lørdag den 12. maj 2012


Pluto gennem Stenbukken: Opgør med fortiden
Der er mange eksempler på, at Pluto som forudsagt symboliserer et opgør med fortiden. I dag kan man læse om en dansk spion, der arbejdede for Stasi og gennem seks år holdt det hele hemmeligt for sin kone. Pluto står også for spionage.
Men mest markant er de mange børnemisbrugssager, der er dukket op i de senere år. Lige nu er Rebild-, Mern - og Brønderslevsagen aktuelle. Men den mest spektakulære af sagerne er forfatter og formand for Børnerådet, Lisbeth Zornig Andersens, filmberetning ”En barndom i Helvede” brandaktuel. Astrologimagasinet har i sit seneste nummer et astrologisk og historisk portræt af Zornig (navnet betyder vred), hvor vi går i dybden med årsagerne til den ulykkelige barndom.
Men Pluto lader det ikke blive ved de sager, der er kommet frem indtil nu. Den står for det ultimative opgør, og når den først har taget fat, så helmer den ikke, før hver en sten er vendt. Vi kan derfor vente et helt jordskred af nye sager, efterhånden som åbenheden breder sig. Det vil vise sig, at der engang har været et massivt mishandlings- og misbrugsproblem i hele det danske samfund. Det er ikke tilfældigt, at Zornigs mor står frem i filmen og endda inviterede veninder hjem for at se filmen – og endda begyndte at snakke om helt andre ting et stykke henne i filmen. Det viser, at problemet har været meget mere omfattende end vi har vedkendt os det indtil nu. Men nu kom Pluto altså lige forbi, og så skal den skinbar(n)lige sandhed frem i lyset – råt for usødet.
Zornig har kraftige spændinger i sit horoskop i denne tid, så der er ikke tvivl om, at det er hårdt for hende. Men da hun gør det helt rigtige, kan det ikke undgå samtidig at være en lettelse at få det hele frem, så alle kan lære af det.

Læs den spændende artikel om Zornig i HOROSKOPET nr. 2/2012. Du kan abonnere på bladet for 260 kr. årligt, og du får hele 3 gratis horoskoper du kan bruge som gaver til dig selv og andre. Og så får du som noget nyt 20 % rabat på næsten alle ikke nedsatte varer på www.astroshop.dk

Bjørn Elmquist mobbet
Et andet eksempel er det tidligere folketingsmedlem for Venstre – og senere for De Radikale - Bjørn Elmquist, der er født den 13. november 1938 i Svendborg. Det var blot et andet problem, nemlig mobning, som Pluto også vil vide at tage fat på. Han fik rigtig mange tærsk af skolekammeraterne, og det lærte ham at slå fra sig. Det kom dermed til at forme ham. Han har både Uranus-, Neptun- og Plutospændinger i denne tid, og det forsættet et par år frem, så jeg vil tro, at han vil indstille nogle af sine mange aktiviteter i den kommende to-års periode. Han er i øvrigt tidligere skærmtrold på DRTV og udenrigskorrespondent samme sted. Han har skrevet flere bøger. Han er jurist og retspolitiker med særlig interesse for menneskerettigheder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar