lørdag den 19. maj 2012


A day in Sleepdales life – fortsat

Vi har I ugens løb bragt flere vittige indslag om vores udenrigsminister. Nu er det kommet frem, hvilke scoretricks han benyttede, da han inviterede sig selv hjem til Hillary og Bill – The HillBillies. Først er der dog lige en tilføjelse til deres samtale om, hvilke interesser de havde som børn.

Villy: I must be early to say that I also sampled a little on freemarks in my barndom and youngdom, but only in my freetimer (kun i fritimerne, red.)

I could forestill me, that you sampled on baby ducks (barbidukker, red.)

Villy blev mere og mere betaget af Hillary. Han ikke alene bewonder hende, men kommer efter en drink med denne dristige udtalelse:

I only have ice for you, and my ice (eyes) are melting at your poles, let us make a melting plot. Det lover jeg dig – I really love you that.

De kom også til at snakke om dagen i forvejen, hvor Villy scorede sin date, og hvor han kørte på:

Is your man also sampling free marks? Yes, once, he still have them, my own Bill. Can we take home to see them with the same? Kan vi tage hjem til dig og se dem med det samme?

Og således hyggede de sig til nattens ende. Villy the Tricker og Hilly the Billy



Tænketanken Mikro

At rådgive lande langsigtet, som vi her i tænketanken Mikro i al beskedenhed forsøger at gøre, er faktisk det samme som at rådgive klienter. Man kan ikke sige, at det VIL gå sådan og sådan, men hvad der vil være optimalt at gøre i den givne situation. Man kan foretage en konsekvensberegning af den og den handling, man ønsker at foretage.

Derfor er det også svært at sige, at krisen bliver ved så og så længe, for hvad er det man ønsker skal blive resultatet. Her skriger alle i munden på hinanden: Vækst. Og når der er SÅ stor enighed om noget der er så forkert (Man skulle gøre som Merkel), så kan det meget vel tænkes, at

First of all I have to say I love you

And my eyes are melting on your poles

I know it good

Kesslers boksebrag i aften

Mikkel Kessler og hans modstander blev I går indvejet til lørdagens kamp. Det skete på Hotel Crown Plaza, hvor regeringen fandt deres fælles grundlag (trepartsforhandlingerne…) i deres registrerede forhold. Derfor kalder vi nu hotellet for Crowne  Zero, på linje med Ground Zero. På hotellet endes man om mangt og meget, men løfterne fra valget blev der set stort på, da forliget skulle tilvejebringes. Men nogle enkelte løfter KOM dog med, selv de færreste blev indfriet, hverken kroneløfter eller koneløfter. I stedet kom der masser af kronekløfter konekløfter mellem de to kvinder i regeringen.

Det tegner med andre ord ikke for godt for Mikkel Kessler, men lad os lige se på hans horoskop. Greene har det bedste horoskop, men Kessler har hjemmebane. Det bør give en ret lige kamp. En ting bliver spændende at følge. Neptun har passeret Kesselers Mars, og det er aldrig godt for en topsportsmand, da det kan give skader. Man må dog håbe at skadekvoten er opbrugt med Kesslers alvorlige øjenskade. Mars står for hovedet, så man skal vare sig for skader der. Det, der astrologisk set er Kesslers held, er. At den ikke er helt eksakt, hvad den først er om et par måneder, hvor den passerer Mars for anden gang. Sidste gang er i begyndelsen af 2013, så mon ikke Kessler lægger handskerne på hylden snart, eller i hvert fald sætter termin på dette. Nogen indflydelse kan aspektet dog ikke helt undgå at få, selv om det ikke er helt eksakt, og Mars er uaspekteret. Og hvad står Neptun for: Flow. Det er meget vigtigt at Kessler spiller på sit gehør for sporten og lave den indsats, hvor energien så at sige flyder, for han skal nok ikke regne med, at han slår så hårdt som sin modstander under Neptuns indflydelse. Så han skal mere ”dance like a butterfly than sting like a bee”. Rytmen og musikaliteten kan blive afgørende i kampen om at undgå Greenes næver og i setdet selv lave nogle pointsgivende slagserier, som skal komme fra flere vinkler. Lykkes dette, kan han score en lille sejr på points.



Vi venter i spænding på skatten

Det kommer sikkert til at trække ud med regeringens fremlæggelse af den nye skattereform. Dels skal de 3 partier nå til en svær enighed. Dels er regeringen i mindretal, og skal man undgå endnu en omgang blokpolitik – vi har lige fået fremlagt udligningsreformen – så er det ikke så godt, hvis man bare forliger sig med EL- Enhedslisten. Løkke ligger altså og lurer med sine krav, og han ligger lunt i svinget.

Regeringen vil rykke grænsen for topskat opefter, fordi nu er deres egne (mest HK-medlemmer, red.) begyndt at støde hovedet mod skatteloftet, selv om Peter Loft er blevet gået. Grænsen går nu ved 34.000 kr. månedligt. Og det er jo ikke så godt, når ens egne medlemmer støder hovedet på loftet, eller? Nu ser det ud til, at det bliver gjort noget ved dette ”store” problem. Løkke vil helt sikkert sænke topskatteprocenten, som nu er på 15%. Vi kan sikkert vente, at den efter et forlig kommer ned på maksimalt 10%.

Kim Larsen ville kalde det for flueknepperi, men jeg vil nærmere kalde det fejlknepperi. Vil man lave en langsigtet reform, skal der helt andre ”boller” på suppen – ikke mere fejlbolleri og sidespring. Danmark har verdens højeste skattetryk, selv om man nyligt kunne læse, at vi ligger på en 20.-plads. Men når AFGIFTERNE regnes med er vi pludselig tilbage på første pladsen igen. Vil regeringen sig selv det godt, må den bruge mere tid på at lave en ærlig reform – ellers vil de miste troværdighed, hvad de ikke kan tåle yderligere. At flirte med topskatten i den grad vil dræne den sidste rest af troværdighed ud af koalitionen.

Tænketanken Mikro har tidligere anvist en god løsning, hvor man gradvist over 20 år helt udfaser de administrativt besværlige fradrag på selvangivelsen og erstatter dem ved at opregulere trækprocenten. Denne sænkes dog også generelt ved at lægge skatterne på samfundsskabte værdi som jord, ejendomme og stigninger i diverse index.  Så bliver skatten på arbejde langt lavere, så det virkelig kan betale sig at arbejde.

En ting er helt sikkert. Løkke vil tage sig rigtig godt betalt for at være med i forliget. Men det ligger også lige til højrebenet. Så kan han få endnu bedre opinionsmålinger, hvad han også vil få ved ikke at gå med. Han har fået sig et luksusproblem og befinder sig i Løkkeland.

Regeringen bør vente til efteråret med en fremlæggelse og bruge tiden på en regulær kulegravning af området. Det bliver sandsynligvis en decideret lappeløsning under alle omstændighed, men mere tid vil give et mindre dårligt resultat. Gør man det f.eks. i næste uge, som nogen venter, er man selv ude om det. Vi kan altså ikke se, hvornår man vælger at fremlægge reformen, men kan ”blot” time den optimalt.



Lykke Friis og astrologisk matchfixing

Tidligere minister Lykke Friis er inkarneret Bayern-fan og ønsker alt det bedste for sin klub. Hvis hun kunne, ville hun sikkert gerne medvirke til astrologisk matchfixing go forsinke kampen bare 5 minutter – hun kan eksempelvis fortager et streakingnummer og spille baneløber…

Aftenens kamp spilles nemlig kl. 20.45, og blot ca. 5 minutters forsinkelse af kampen vil gøre, at Bayern astrologisk set står meget bedre end sin modstander. HVIS den går i gang til tiden, står AC i Skorpionen, hvor Pluto Hersker, og den står helt fint, men problemet er at Solen står lige på DC (udeholdet), og det gør Chelsea til favoritter trods udebane. Og så står Venus i 7. hus i harmoni til Saturn. Venus hersker over udebanen, hvis kampen fløjtes i gang senest 20.04. 50 eller deromkring. Chelsea har altså mest glæde af det, hvis kampen kommer i gang til tiden. Men OK, når man vejer ude- og hjemmebanen op mod hinanden, bliver det en meget lige kamp. Det, der trækker ned for udeholdet er Solens spænding til Neptun, og den ER ikke god. Jeg skyder alt andet lige på en uafgjort kamp efter ordinær spilletid, og så vinder hjemmeholdet i omkampen. Men jeg vil holde skarpt øje med, hvornår dommeren fløjter kampen i gang. Det er en af de kampe, man kan lære meget af astrologisk. Den vil starte med en offensiv fra udeholdet, hvis den kommer i gang til tiden. De vil forsøge at score et hurtigt mål. Det sker sikkert ikke, og den første halve time føler man hinanden på tænderne, inden der kommer mere gang i det hele i slutningen af 1. halvleg. Begyndelsen af 2. halvleg (IC på Uranus) bliver vild, nok i 20 minutter, hvor MC er i kvadrat til Pluto, og her kan kampen tage en drejning og måske også blive afgjort. Det ligger en halvleg til hvert hold, hvor de dominerer eller har flest chancer. Udeholdet er bedst i 1. halvleg, hjemmeholdet i 2. halvleg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar