onsdag den 16. maj 2012


Helligdage på tilbud

Det handler vel at mærke ikke om de helligdage, en maler kan lave, når han springer over en plet (pletmaling…). Det handler om, at regering som et led i trepartsforhandlingerne med fagbevægelsen vil afskaffe et par helligdage. Store Bededag, Kristi Himmelfarts dag og Skærtorsdag er i spil. Det vil blive op ad bakke at komme igennem med alle. De burde nøjes med at tage den ene, nemlig Storebededag, og så lægge den om søndagen i stedet, så den ikke slettes, men flyttes. Så glider det lettere ned hos kirkefolket, som ikke er meget for at slippe helligdagene. Dels er store Bededag udsat astrologisk set, fordi den har besøg af Pluto, som tidligere beskrevet. Dels er der ikke meget belæg for overhovedet at have en sådan bededag. Danmark er eneste land i verden, hvor den findes, så den BØR slettes, da den ikke tjener noget formål længere, hverken religiøst eller sekulært. Den MÅ vi bare æde, så kan Kristi Himmelfartsdag fare til himmels på et senere tidspunkt. Vi er alligevel mange der arbejder på denne dag, så kan den jo lige så godt ryge med i puljen på et tidspunkt. Især, fordi kun få tager helligdage alvorligt længene. Det er udelukkende fridage for en del af befolkningen. Men lad sidstnævnte ligge og fokuser på den store ”bededag”. Det giver alligevel kun mening at øge arbejdstiden, når ledigheden falder. Det vil derfor være direkte selvmorderisk, hvis regeringen tager mere end den ene dag. Selv den ene vil skabe uro, men det er der en del af i forvejen, så det går nok.



Dagens Pluto

Som forudsagt her skal der være omvalg i Grækenland med senere euroophør i sigte, og det giver hovedpine i EU. Det kan bedst symboliseres gennem det først møde mellem Angela Merkel og den nye franske præsident, Francois Hollande, som blev mange timer forsinket, fordi Holland efter sin indsættelse i går skulle flyve til mødet i Berlin, men flyet blev ramt af lyn og torden. Det tegner hårdt for det europæiske samarbejde. Men måske er der et ”lyn” i mørket.

De to europæiske toplederes navne er skæbnebetonede. De har europæiske navne: Angela henviser til England, men det er intet imod den franske præsident, hvis navne henviser til både Frankrig og Holland. Han er født i Frankrig med Holland på Ascendanten. Heldig nok med det efternavn at være fransk født.

Det ER nu altså Merkeligt – verden ER lille!

Og hvorfor skal valget gå om i Grækenland, når det ikke vil hjælpe meget?

Det er, fordi de reelt ikke HAR noget valg!



Læger tager fri fra ventelisterne

En overskrift i Politiken i dag lyder: Læger tager fri – patienter venter. Regionerne har lagt loft over betalingen til speciallæger, som nu i stedet vil tage fri og lade patienter vente. Det giver ikke nok i kassen at arbejde!

Den er gal i begge lejre. Regionerne skal passe på, hvad de gør, og lægerne er nok blevet lidt forkælede. I hvert fald kan samfundet ikke være tjent med en sådan situation, og det betoner Tænketanken Mikros (det er os med det mindst mulige antal personer og de mindst mulige antal tanker) ideer til skabelse af et stort og nytænkende samfundsmodel. Pluto vil vide at sætte skruetvingen på os for at få os til at makke ret. De ti statsoverhover har helt sikkert haft en del at tale om i går, for Holland blev sendt til Frankrig med et par politiske lunse, han kan vise frem ved hjemkomsten.

Men ny nationalsang, det MÅ de have nu, og den skal hedde Hollandaisen.



Hvad med England?

Nu skal Murdochs højre hånd i retten efter at have fjernet bevismateriale med den venstre!

Vi har tidligere beskrevet Murdochs og hans højre hånds horoskop som meget problematiske i denne tid. Men Rebekha Brooks har nu gjort det ”ret sikkert” for sig selv, at hun skal i fængsel. Hun har nemlig fjernet bevismateriale. Derudover er den engelske premierminister, som er personlig ven af Brooks og sendte hende opmuntrende sms´er mens sagen rullede, nu blevet hvirvlet ind i sagen. Har han vidst noget om aflytningerne? Det ville faktisk være usandsynligt andet, når der er tale om nære venner. Måske har Cameron filmet med sit kamera, men Brooks aflyttede…?

Vi kender ikke Camerons fødselstid, så det er lidt usikkert. Men han har lige haft Pluto i spænding til Venus i et par år, og OM to år har han Pluto i spænding til Solen, og DEN har han under alle omstændigheder. For det har alle, der er født den 9. oktober, uanset fødselsår og sted på kloden. Cameron er født i 1966.  Det bliver meget svært for ham at vinde næste valg med Pluto i spænding til Solen. Og hvem ved? Måske er han dubiøse venskab med Brooks en hæmsko, der skal regnes med til den tid. Men når Pluto er inde i billedet, er økonomien også et element, der skal regnes med her, uanset fødselstid.



Historieskrivning

Dette område har en tendens til at blive forvrænget, det har vi bekrevet meget nøje i det seneste nummer af Astrologimagasinet HOROSKOPET i forbindelse med filmen og portrættet af Hvidstengruppen.

I Danmark har vi haft slaveri, dog uden for landets grænser, men det gør ikke sagen bedre. Dog er det blevet beskrevet indgående i historien, måske netop fordi det ikke foregik herhjemme. I USA har man et tabu her i historieskrivningen. Men det aktuelle aspekt er en fantastisk, roman, der får store anmelderroser. Ida Hettemer-Higgins har begået en roman fyldt med fortidige spøgelser fra det tyske holocaust.

Romanen med den geniale og rammende titel ”Historiens historie” blev skrevet på fem år i arrigskab over historieforfalskning, som hun oplevede i forbindelse med sin tid som turguide i Berlin. Hun har som tabubryder naturligvis allerede indkasseret sin første kritik fra tabutilhængerne. For hvorfor skal sådan en opkomling af en udlændig blande sig i interne tyske anliggender? Holocaust er det nationale, tyske traume, og der mangler balance i historieskrivningen, selv om der efterhånden er gravet en del frem. En af romanens figurer er en tidligere Hitlermedarbejder, som forfatteren sikkert har oplevet i virkeligheden som guide. Hovedpersonen i romanen er turguiden Margaret Taub, og den nævnte mand antastede i romanen rundvisningsgruppen og råbte ind i bunkeren: ”Ich war dabei”. Hermed mente han, at han under krigen arbejdede hos Hitler i hans førerbunker. Bogen beretter bl.a. om forholdene i kz-lejren Oranienburg nord for Berlin. Her belønnes mandlige fanger med tilladelse til at forgribe sig på kvindelige fanger, som de vidste skulle henrettes, når de blev gravide eller syge. Det er et af tabuerne, og nu er der kastet en vigtig brosten ind i debatten om at få den korrekte version 2.0 af den tyske historie.



Kulturarven i udlandet

Af økonomiske årsager (Pluto) vil man nu spare på en serie danske mindesmærker i udlandet, bl.a. i Dansk Vestindien og Frankrig – krigergraver fra 1. Verdenskrig. Det er de planlagte renoveringer af mindesmærkerne, der har fået strøget bevillingerne på budgettet. Igen et eksempel på opgøret med fortiden (Pluto).

Irakkrigen

Igen et eksempel på et opgør med fortiden. Nu skal baggrunden for dansk deltagelse i krigen kulegraves. Noget, som er sket i flere lande alkerede, men først nu i Dammark. Og hvad skal man med et samfund, der ikke vil eller tør undersøge realiteterne? Men hvem tør? Pluto tør!

Støttesjusk

Som omtalt flere gange vil Pluto også gøre op med alskens støtteordninger, herunder landbrugsstøtten, som i den grad er blevet misbrugt, så alle fra Staten over Novo til kongehuset har modtaget landbrugsstøtte, stik imod hensigten. Nu har Pluto været på arbejde og præsenterer nu de gale modtagere for en kæmperegning. I 16 sager kræver EU nu en milliard kroner tilbagebetalt. Kontrollen har i Danmark været alt for lempelig. Man har ikke sikkert, at landmændene har indsendt korrekte størrelse af deres jorder. Det ender vist med, at de jordiske rester ikke bliver meget værd.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar