fredag den 11. maj 2012


Nu er vi virkelig ved at være tæt på den eksakte konjunktion mellem Solen og Jupiter, som begunstiger de fleste projekter og forehavender. Der er held og vækst på alle hylder i denne weekend. Det kan blive en virkelig festlig weekend for mange, men naturligvis vil aspektet ikke ramme lige heldigt ind i alle horoskoper, men generelt er det virkelig godt. Især, hvis det rammer gunstigt ind i ens horoskop. Det gør den fx for alle, der er født 10.-15. maj samt nogenlunde samme datoer i september og januar, uanset fødselsår. Så vidt jeg lige husker er Lars Løkke imellem dem, så han bliver virkelig ”løkkelig” nu! Regeringen har jo også lige snuppet næsten hele hans program.
Er du også en af dem, så er det eneste, du skal tage dig i agt for, ikke at forivre dig og overdrive FOR meget. Så skal du bare se løjer.

Sig det til dem, du kender, så de får det udnyttet.


Det engelske fodboldmesterskab
Nu skulle det være ganske vist, at Manchester City hjemfører det engelske mesterskab, hvid der stemmer fint overens med det, vi har skrevet flere gange: Alex Fergusons horoskop har besøg af Pluto, og så skal man ikke regne med at sejre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar