tirsdag den 19. juni 2012


Sveriges hold

Jeg må sige, at der er nogle aha-oplevelser i at arbejde med landsholdenes horoskoper. På Ruslands hold fandt jeg to spillere, der er født samme dag og år, en målmand og en markspiller, og præcis det samme har jeg nu fundet på Sveriges hold, og den ene er ovenikøbet Zlatan! Den anden er målmanden Isaksson. For Ruslands vedkommende var det ikke stamspillere, men det er det for Sveriges vedkommende. Og det er ikke hvilke som helst stamspillere, der er dels folk men mange landskampe bag sig – og del er begge født den 3. oktober 1981. Alle, der er født den dato har taget fat på Pluto-spændingen til deres Sol. Og når de så samtidig har Saturn oven på Pluto, så er det en hård tid for dem nu.

Nu kan det normalt gå med to spillere med stærke spændinger på samme hold, men for Sveriges vedkommende er der kun få spillere med harmoniske aspekter i denne tid. Vi kender ikke fødselstiderne, men de bedste ser ud til at være Mellberg, Lustig, Wilhelmsson og til dels Svensson og Johnsson (13). Granqvist og Elm (begge navne på træer) står ikke godt i dette forår. Så er der flere der står halvdårligt, og alt i alt kommer man ikke langt med et sådant mix. Og når målmand og målmand og spydspids begge står problematisk, så er der virkelig tale om udfordringer.

Alligevel vil jeg heppe på broderfolket Sverige i aften, hvor de spiller mod Frankrig kl. 20.45 dansk tid. Faktisk kan det blive en overraskende kamp, idet den skydes i gang med Pluto på AC i spænding til Uranus. Resultatet eller kampforløbet kan blive ekstremt, hvad der kan blive Sveriges chance. Det ligner bestemt ikke et uafgjort resultat. Og når det er overraskende, kan Sverige faktisk godt overraske. Det, der tæller i den anden retning, er, at de ikke har noget at kæmpe for. Men det ville ikke ligne Sverige ikke at gøre deres ypperste. Jeg tør ikke skyde på et slutresultat, men Frankrig  er dog favorit. Men horosko0pet viser, at det er i slutningen af 1. halvleg, der skAer en masse, men også i begyndelse af 2. halvleg, de første minutter. Så er der det sidste kvarter af kampen, hvor MC danner nogle spændinger. Hvis kampen mod forventning ikke allerede er afgjort der, så bliver det på en gang både rodet og overraskende, og spillerne skal passe på skader og gule kort.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar