lørdag den 2. juni 2012


Amalienborg ramt af svamp

Vi må nu ændre en linje i vores vice-nationalmelodi om Kong Christian til:

Kong Christian stod i råd og svamp…

Der er tale om en skimmelsvamp, der kan gøre mennesker meget syge. Det gule palæ blev opført i 1842 som hestestald og er godt nedslidt – kræver større renovering. Passer fint til det, der skal ske med samfundssystemet, der også ramt af en slags gul syge. Der er også gået svamp i regeringen.



Frank Lampard som eksempel på sportsskade

Vi har tidligere skrevet om den navnkundige Frank Lampards Neptunspænding i denne tid, og faktisk resten af 2012. Her er transit Neptun i spænding til hans fødsels-Mars, og det giver meget ofte komplikationer, skader og lignende. NU har han måttet melde fra til foldold-EM grundet en skade. Det er altså lige efter den astrologiske kogebog side 37. Vi vil se på, hvilke andre spillere, der har dette eller lignende aspekt. Det kommer lidt efter lidt op mod EM, hvor Danmark spiller sin første kamp mod Holland den 9. juni.

Flere sætter forud for EM deres forhåbninger til, at vi kan overraske og vinde EM som i 1992, men det er der astrologisk set intet, der tyder på. Vi kan godt overraske og komme videre fra den indledende runde, men så heller ikke meget mere. Det maksimale er en 7. plads, hvis alt flasker sig. Nu er der allerede kommer én streg i regningen, nemlig Thomas Sørensens skade, der sendte ham ud. Men for hans vedkommende er det en meget gammel skavank, der nu bryder ud. Han har altid haft bøvl med sin ryg, hvad der astrologisk set ikke er underligt, idet hans Sol/Venus-konjunktion er i spænding til hans Måne og Neptun. Dette vil give en svag ryg (Solen, der hersker i Løven (ryggen).

I de eneste to år har han haft Neptun stående i spænding til Merkur og Saturn (kvinkuns). Saturn er knoglebygningen. Men hovedsagen er, at når noget generelt ikke fungere i ens krop, så skal der meget mindre til at udløse en skade, og det illustrerer Sørensens horoskop med al ønskelig tydelighed. Jeg vil dog vurdere, at han endnu en gang kommer over det, og at karrieren ikke er slut med dette, hvad nogle har frygtet. Men SÅ slemt ser det nu ikke ud alligevel. Det skal dig siges at vi mangler fødselstiden, som dog er uden indflydelse på de NÆVNTE aspekter, som er planeter imellem, og de flytter sig ikke nær så hurtigt som akserne.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar