lørdag den 26. maj 2012



Final Four håndbold

AGK har vi skrevet om tidligere, her er det svage led Gudjonsson, der er plaget af Saturn og skal passe på sine knæ og knogler. Mikkel Hansen har også noget Saturn inde, og det samme gælder et par andre. Derfor er ikke noget givet her i Final Four. Så send lys til holdet i aften kl. 18.00.
Lars Jørgensen vil jeg tro er helt kvit af sin skade, og Stefansson vil også spile godt, men han er nok på vej ud på grund af Pluto spændinger i de kommende to år. Det ligner karrierestop i år. Senest næste år. Skal passe på skader.

Atletico Madrid:

Sterbik, målmand: Står næsten altid godt og er en fantommålmand med meget store redningsprocenter. Han bliver svær i dag, men er generelt inde i en Neptun-periode, hvilket kan hæmme ham, så han ikke når de magiske højder gennem hele kampen. Aspektet er ikke eksakt, og derfor ikke SÅ aktivt igen, men det ER der dog - mest i efteråret.

Entrerrios spiller meget flot i aften

Lazarov er ikke på sit højeste, et svagt led, som kan provokeres til at begå fejl

Canellas er det svageste led på deres hold i denne tid, men kan dig spille et par gode kampe ibalndt.

Aginagalde kommer med alt han kan, meget god

Abalo er god

Källmann er ikke helt på toppen

Nikolai Markussen har spillet godt på det seneste, men har nogle spændinger, der kan gøre, at han ikke når toppen i denne weekend.

Dusjebaev, træner, står lidt dårligere end Magnus Andersson, som bare er god lige nu, begunstiget af Jupiter. Vi vinder med to mål.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar