søndag den 13. maj 2012




To huse i kontrolleret nedrivning

To beboelsesejendomme i Rødovre bliver i dag kl. 12.00 revet ned ved hjælp af sprængning. Beboerne i området blev evakueret fra kl. 6.00 og kan først begynde at vende tilbage kl. 18.00.

På en måde er dagen og tidspunktet velvalgt astrologisk set. Voldsomhed er ildtegnene. AC står i Løven i spænding til de to ildplaneter Solen og Jupiter, som står højst – det er højhuse) i horoskopet i 10. hus (de er eleverede). Den tredje ildplanet Mars står centralt i 1. hus i spænding til Månen og Neptun (hjem og opløsning). Spændingerne til ildplaneterne kan måske betyde, at der bliver brugt for meget krudt, eller at der kan gå ild i noget omliggende. Men nedrevet, det skal husene nok blive. Måske vil nogle også blive oprevet over nedrivningen...

Humoren bag

De to højhuse/tårne i RØDovre kan vi i lighed med Twin Towers i New You – nu Ground Zero – kalde for Redover Twin Towers. Og Helle Thorning har vi for længst omdøbt til Tårning. Dels fordi hun er født kun et par stenkast fra Twin Towers tårnene i nærheden af TÅRNvej i RØDovre. Dels fordi regeringen blev dannet på de 14 dage i Tårnet/hotellet Crowne Plazas 25. etage i Ørestaden, som vi dengang døbte Crowne Zero, fordi de var så længe om at få dannet den nye regering. Økonomi var omdrejningspunktet, og der var ikke nok kroner til stede i Øre-staden. Der blev dog lige akkurat penge til at sende hvid røg fra det sorte tårn som ved et andet pavevalg.

Men hvem ved? Måske er det nu ved at være Ovre med de Røde – i hvert fald med tårnene i Rødovre. Måske er det også Ovre med de Røde i regeringen?

Nå men i dag gælder det tårnene, som længe var ”en tårn” i øjet på boligskabet. Så må vi se, hvad der skal bygges på grunden – måske zero buildings på Nulgrunden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar