torsdag den 10. maj 2012


Dagens kommentar 10.5.12.

Henrik Sass Larsen

Har lige kigget på hans planeter igen. Astrologisk set burde det have ventet lidt længere med den udnævnelse, til han var helt færdig med sin Neptun-spænding. Men regeringer har haft travlt med at få ham ind i varmen igen på grund af presserende opgaver. Neptun er uklarhedernes planet. Og valget af Sass gav godt nok store smil, men ingen klare svar.
Som vi skrev i går skal han ikke spille alt for meget med musklerne resten af i år. Han har jo naturligvis lært ikke at skaffe billig mad fra Café Vanilla i Køge. Men det er en fordel, at han ikke er noget ubeskrevet blad (PET har flere notater om ham)…


Hvem bliver Danmarksmester i fodbold?
FCN og FCK kæmper nu næsten side om side – FCK fører med et enkelt point. FCN har den bedste aktuelle form, men FCK har erfaringen og stabiliteten, når det gælder. Men hvad der er mest spændende astrologisk set er, at begge klubber er stiftet den 1. juli og derfor har Pluto inde over i klubhoroskopet. Så her står de også lige, vi må derfor se på trænernes horoskoper for at komme til en konklusion. Det vil være meget tæt, og det ER FCK, det står bedst. Kasper Hjulmand er på vej ind i en meget stærk spændingsperiode, hvor Neptun udløser op til flere planeter i de næste 3-4 år. Spørgsmålet er kun, om den når at bide sig fast præcis i den måned, dette aspekter begynder rent teknisk – nemlig i maj 2012. Men når det ligge SÅ snert, så må jeg skyde på FCK som den sandsynlige vinder. Men det bliver da godt nok spændende at se, hvordan der superkompetente FCN-træner får tacklet SÅ store udfordringer. Jeg vil ikke tro, han kan undgå at skifte klub i den periode, selv om klubben lige nu er særdeles tilfreds med ham. Måske venter en nedtur allerede i næste sæson. Hans klub skal passe meget på hvem de køber og sælger, når både klub og træner er i spænding. Hjulmand er født den 9. april 1972. Carsten V. Jensen er født den 28. februar 1963.

To centrale spillere er Dame n´Doye og Cesar Santin, som begge er født i begyndelsen af Fiskenes tegn og derfor har Neptun hen over deres Sole. Doye skal ”tackle” dette på den måde, at han skal få flow (Neptun) i sit spil, ved at bruge sin musikalitet og intuition, så skal han nok komme oven på. Santin derimod bør sælges hurtigst muligt. Han trænger til nye græsgange og har virkelig mange spændinger i sit horoskop i de næste to år. Ud over Neptun har han hele to Pluto-spændinger, to Uranus- og to Saturn-spændinger. Det er meget sjældent at se så mange spændinger i et horoskop på en og samme tid. Han bør sælges for alles bedste.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar