torsdag den 24. maj 2012


DM i foldbold gik som forudsagt – også med målene - næsten
Plus trepartsforhandlinger


Her er et link med slutresultatet af forudsigelserne om DM i fodbold. Det gik meget flot, og jeg måtte ændre den første konklusion om, at det blev FCK, da jeg fik stillet horoskoperne op for FCN´s spillere. Mange har meget flotte horoskoper lige nu. Ja, næsten alle på holdet, så de har ramt det helt rigtige tidspunkt at sejre på.

Pluto sætter også sit spor på fodbolden. Mangeårig dominans kan stå for fald på linje med andre forhold i samfund verden over. FCK har vundet i 8 ud af de seneste 10 år. Hæderkronede OB var tæt på at ryge ned, for slet ikke at tale om Brøndbys kollaps.

Jo det er godt at hedde noget med FC nu. FCN, FCK of FCM fik de tre medaljer.


Trepartsforhandlinger

Jeg vil anbefale at skære det ned til topartsforhandlinger, da det altid er sværere at forhandle, jo flere parter, der er tale om. Folk vil jo ikke arbejde alligevel, så hvorfor spilde tid med alle disse møder?

Måtte jeg forslå et arbejde på samtlige dage året rundt, som nogen næsten gør alligevel. Det skulle alle gælde alle hverdage, helligdage, feriedage, Tycho Brahesdage, karensdage, Mors dag, Fars dag, Brors dag og Søsters dag. Også den 11. time og den yderste time tager vi med. Selv mortensdag kan vi slagte, medmindre det hele er en and. Det MÅ da batte.

Spøg til side. Der er naturligvis noget rigtigt i, at vi skal arbejde mere, hvor man vil have vækst – uanset arbejdsløshed. Det er for at få lokomotivet trukket i gang efter længere tids tomgang på sidesporet.

Forhandlingerne begynder i dag kl. 13.00, desværre på et T-kvadrat mellem Månen (kvinder, følelser), Uranus (hysteri) Og Pluto (modvilje). Desuden er både MC, Solen og Merkur i spænding til Neptun (kaos) i 6. hus, så det er ikke det bedste udgangspunkt for at nå til enighed. Der kommer til at skulle sluges kameler, hvis det skal lykkes. Heldigvis står Mars på AC i fine aspekter, det samme gælder Venus fra 190. hus. Så helt umuligt er det ikke, selv om det bliver en hård nød at knække.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar