tirsdag den 22. maj 2012


Jordskælv i Bulgarien

Den 22. maj kl. 1.23 lokal tid ramte et jordskælv Bulgarien. Der er ikke større ødelæggelser og ingen er omkommet, men det er næsten også den eneste forskel fra jordskælvet dagen før ved Bologna. De havde samme størrelse, her dog 5,8, Bologna var 5,9. De havde begge epicenter 24 km nordvest for en større by – i Bulgarien var det hovedstaden. Skælvet ved Sofia varede i flere minutter og blev som det i Italien fulgt af efterskælv.

At der ikke er døde kan hænge sammen med, at Pluto denne gang ikke er i aspekt til nogen hovedakse. Det mest bemærkelsesværdige i horoskopet er, at MC/IC-aksen er i spænding til Sol/Neptun-spændingen.

To spillere mere

Jeg glemte to spillere i analysen af FCK-spillere. Sølvi Ottesen vil få et fint efterår og sikkert også score mod Silkeborg i sæsonens sidste kam den 23. maj kl. 20.00. Pierre Bengtsson er som mange af de andre spillere spændingsramt i foråret. Bengtsson dog kun af Saturn. Den er væk etl efteråret, som bliver bedre for ham.


Slutkampene
De sidste kampe i forårssæsonen spilles den 23. maj kl. 20.00. Alle kampe har derfor stort set samme horoskop. Der er dog mindre regionale forskelle. Astrologisk set står udeholdene lidt bedre, så det går lige op med hjemmebanefordelene. Det bliver ret lige kampe, undtagen dem, hvor der er forskel i motivationen, og flere hold har intet at kæmpe for, andet end æren, og det er ikke altid nok.

Lyngby- Brøndby: Vi har set, at Brøndby har sluppet hele tre landsholdsspillere til Morten Olsen på grund af EM. De mangler altså på et i forvejen motivationsløst Brøndby-hold. Det bliver Lyngbys store mulighed for at slutte med en hjemmesejr.

AGF-FCM: Her har AGF sikret sig europæisk deltagelse, mens FCM kan avancere, hvad der sikkert bliver afgørende her. Smal udesejr.

SønderjyskE-AaB: Her er intet på spil, så det er nok et kryds, men hjemmeholdet vil nok vise sit publikum noget her.

FCN-Horsens: Her har begge noget at kæmpe for, mest FCN, der kan blive mestre i tilfældet af en sejr. De vil dog nok være noget nervøse, hvad der kan give Horsens et forspring, så de kommer foran. Det kan så blive indhentet i kampens sidste del. De to bedste for Horsens er Lasse Kryger og Jeppe Mehl. Og Aslam, hvis han kommer med. Hos FCN er disse på toppen: Lorentzen, Okore, Kildentoft, ranskov og Mikkelsen. Men det er svært at sige om de vinder både kampen og mesterskabet, eller "kun" mesterskabet.

FCK-Silkeborg og OB-Køge: Kun FCK har noget at kæmpe for, men med de mange spændinger i de fleste spilleres horoskoper, kan de ikke lave en OB´er, selv om de burde kunne, da udeholdet intet har at kæmpe for. OB vandt 4-0 i næstsidste kamp og ligger til at vinde over Køge, der ER rykket ned. De vil i så fald slutte af med to sejre, og det er godt for næste sæson, det giver selvtillid.

Smal sejr eller uafgjort til FCK, og sejr til OB.

Hvem vinder mesterskabet?
Nu har jeg set på Horsens-spillernes horoskoper. De er pt. bedre end FCK´ernes, men de hamler ikke op med FCN-spillernes. Trænermæssigt ligger FCN ikke bedst, så det ligger MEGET tæt. Konklusionen må blive, at med den mange flotte FCN horoskoper kører de en sejr hjem over Horsens og afgør det selv. De har dog en udfordring, at de kan blive nervøse. Undgår de dette, er den hjemme. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar