tirsdag den 26. juni 2012


Ashley Cole og slutstilling ved EM

Hvad angår straffesparkskonkurrencen i kampen mellem Italien og England glemte jeg en meget vigtig ting, som vi dog har beskrevet her for flere måneder side, nemlig fænomenet Ashley Cole, som har endnu flere spændinger end John Terry. Derfor var det ret forudsigeligt, at han ville fejle under EM, og han var da også den anden englænder, der brændte et straffespark – Ashley Young var den første, så det fornavn var ikke godt for England. På den måde vínder de ikke mange straffesparkskonkurrencer – nå, men det gør de jo heller ikke i forvejen.

Måtte vi ydmygt foreslå at lade astrologien udvælge spillere til det næste mesterskab – og i hvert fald, hvem der skal skyde straffe…
Hvad angår slutstillinger, har vi skrevet om de fire hold, der var de astrologiske favoritter til at nå semifinalen, og de er der nu. Før turneringen startede, troede vi dog på Holland, men de røg hurtigt ud, hvad der faktisk ikke var underligt, da vi fik gennemgået alle spillere og trænere i den indledende pulje. Den hollandske træner har meget store spændinger i år, og træneren tegner/symboliserer hele holdet. Desuden hang flere spillere astrologisk set. Herunder flere profiler, som vi beskrev det før opgøret mod Danmark.

Det er straks værre at komme med den nøjagtige slutrækkefølge. Dels har de fire trænere ikke de store udsving astrologisk set, og spillerne heller ikke meget. Der er spillere på alle fire hold, der har meget flotte horoskoper. Den, der har skuffet mest ift. horoskoper, er Ronaldo, som burde have scoret flere mål med det flotte horoskop. Og det er netop her, der kan komme en overraskelse: At han får scoret mod Spanien, og at Portugal derved vinder. Men jeg vil konkludere denne slutrækkefølge: 

  1. Tyskland
  2. Spanien
  3. Italien
  4. Portugal



Spanien

Her skal vi virkelig lægge mærke til Xavi, som har et ganske forrygende horoskop nu. Næsten lige så flot står Mata, Hernandez og Albiol, men de er underligt nok ikke med i den faste startopstilling. De burde bruges i den næste kamp, men det siger naturligvis også noget om de luksusproblemer, del Bosque har med de mange gode spillere. Alonso har et svingende horoskop, og han var på toppen. Ramos vil sikkert også begynde at hænge, men har gjort det godt indtil nu. Men Torres og Iniesta står flot. Så er der nogle stykker, der spiller som de plejer, og alt i alt tror jeg de kan slå Portugal med et overskydende mål, selv om portugiserne matcher dem meget godt med nogenlunde det samme antal flotte horoskoper.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar