mandag den 25. juni 2012


Italien-England – forsøget med forudsigelse af dueller

Kampen endte 0-0 efter normal spilletid og omkamp, så der måtte straffesparkskonkurrence til for at få matchen afgjort. Faktisk er det ikke så underligt, at der ikke kom nogen mål, andet end på straffespark. Selv om vi ikke kan bruge reglen om ude- og hjemmehold, så var herskerne over både AC og DC meget spændt op og stod i konflikt. Især DC-hersker Månen, som er med i et T-kvadrat på hele 4 planeter. DC må altså være England, selv om der kan være tvivl, da AC-hersker Saturn står meget svagt – kun en lille spænding til Merkur, men ingen positive aspekter.
Vi har tidligere skrevet en del om de to spillere fra Englkand, Young og Terry, som begge har "Terryble" horoskoper i år, men de blev så alligevel udtaget, og det har ikke styrket Englands muligheder for yderligere avancement. Young var en af de englændere, der brændte straffe!

Det nævnte T-kvadrat bliver udløst to gange på denne aften i Kiev, hvor kampen begyndte kl. 21.45 lokal tid (20.45 dansk tid). MC/IC-aksen udløser den 21.40-22.15, så her har der været stillingskrig i slutningen af 1. og i begyndelsen af 2. halvleg. Fra kl. 22.45-23.05 udløses spændingen af AC/DC-aksen. Straffesparkskonkurrencen begyndte kl. ca. 23.17, hvor de havde skiftet dato i Kiev!
Her var kun MC i spænding til Mars, så stillingskrigen fortsatte lidt - lige, indtil England brændte sit andet straffe.

Dame n´Doye

Som tidligere skrevet har denne spiller, som alle der er født i begyndelsen af Fiskenes tegn, Neptun oven på sin Sol i år. Det betød, at han ikke spillede op til sig bedste i forårssæsonen, og det vil sikkert også influere på efterårssæsonen, især den første del af den.

Flere klubber har meldt sig som interesserede i at købe ham, og klubben skulle allerede have takket nej til Rubin Kazan fra Rusland. Newcastle og Reading står næstefter i køen, i hvert fald på rygtebørsen. Og rygter er jo også Neptun, så man kan ikke regne med, at tingene er, som de ser ud. Det kan også ende med, at han slet ikke bliver solgt.

Neptun står for komplikationer, og det er netop sådan, FCK beskriver situationen. Det er ikke sådan bare lige at skyde spilleren af til en anden klub. Dels har han kontrakt to år endnu, dels er der lige ansat en ny træner, der også har noget at skulle have sagt - og så er der jo spillerens egne ønsker. Prissættelsen på de 50 millioner kan godt vise sig at være overdrevet og dermed forsinkende for salget. Der er dog meget fine Jupiteraspekter fra august, så jeg tror det lykkes at sælge ham i løbet af juli. Især, hvis hvis der slækkes på prisen. Neptun-aspektet har han helt frem til begyndelsen af 2014, hvor hans kontrakt udløber 1. juli 2014.

Det plejer at svække den fysiske styrke, når Neptun blander sig. Solen og Merkur står dog flot, så det er ikke nogen voldsom svækkelse, men den er der. Vi skal regne med, at den dygtige spiller er tabt for dansk fodbold.                   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar