle håbede, eller også ER det umuligt for ham med de udfordringer, hans parti står i. Men nu kan man i dansk politik både tale om en Hans Engell og en Hendes Engel.

Henrik har to væsentlige billeder hængende på sin væg. Det ene er af idolet Johnny Cash – og det andet er af Margaret Thatcher, som han anser for at have afviklet velfærdsstaten. Det må jo så være et såkaldt ”skræmmebillede”. Det er dog kun et lille billede i sort-hvid, hvor Cash-billedet er et stort billede – også i sort-hvid, men så kan vi sige, at det er i ”stort-hvid”. Og så rimer Cash jo også på Sass, der sikkert snart tager navneforandring til Sash - og Larsen kan blive til Largen – Henrik den Store. Men er der to navne, han ikke vil tage, så er det Suzuki Henrik og Henrik den Ottende. Så hellere Jern Henrik, Store Henrik eller Store Larsen (fra det danske landshold, der blev mestre i 1992). Nu er det Store Henrik fra Køge mod Lille Lars fra Græsted. Men måske ER Thatcher den eneste, der kan få Sass til at makke ret (af engelsk: Marga- ret). Lige nu er han bare manden, der kom op af fryseren fra en kummerlig tilværelse på bunden (af kummefryseren…). Han kom så at sige ind fra kulden, er blevet tøet op, kommet ind i varmen, ned fra Suzuki´en – og op på hesten. Nu må vi se, om han har hestekræfter nok til at drive den frem over stepperne. Det vil kræve en del knofedt at profilere partiet, men han må klare det på bedste ”profilaktiske” maner.

Store Henrik er klar til kamp, men denne gang er det ikke Tommy Kamp, men en kamp i Sass-ligaen. Det bliver også en kamp for hans personlige profil, som dog først har mulighed for at blive toptunet, når han får Neptunspændingen overstået til næste år. De to profiler, der allerede nu kæmper om at blive Thornings kronprins, er Vædderen Nick Hækkerup og Vandbæreren Nicolai Wammen – de to Nick´er er dog ikke Nicke-dukker. De udkæmpede deres egen styrkeprøve i ly af fremstillingen af 2020-planen. Vinderen af denne kamp kan meget vel vise sig at blive, ja – Mette Frederiksen. Vi må lige se på de tre horoskoper en dag, vi har deres data. 

Socialdemokraterne er udfordret over hele banen, inklusiv fløjene og målmandsposten, og det ER svært at være målmand, når der scores så mange selvmål. Og de Radikale har fået en ønskestart og en ønskeposition i regeringssamarbejdet. Men de to største udfordringer er de besværlige, gamle gruppemedlemmer og så Enhedslisten, det såkaldte støtteparti, som godt kan svigte S i den kommende tid, hvor statsministeren må kæmpe med SIN Neptun-spænding. Presset er generelt meget stort – ikke mindst fra pressen…

Nu er Sass trukket i arbejdstøjet og vil udfordre Venstre og bl.a. udfritte Løkkes om SIN 2020-plan. Den kan dog nok ikke være SÅ anderledes igen, når rød blok hovedsagelig fører blå politik.

Der er gang i magtkampene. Der har også lige været magtkamp om en toppost i SF Ungdom



Søren Gade også klar til kamp - det må være Gadekamp…

Tidligere forsvarsminister Søren Gade bliver nu spydspids i en toppost i landbruget, som må siges at være i akut krise: Grise i krise.

Nu er han også kommet over spændingsaspekterne i sit horoskop. Nu skal han ligesom Sass ”bare” stå til regnskab overfor fortiden. Ting, der er forgået der står ikke altid til at ”rocke”. De kan dukke op lang tid senere. Der opstår dog ikke nye temaer/problemer. Men der vil altid være dem, som man evt. ikke har fået skovlen langt nok ind under.



Mord på Dalai Lama?

Det forlyder, at Kina vil forgive Tibets åndelige leder, og astrologisk set skal han helt sikkert også passe på, da Pluto er i spænding til hans Mars resten af i år. Desuden er der både Saturn- og Uranusspændinger til hans fødselsplaneter, hvilket betoner alvoren endnu mere. Også selv om han bor under topsikre forhold i Indien. Og når han også er clairvoyant, kan han sikkert undgå at blive myrdet.

Kineserne skulle angiveligt være i gang med at træne hovedsageligt kvinder i en mordaktion, hvor de bliver trænet i at komme gift i deres hår eller på tørklædet. De skulle så søge velsignelse hos Dalai Lama og på den måde få gjort kål på ham. Måske en slags kinakål...




Lidt fra den 9. maj her:

Nu er vi virkelig ved at være tæt på den eksakte konjunktion mellem Solen og Jupiter, som begunstiger de fleste projekter og forehavender. Der er held og vækst på alle hylder i denne weekend. Det kan blive en virkelig festlig weekend for mange, men naturligvis vil aspektet ikke ramme lige heldigt ind i alle horoskoper, men generelt er det virkelig godt. Især, hvis det rammer gunstigt ind i ens horoskop. Det gør den fx for alle, der er født 10.-15. maj samt nogenlunde samme datoer i september og januar, uanset fødselsår. Så vidt jeg lige husker er Lars Løkke imellem dem, så han bliver virkelig ”løkkelig”nu! Regeringen har jo også lige snuppet næsten hele hans program.

Er du også en af dem, så er det eneste, du skal tage dig i agt for, ikke at forivre dig og overdrive FOR meget. Så skal du bare se løjer.

Sig det til dem, du kender, så de får det udnyttet.



Pluto gennem Stenbukken: Opgør med fortiden

Der er mange eksempler på, at Pluto som forudsagt symboliserer et opgør med fortiden. I dag kan man læse om en dansk spion, der arbejdede for Stasi og gennem seks år holdt det hele hemmeligt for sin kone. Pluto står også for spionage.
Men mest markant er de mange børnemisbrugssager, der er dukket op i de senere år. Lige nu er Rebild-, Mern - og Brønderslevsagen aktuelle. Men den mest spektakulære af sagerne er Lisbeth Zornig Andersens, forfatter og formand for Børnerådet, brandaktuelle filmberetning ”En barndom i Helvede”. Astrologimagasinet har i sit seneste nummer et astrologisk og historisk portræt af Zornig (navnet betyder vred), hvor vi går i dybden med årsagerne til den ulykkelige barndom.
Men Pluto lader det ikke blive ved de sager, der er kommet frem indtil nu. Den står for det ultimative opgør, og når den først har taget fat, så helmer den ikke, før hver en sten er vendt. Vi kan derfor vente et helt jordskred af nye sager, efterhånden som åbenheden breder sig. Det vil vise sig, at der engang har været et massivt mishandlings- og misbrugsproblem i hele det danske samfund. Det er ikke tilfældigt, at Zornigs mor står frem i filmen og endda inviterede veninder hjem for at se filmen – og endda begyndte at snakke om helt andre ting et stykke henne i filmen. Det viser, at problemet har været meget mere omfattende, end vi har vedkendt os det indtil nu. Men nu kom Pluto altså lige forbi, og så skal den skinbar(n)lige sandhed frem i lyset – råt for usødet.
Zornig har kraftige spændinger i sit horoskop i denne tid, så der er ikke tvivl om, at det er hårdt for hende. Men da hun gør det helt rigtige, kan det ikke undgå samtidig at være en lettelse at få det hele frem, så alle kan lære af det.
Læs den spændende artikel om Zornig i HOROSKOPET nr. 2/2012. Du kan abonnere på bladet for 260 kr. årligt, og du får hele 3 gratis horoskoper, du kan bruge som gaver til dig selv og andre. Og så får du som noget nyt 20 % rabat på næsten alle ikke nedsatte varer på www.astroshop.dk

Bjørn Elmquist mobbet
Et andet eksempel er det tidligere folketingsmedlem for Venstre - og senere for De Radikale - Bjørn Elmquist, der er født den 13. november 1938 i Svendborg. Det var blot et andet problem, nemlig mobning, som Pluto også vil vide at tage fat på. Han fik rigtig mange tærsk af skolekammeraterne, og det lærte ham at slå fra sig. Det kom dermed til at forme ham. Han har både Uranus-, Neptun- og Plutospændinger i denne tid, og det forsættet et par år frem, så jeg vil tro, at han vil indstille nogle af sine mange aktiviteter i den kommende to-års periode. Han er i øvrigt tidligere skærmtrold på DRTV og udenrigskorrespondent samme sted. Han har skrevet flere bøger og er jurist og retspolitiker med særlig interesse for menneskerettigheder.



UGEHOROSKOP uge 20 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk



VÆDDER
Er der en, du skylder en undskyldning, så kan du lige så godt få det ud af verden nu. Det vil sinke dig og optage dine tanker, hvis du ikke får det gjort. De projekter du påbegynder nu vil være holdbare, men det kræver lidt tålmodighed, for det vil ikke gå så hurtigt og glat, som du kunne tænke dig. Du må tage dig tid til at overbevise andre om din genialitet.
PS: Mere handling og mindre snak.
TYR
Du har et overblik der gør, at du kan nå alt det, du gerne vil. Der sker samtidig virkelig noget, og det er dig selv, der får tingene til at ske, så du kan være godt tilfreds. Det kræver koncentration, men også det har du, samt en målrettethed og stædighed, der sætter kronen på værket. En fem stjernet uge venter, du skal ”bare” række ud og udnytte det. 
PS: Sig nej tak til det, der ikke er til gavn for dig.
TVILLING
Dit selvværd vil ikke have det helt godt, og derfor vil du til tider have lyst til at trække dig lidt tilbage. Selvmedlidenhed er ikke løsningen, men selvforkælelse derimod kan sagtens virke. Nye opgaver vil få en noget svær start, så få i stedet færdiggjort gamle projekter. Du ser med alvorlige øjne på dit parforhold, undlad forhastede beslutninger lige nu.
PS: Sæt tempoet lidt ned.
KREBS
Du kan blive såret, da du møder modstand fra andre, som du ikke har regnet med. Tag det ikke så personligt, men koncentrer dig om det egentlig punkt for uenigheden. Bevar roen, også i dit parforhold, det er nemlig opskriften på succes i enhver forhandling i denne uge. Venner vil betyder meget for dig, og selvom du ikke altid er enig, så vær åben og lyt.
PS: Tag dig tid til en timeout eller to.
LØVE
Du fremstår stærk, stærkere end du selv føler, at du er. Det gør, at andre ikke vil pakke deres meninger eller kritik ind, men give den direkte og lige på. Der er sikkert en snert af jalousi indblandet, for du skal ikke tro, at du er noget… Det er ikke retfærdigt, men du må kæmpe for din ret og for det, du tror på. Tingene løser sig, så prøv på ikke at tage det så tungt 
PS: Stå ved dig selv.
JOMFRU
Der er en indre oprører gemt i dig. Du føler en rastløshed og en indre uro, som bare må resultere i, at der sker noget nyt og anderledes. Find et spændende projekt som du kan kaste dig over, og find inspiration på biblioteket eller i boghandlen. Du har energi og drive, så du kan få tingene til at ske, slå dig løs og glem alt om kedelige rutineopgaver, hvis det er muligt.
PS: Plej dit parforhold.
VÆGT
Der vil være områder, hvor du bestemt ikke er enig med din partner, og det kan være noget udfordrende. I stedet for at knibe udenom, så tag fat om problemerne, for løsningerne vil være lettere end I tror. Du er ikke så tilbøjelig som ellers til at bøje af og glatte ud, hvilket kan overraske dem, du omgiver dig med. Det er godt for dit selvværd, at du står fast på dit.
PS: Tag de kampe, der skal tages.
SKORPION
Vigtige beslutninger omkring parforhold bør vente til senere. Det er nemlig ikke altid, at du får tænkt dig nok om, og så kan du gøre noget, du senere fortryder. Du vil have mulighed for at møde nogle spændende mennesker, som vil efterlade et stort indtryk på dig. Du har tendens til at sammenligne mennesker og det falder ikke altid ud til nogens fordel.
PS: Underlæg dig ikke andres luner.
SKYTTE
Du har mange projekter og interesser og du kaster dig glad og gerne ud i alt, hvad der er spændende og nyt. Det gør, at dit forhold falder lidt i baggrunden, hvilket ikke glæder din partner. Prøv at involverer denne, men kan du ikke det, så lad dig ikke stoppe, du har så meget fart på, og det vil være egoistisk at hindre dig i at nå dine mål og drømme.
PS: Husk at færdiggøre dine projekter.
STENBUK
Desværre bliver du nød til at tage dig af en masse praktiske og daglige gøremål. Du har dine tanker et helt andet sted, da du er fuld af kreative ideer og drømme. Det irriterer dig at blive forstyrret, men du må tage hånd om det, der skal tages hånd om, på ægte ansvarlig stenbukkemaner. Fokuser på det positive i det daglige og forkæl dig selv mere end ellers.  
PS: Du må være lidt mere nærværende.
VANDBÆRER
Gamle ideer og projekter kan atter dukke op i dine tanker, og det bør du bestemt lytte til. Der er en grund til, at du får de indskydelser, du får, tiden kan meget vel være inde til at tage et skridt i en ny retning. Selvom et projekt kan virke noget usikkert, så kast dig ud i det, hvis det føles rigtigt inden i. Familie og partner bør have ekstra fokus i denne uge. 
PS: Du har en god intuition, brug den.
FISK
Andre vil prøve at bestemme over dig og din tid. Lyt til familien, men sig fra overfor mennesker, der ikke betyder helt så meget for dig. Din bolig kan trænge til et eftersyn, så lav eventuelt en liste sammen med din partner over fejl og mangler og ikke mindst ønsker. Tag dig tid til at nyde de stille øjeblikke med din partner, der er en dejlig harmoni.  
PS: Tillad dig selv at tage nogle pauser.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar