mandag den 21. maj 2012


Uventet navn var ventet – ny prinsesse

Vi har tidligere skrevet, at det er fuldstændig specielt horoskop, den nye prinsesse er indehaver af. Det er meget sjældent at se så stærkt et præg fra et enkelt tegn, her det originale Vandbæreren.

Det er næsten alt i livet, hun vil se på en original måde, og det er ikke underligt, at det allerede er begyndt med  et helt uventet og overraskende (begge dele  er Vandbæreren). Ingen andre i noget kongehus verden over har båret navnet. Hun kom til at hedde Athena efterfulgt af tre franske navne. Mere internationalt kan det ikke være. Selv Margrethe blev ”oversat” til fransk.

Hun blev altså opkaldt efter den græske gudinde Pallas Athene, som var datter af Zeus, svarende til Jupiter, den største af guder, og derfor den største af planeterne – eller omvendt.

Man kunne også forvente, at Athena ville vise tænder allerede ved dåben. Hun er meget utraditionel og oprørsk, og vi så hendes utilfredshed, da præsten kom vand på hendes hoved. Som om hun sagde, at hvis hun skal døbes, skal hun nok selv gøre det. Det var bestemthed i hendes blik. Som vi skrev, kan hun blive alt fra it-nørd til den første astrolog i kongehuset siden  Tycho Brahe. Ikke sådan, at hun i er perioden ikke kan have et almindeligt job, men det skal være noget helt specielt, hvis det skal fange hende livsvarigt.

Vi må håbe, at det er det guddommelige, der vil symbolisere hendes liv, og ikke den nuværende situation i Athen, Grækenland. Pallas Athena var gudinde for visdom, videnskab, håndværk, kunst og krig. Hun var skytshelgen for byen Athen. Vi må håbe, hun snart vågner igen, måske er det i skikkelse af den lille prinsesse, som i hvert fald er noget ganske særligt. I romersk mytologi hedder Athena Minerva.



Jordskælv

Indtil videre har jordskælvet kl. 4.04 søndag have krævet 6 dødsofre. Det målte 5,9 på Richterskalaen, og der var flere efterskælv, det kraftigste var på 5,1.

Det er det største jordskælv i området siden 1300-tallet. 3.000 mennesker blev evakueret. Epicentret lå nordvest for Bologna, i Ferrara-regionen.

Ved jordskælv optræder jordtegn og jordtegnsplaneter ofte meget centralt. Pluto er også for det meste inde over. Og her må man sige, at alt klappe hvad angår argumentationen. MC står på Pluto og udløser denne spænding til den pludselige, blitzagtige Uranus. DC står på Saturn og jodet formeligt vrimler med jordtegnsindflydelse. Derudover står opløsningsplaneten Neptun på 12. husspids i spænding til Solen.

Vi må se, om der følger flere naturkatastrofer med den indeværende solformørkelse. Jeg håber det ikke, men vi må indse, at vi har forbrudt og mod jordklodevæsenet i en sådan grad, at naturen uvægerligt vil tage til genmæle.



fodbold

Ingen kommentarer:

Send en kommentar